Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužės mėnesio vaikai

Krisiune, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif Matau apie vaiku sergamuma diskutuojat, saunu jei retai serga. Maniskis kaip tik i darzeli eina taip ir suserga, na jei koki menesi isbuna nesirges tai labai jau gerai. Neislaiko kantrybe tai isvezu i kaima pas senelius tai nors sveikas vaikas pabuna smile.gif Nors kaip gydytoja sako, kad jam psichologinis nusistatymas pries darzeli, nepatinka jam tas darzelis ir viskas, tai kai suserga dziaugiasi, kad nereiks eiti i darzeli.
Atsakyti
Sveiki,

Kaip tylu ramu skyrelyje. g.gif

Sveikinimai krisiunei 4u.gif

Kaip planuojate atsvesti 6 geguziuku gimtadieni? mes tai planuojame gamtoj, galbut pramogu parke, palaipios vaikinukai ir mergaiciukes, nors matas tai svaigsta apie vaiku zaidimo kambari doh.gif (visi jo draugai zaidimu kambariuose svencia gimtadienius tai ir jam jau reikia).

dar matukui ana savaite atlikom brandumo mokyklai testa, visai neblogai gavosi smile.gif

tai tiek pas mus naujienu
dar matuko dovanu sarasas:
palapine;
vamzdziai;
cementas;
gaisrininko zarnos gaisrui gesinti;
deguonies balionas ir t.t.t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2012 04 25, 11:47)
dar matukui ana savaite atlikom brandumo mokyklai testa, visai neblogai gavosi smile.gif


Kaip cia taip anksti galima buvo?


Dovanu idomiu uzsiprase biggrin.gif

Del gimtadienio negalvoju dar niekaip, tik jau esu gavusi priekaistu, kad as kai darau vaises, tai daugiausia suaugusiems doh.gif
Atsakyti
Mes tai svesim kartu su su dar dviem vaikais is Emmos darzelio grupes vienoj salej, lauke ten stadionas didelis, gales lakstyti ir zaisti, nereik ne zaidimo kambario smile.gif Dovanu nuo darzelio grupes uzsiprasem kuprines ir penalo rugsejui ax.gif Nuo musu jau gavo citrinmedi, tokia patenkinta, citrinas tik valgo smile.gif Vaises per vaiku gimtadienius pas mus labai parastos - mini picos, ar focaccia, traskuciai, popkornai, gerimu ir tortas..

Krisiune, sveikinu 4u.gif

Emma geguzes 19 diena eis i mokykla testa daryti, bet pas mus nesako rezultatu, tiesiog suskirsto pagal ji vaikus i klases.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 25 balandžio 2012 - 12:25
Laba 4u.gif
oij, su gimtadieniu ir man buvo galvos skausmo, suplanavau vienaip ir paskui po keletos dienų persiplanavo viskas kitaip.
Esmė tame, kad Rasutė jau seniai šneka kaip nori pasikviesti į gimtadienį ir vieną vaiką, ir antrą, trečią ir kone visą grupę. Tai pagalvojom, kad į namus anei kaip toks būrys vaikų, tai nusprendėm žaidimų kambarį užsakyt. Rasutės gimtadienis gegužės 19d., šeštadienį. Vėl pagalvojom, kad šeštadienį, jei tik geras oras, daug kas norės važiuoti į kaimus, sodybas ir pan., tai tas poros valandų gimtadienis daug kam planus sujauktų. Užsakiau kambarį artimiausiai darbo dienai. O paskui už keletos dienų darželyje per grupės susirinkimą buvo nuspręsta daryti grupės išleistuves (nes išeis į parengiamąją) kur nors gamtoje ir visi nusprendė jas daryti gegužės 19dieną doh.gif būtent per tikrąjį Rasutės gimtadienį. Tai jau pagalvojau, kad bus be ryšio per tikrąjį gimtadienį nepūsti žvakučių ir kelti viską į kitą dieną. Mamos neprieštaravo, kad per tas išleistuves atšvęstumėm ir Rasutės gimtadienį. Plius bus išvengta galvos skausmo ką kviesti į gimtadienį, nes nors ir žaidimų kambarys, ale vis vien planavau max 10 vaikų apsiriboti.
O į tą žaidimų kambarį kurią nors dieną nueis šiaip pažaisti su keliomis kiemo draugėmis, nes rezervaciją atšaukiau, bet rezervavimo mokesčio negražino.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(saulute26 @ 2012 04 25, 12:47)
Kaip planuojate atsvesti 6 geguziuku gimtadieni?

dar matukui ana savaite atlikom brandumo mokyklai testa, visai neblogai gavosi smile.gif

na, mes nutarėme švęsti tik visa šeima, be jokių svečių smile.gif Važiuosime traukiniu (J pirmą kartą), eisime į 3D filmuką (pirmą kartą biggrin.gif ) ir būtinai į kavinę biggrin.gif
tikrąją dieną tai kol bus daržely papuošiu kambarį, padarysiu tortą ir dovaną gražiai įpakuosiu. bus staigmena smile.gif

šaunuolis tavo vaikis 4u.gif
o dovanos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 25 balandžio 2012 - 21:27
QUOTE(Onora @ 2012 04 25, 11:09)
Kaip cia taip anksti galima buvo?



As dariausi pas kursioke mokymosi tikslais, tai ir gavosi anskciau. Siaip planuojame tik nuo kitu metu lankyti mokykla. Branduma mokyklai oficialiai pradeda daryti nuo 05.01. O jus planuojate PPT ar Masiote atlikti?

QUOTE(vija23 @ 2012 04 25, 11:21)
Mes tai svesim kartu su su dar dviem vaikais is Emmos darzelio grupes vienoj salej, lauke ten stadionas didelis, gales lakstyti ir zaisti,

Emma geguzes 19 diena eis i mokykla testa daryti, bet pas mus nesako rezultatu, tiesiog suskirsto pagal ji vaikus i klases.


Smagu, kad su kitais tevais susidedat smile.gif

Kaip suprantu nuo stipriausios iki silpiausios klases suskirsto?

Nuska ir mums bus isleistuves darzelyje tik kad po savaites, nei Matuko gimtadienis. O i Gimtadieni gal daugiau kviesime draugus ne is darzelio, is darzelio tai sakiau, kad tik 4 issirinktu. Ir irgi darysime 21d. vakare, podarzelio.

Levander smagiai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute26: 26 balandžio 2012 - 10:26
QUOTE(saulute26 @ 2012 04 26, 10:25)
  Smagu, kad su kitais tevais susidedat smile.gif

Kaip suprantu nuo stipriausios iki silpiausios klases suskirsto? 

Pas mus beveik visi daro gimtadienius visai grupei, plius gimines, draugai, tai taip islaidas pasidalinam smile.gif

Ne, padalina mazdaug i lygias klases paskui, pas mus mokykloj tik 2 klases kiekvienu metu yra.
Atsakyti
Saulute, i Masiota eisim testo. Idomu ar ten tik kalba su vaiku ar ir kazkokiu popieriniu testu duoda.

Nuska, kaip anksti pas jus isleistuves ir kaip keista, kad savaitgali. Pas mus tai buna paprasta diena - seimos svente kartu su isleistuvemis, o paskui jau ten tas piknikas ar pan. iskart po sventes.

Is darzelio nei karto nesame nieko kviete i gimtadieni.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2012 04 26, 09:40)
1) Pas mus beveik visi daro gimtadienius visai grupei, plius gimines, draugai, tai taip islaidas pasidalinam smile.gif

2) Ne, padalina mazdaug i lygias klases paskui, pas mus mokykloj tik 2 klases kiekvienu metu yra.


1) super thumbup.gif

2) tada gerai, kad ir kiekvienoje klaseje yra ivairaus gabumo vaiku. Pas mus testuojami vaikai bus nuo siuo metu, bet tik 4-okai ir 8-okai
Atsakyti
sveikutės,

mes dėl gimtadienio dar svarstom.
irgi norėtų į vaikų kambarį. bet brangokai gaunasi,jei vaikų kiekis didesnis. praeitą kartą gal 13 buvo. irgi nori iš klasės daug vaikų pasikviesti.. tai nežn. gal vis tik nuomosiu tą pripučiamą pilį šokinėt.. ir namie darysim. bet kaip susiplanuot dėl oro.. nes jei jis prastas tai jau kaip ir nekas būtų su šituo sumanymu..o dovanų tai pati nežino ko nori. turbūt perdaug visko turi.jai svarbu pats procesas,kad jos šventė bus, tortas, draugai. rolleyes.gif
Atsakyti