laaaabs rytas, gardžios kavytės...
vakar ir vakare po vakarienės buvo 6 su trupučiu,
o aš nuolatinėj kovoj su svoriu buvo 86 po gimdymo, dabar 73, tiesa esu pakankamai aukšta 173, noriu dar tų trijų atsikratyti. aš tai pasilaikau dietos griežčiau ir pasportuoju. o dėl insul tai jis ti apetit kelia kiek įsitikinau ne svorį...
Tai va, kai didėja alkis- vis tiek neištveri ir užkandi, o tada ir kg vis po truputį kapsi

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 04 30, 08:50)
Tas tiesa leidiesi daugiau -daugiau norisi valgyti, valgai daugiau - leidiesi papildomai...užburtas ratas ir ištisinis savęs kontroliavimas... 

tai va ir nereikia leisti daug ir valgyti nedaug

laba ryta, beje, super oras, siek tiek vesiau, ale vistiek labai silta

Laba ryteli
Vakar vakare aparaciukas toki cukru parode, kokio dar gyvenime nebuvau maciusi
Itariu, kad buvau pamirsusi susileisti ilgo ir trumpo nepaskaiciavau vakarienei
Geros savaiteles

Vakar vakare aparaciukas toki cukru parode, kokio dar gyvenime nebuvau maciusi

Itariu, kad buvau pamirsusi susileisti ilgo ir trumpo nepaskaiciavau vakarienei

Geros savaiteles

oi mergaitės ateinu pabėdavot... pradėjau mankštas dėl stuburo išvaržos. tai dabar taip skauda kojas jog nebegaliu, man įspėjo jog paaštrės. nebegaliu vaikščiot
neseniai susiradau mergaitę, su kuria pirmąjį kartą gulėjau klinikos kaip tik diagnozavo CD, prieš 15 m, jai dabar 23 metai. taip pasidarė graudu. ji jau arti prie mirties... atsisakę inkstai, akys, ir labai daug problemų. nejaučia kojos ir t.t.
Dieve kaip mergaitės gerai, jog mes save mylim labiau už viską. tikrai nuoširdžiai graudu pasidarė... ką padarė liga ir apsileidimas. DAR KARTĄ SAKAU - MYLĖKIME SAVE LABIAU UŽ VISKĄ, NES MŪSŲ GYVENIMAI MŪSŲ RANKOSE...

neseniai susiradau mergaitę, su kuria pirmąjį kartą gulėjau klinikos kaip tik diagnozavo CD, prieš 15 m, jai dabar 23 metai. taip pasidarė graudu. ji jau arti prie mirties... atsisakę inkstai, akys, ir labai daug problemų. nejaučia kojos ir t.t.

QUOTE(nelita @ 2012 04 30, 14:12)
ji jau arti prie mirties...
Kaip man baisu pasidare

Laukiu patarimu mergaites

aš savo paskutinį "leliuką" žindžiau iki 1,5 metų ir žindant normalu, jog mažesnis insulino poreikis nes daugiau energijos eikvojama pieno gamybai. o dar jei tik po gimdymo tai išvis pamenu, labai krisdavo cukrai. visas dozez labai mažinau, bazę. bet po kokių trijų men. atsistatė. bet žinadan vistiek mažiau reikia vv.
aš irgi bijau, nes visų mūsų tas laukia, gal po 30 gal po 40 metų gal dar vėliau...
aš irgi bijau, nes visų mūsų tas laukia, gal po 30 gal po 40 metų gal dar vėliau...
QUOTE(nelita @ 2012 04 30, 14:47)
gal po 30 gal po 40 metų gal dar vėliau...
o as noreciau dar anuku sulaukti

na as jau susitaikiau su tuom kas laukia, bet labai nenoreciau nasta kazkam buti, dziaugiuosi kad turiu vaika, kuris tikrai pades , kad ir kaip sunku bus:), o dabar noriu gyvent !!
Kaip pagalvoju apie visas cia, neradar mums taip blogai, gal mums su Auga kazkiek del akiu,bet siaip vis dar issikapanoju as is bedu, kad ir kokios buvo, kazkada norejo pirsta nupjauti, bet issaugojau, viena akimi beveik nematau, bet matau dar su kita:)ir dirbti dar galiu
Kaip pagalvoju apie visas cia, neradar mums taip blogai, gal mums su Auga kazkiek del akiu,bet siaip vis dar issikapanoju as is bedu, kad ir kokios buvo, kazkada norejo pirsta nupjauti, bet issaugojau, viena akimi beveik nematau, bet matau dar su kita:)ir dirbti dar galiu

QUOTE(Kamillota @ 2012 04 30, 14:42)
turbut radus 7mmol reikia pradeti valgyti, nes bus vel eilinis hipo
nezinau ka daryti
mazinti insulina ar privalgyneti
istikruju valgyti tai nelabai norisi 

Jei valgyti nesinori vadinasi reikia insulino mažinti, bet stebėti fizinius darbus kuriuos darai.Jei daugiau judi, vaikštai tuomet insulino nedaugink arba tada užkandžiauk papildomai ko nors.

Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2012 04 30, 16:05)
o dabar noriu gyvent !!

Nelita mankštos yra gerai, aš su mankštom, šildymais,masažais pamažinau skausmus nugaros, nes irgi buvo laikas kai ašaros kaupėsi ir kaukti norėjosi nuo skausmo ..