Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada galima duoti obuolio, banano?

mes pradejom ragauti nuo 4men.
Atsakyti
Mes banano ir obuoliuko paragavom mazdaug 5 men. po nedaug ir retai,dar spesim visko prisiragaut biggrin.gif .didziaja dali maistelio atstoja MP .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmanta: 29 vasario 2008 - 11:23
Paragavome obuoliuko budami 5men. ax.gif
Atsakyti
Mes paragavome nuo 4 men.
Atsakyti
Mes paragavom kazkur 3 men., nes sesute buvo patarusi. Taciau kai perskaiciau knygoje apie vaiku mityba, jei vaikas maitinamas MP, 6 men. reikia duoti darzoviu kose, o tik paskui, apie 6,5 men. obuolio, banano. Taigi dabar nebeduodu obuolio, nes nuo obuoliuko manoji viduriuodavo zalia spalva.
Atsakyti
as pradejau tarkuota zalia obuoliuka duoti nuo 5,5 men.
2 men. kudikeles mano manymu teretu valgyti tik pienuka - nieko daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Nuo šešių men. Buvau liūdininke tuo, kaip rekomendacijos keitėsi. Kai gimė mano pirmagymis, buvo rekomenduojama primaitinti nuo keturių, o kai dukra - jau nuo šešių. smile.gif

Manau, patarimai duoti ankščiau - sovietmiečių liekana. Kai mama turėjo išeiti anksti į darbą, mp maitino mažai, taip pat pati blogai maitinosi
Atsakyti
Mes obuolio paragavom šaindien, tiksliau jį čiulpė mažoji ir koks buvo nepasitenkinimas, kai daug nedaviau doh.gif , matyt jai labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
mes nuo 4 mėn paragavom gremžto obuoliuko, o nuo 4,5 mėn ir banano. Viskas jam labai patiko tongue.gif Greit jau ir daržovių ragaut pradėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo penkiu menesiu ,tiems maziems burbuliukams bumbuliukams smile.gif jau galim duoti ragauti obuoliuko ir kitu vaisiu smile.gif
Atsakyti
Mums daktare sake duoti kai suejo 3men.As paklausiau daktares ir kita diena daviau labai ne daug gremsto obuoliuko ir ka jus galvojat,visa vakara praverke kaip skaudejo pilvuka.Tai daugiau nebeduodu.Ir knygose skaiciau kad tik nuo 4men galima duoti.
Atsakyti
Aš saviškei daviau pirmiausia banano- turėjo gal apie 3 mėnesiuku. paragaut- ant šakštelio galiuko- ir taip į savaitę po kokius 2 kartus... paskui padidinom "dozę" ir kai buvo 4 mėnesių jau net po keletą šaukštelių suvalgydavo, kartais net 1,3 viso banano blink.gif , nežinau- pilvuko nepūsdavo, ir obuoliuką jau duodavau nuo 4 mėnesių- bet nemėgo jo ji... ir iš viso nuo 4 mėnesių vis duodavau tai šį tai tą padariusi paragaut- tai bulvytę išvirusi su sunkele, tai morkytę bet tik [po šaukštelį... Užtat atėjus laikui 6 mėnesių kai jau 1 maitinimą reikėjo "daryti" normalų- neturėjom jokių bėdų. 4u.gif
Atsakyti