Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

Nemiegam nemiegam jau, gerai dirol.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 16, 22:45)
Saunuole  thumbup.gif
LAba vakara, 

cry.gif cukrus ryte 8.8mmol, po sporto 10.3mmol  doh.gif , bet lyg dar to butu negana, sugebejau nusideginti ausi pirtyje  cray.gif Net neisivaizduoju kaip tai imanoma  g.gif  Buvo siek tiek karsciau nei visada, bet kad ausi puslem ismestu  doh.gif  unsure.gif

Vargšiuke console.gif O cukrus labai reaguoja į negalavimus visokius, todėl ir laikosi aukštesnis 4u.gif unsure.gif Kaip šiandien jautiesi?
Atsakyti

cry.gif cukrus ryte 8.8mmol, po sporto 10.3mmol  doh.gif , bet lyg dar to butu negana, sugebejau nusideginti ausi pirtyje  cray.gif Net neisivaizduoju kaip tai imanoma  g.gif  Buvo siek tiek karsciau nei visada, bet kad ausi puslem ismestu  doh.gif  unsure.gif

oho blink.gif niu bet sugebejimai smile.gif laikykis, praeis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Slitka su geru glikuotu 4u.gif
Eisiu as siandien pas gydytoja paziureti koks mano paskutinis glikuotas vasario pabaigoje buvo, nes buvau visai apie ji uzmirsusi doh.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 16, 22:18)
Kokiai progai ruošiesi?  bigsmile.gif

Beja su trim menesiukais jus  wub.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif O proga, tai trimenesiadienio gimtadienis thumbup.gif siaip dar draugai lyg planavo atvaziuoti aplankyti musu kleckiuko, aisku ir babyte atvaziuos dar savaitgali, tai sueis drinks_cheers.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 16, 22:41)
Kukū moteriške, dieduliui lovą eik šildyt  cool.gif

Diedulis sildo lova irnesakyk.gif siaip as juk super mama, juk sedziu cia lotuliukas.gif
Saunuole  thumbup.gif
bet lyg dar to butu negana, sugebejau nusideginti ausi pirtyje 

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 17, 07:22)
Valio, paėmė  thumbup.gif

Valio thumbup.gif Pagaliau cirkas baiges thumbup.gif , nors neaisku g.gif
Atsakyti
Ne, gal tiesiog pagaliau suplanuota normaliai viskas? unsure.gif

Galvą skauda labai, nuo pusės keturių gyva, cukraus net nematuoju, jaučiu, kad kosmosai doh.gif Ir kojas paskauda vakarais jau kelinta diena - lygiai taip pat, kaip anksčiau kažkada buvo unsure.gif
Kamillota, kaip tavo gliukuotas, šiandien eini?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 17, 11:51)

*Galvą skauda labai
**Kamillota, kaip tavo gliukuotas, šiandien eini?

*Oj man daznai taip buna, jei tik oras keiciasi ir viskas, tada maukiu kava ir geriau pasidaro ax.gif
** eisiu siandien apie vakara paziureti kas per skaiciai bus g.gif
Atsakyti
man ir glikuotas mėn pabaigoje, laukiu nesulaukiu, tikiuosi malonių naujienų. buvau gera, prisižiūrėjau rolleyes.gif

pritrūkau juostelių šndn, ryt bėgu pirkti neramu kaip negali pasikontroliuoti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 17, 11:51)
Ne, gal tiesiog pagaliau suplanuota normaliai viskas?  unsure.gif

Galvą skauda labai, nuo pusės keturių gyva, cukraus net nematuoju, jaučiu, kad kosmosai  doh.gif Ir kojas paskauda vakarais jau kelinta diena - lygiai taip pat, kaip anksčiau kažkada buvo  unsure.gif
Kamillota, kaip tavo gliukuotas, šiandien eini?

tai vel bus ta parazitinė polineur verysad.gif mane ir kamuoja keisti reikškiniai bet aš vegetodistonijai nurašau, eisiu pas neurologę po poros sav., bus matyti g.gif kas čia per cholera biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tema artėja į pabaigą, todėl norėčiau pasiūlyti, kaip jau buvo ir anksčiau komentuota, susikurti temą "bendraminčiuose", o naujoje "sveikatos" skyrelio temoje palikti tik aktualią informaciją, kur būtų lengviau rasti atsakymus į rūpimus klausimus tiek senbuviams, tiek naujokams.
Jei turite tolesnių klausimų, komentarų, ar pasiūlymų moderatoriams, prašome rašyti tam skirtoje temoje: Pastabos ir pasiūlymai.

Pagarbiai
Moderatorė Fedes
Atsakyti
Ateinu ir as pasigirti - glikuotas 5.7 bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 17, 21:04)
Ateinu ir as pasigirti - glikuotas 5.7  bigsmile.gif  thumbup.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakareli,

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 17, 03:48)
O cukrus labai reaguoja į negalavimus visokius, todėl ir laikosi aukštesnis  4u.gif  unsure.gif Kaip šiandien jautiesi?

4u.gif

Siryt is vel cukrus po sporto sukilo doh.gif Pries 8.1 po 9.6. Nieko nesuprantu schmoll.gif

I normalia pirti siandien nelindau. Su drauge ejome i turkiska pirti ax.gif
Atsakyti
sveiki, norėčiau pasiteirauti tik blush2.gif apie porą metų cukrus ( tikrina aparačiuku iš piršto ) nebūna žemiau nei 5,7. Dažnai apie 5,9 - 6,2 .... Savijauta nekokia, silpnumas, galvos svaigimas, kojų skausmai ir t.t. Pas endokrinologą tikrino skydliaukę, viskas ok.

Šeimos gyd. sako, kad cukrus normoje, neskiria kitokių patikrų. Ką galėčiau pasidaryti savo nuožiūra? gal veniniame kraujyje patikrinti? gliukozės tolerancijos testą?

Nuo ko pradėti žiūrėti atidžiau? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Iš principo, cukraus kiekis kraujyje neviršija normos ribų, tačiau jei negera savijauta, priežasties reikia ieškoti. Kad būtų ramiau dėl CD, reiktų pasidaryti gliukozės tolerancijos testą.
Atsakyti