mums gydytoja sake obuoliuka pradeti valgyti kai buvo 3 men. Na as bandziau duoti tai labai raukesi, bet gal iprasime po truputi bet dabar tai sunkokai sekasi, netrukus mums bus keturi men. Siaip gydytoja sake kad galima per savaite ne daugiau kaip tris saukstelius duoti obuoliuko
bandziau pirkti ir tyreles obuoliu bet reakcija buvo ta pati
as tiksliai nepamenu ar nuo 4 ar nuo 6.Bet dvieju men gal dar ankstoka
Man gydytoja liepe nuo 2 men duoti morku po to obuoliu sulciu nuo 3 ragauti paskusto obuolio bet neduodu nes pucia pilviuka nuo 3.5 men valgom banana o nuo 4 men. pradejom valgyti darzoviu kosytes,kiek daktaru tiek nuomoniu
QUOTE(asta sal @ 2007 12 27, 20:02)
mums gydytoja sake obuoliuka pradeti valgyti kai buvo 3 men. Na as bandziau duoti tai labai raukesi, bet gal iprasime po truputi bet dabar tai sunkokai sekasi, netrukus mums bus keturi men. Siaip gydytoja sake kad galima per savaite ne daugiau kaip tris saukstelius duoti obuoliuko
bandziau pirkti ir tyreles obuoliu bet reakcija buvo ta pati 
mano ir vieno obuoliuko nevalge nei tyreliu, bet nusipirkom milupos tyrele obuolikas su moliugu, tai net pasicepsedamas viska suvalge
mees banana skanaujam nuo 5 menesio. panasiai ragavom ir zalio obuoliuko - bet pute pilveli. tad gydytoja patare geriau duoti obuoliu tyrele...
Tos, kurios pradėjo duoti ragauti obuoliuko pasakykit kiek laiko vien tik obuoliuką duodavot ragauti? Ta prasme ragavot didinant kiekį iki 2 šaukštelių ir perėjote prie banano ar daržovių ar valgėt jį nuo 4 mėnesio ir toliau. Na tikiuos kas nors suprato ką klausiu
As, visiskai neatsizvelgdama i jokias mitybos rekomendacijas (tokias kaip - pradeti primaitinima nuo darzovieniu, o ne vaisiu), jau nuo 4 men drasiai pradejau duoti tarkuota zalia obuoliuka (pradejau nuo arbatinio saukstelio), nuo 4,5 men pradejau po turputi duoti ir banano. Bet kadangi nuo banano mums kietedavo viduriukai, tai maisydavau ji su obuoliuku
, mano pipiriukas tokia tyrele sluodavo net nemirksedamas
. Tiesa, po situ skanestu buvo sunkoka ipratint prie darzovieniu, bet ir jas netrukus sekmingai kirto.
QUOTE(minik @ 2008 01 18, 21:05)
As, visiskai neatsizvelgdama i jokias mitybos rekomendacijas (tokias kaip - pradeti primaitinima nuo darzovieniu, o ne vaisiu), jau nuo 4 men drasiai pradejau duoti tarkuota zalia obuoliuka (pradejau nuo arbatinio saukstelio), nuo 4,5 men pradejau po turputi duoti ir banano. Bet kadangi nuo banano mums kietedavo viduriukai, tai maisydavau ji su obuoliuku
, mano pipiriukas tokia tyrele sluodavo net nemirksedamas
. Tiesa, po situ skanestu buvo sunkoka ipratint prie darzovieniu, bet ir jas netrukus sekmingai kirto.
as 3.,5 daviau paragauti obuoliuko ir banano,bet mus beria tai dabar nieko nebeduodu
Mes nuo 5 men ragaujam vaisius, nuo oboliuko beria, tai dabar kerta bananas+persikas, kartais slyvu tyreles
nuo 2men.as manau kazka pradeti duoti tikrai ankstoka