Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

nu nu dar pasakyk "kas an kitos sako...."
Zoziu jei neturit ka pasakyt, tai kam ta trigrasi cia kist?
Atsakyti
Branguti kol tu man per burna kuom nors perbrauktum reiktu dar daug zemeles tau apsikt.nepatinka komentarai gydyk galvele kad mastymas pasikeistu arba risk sita tema.nes kluns is saves darai."jauciuosi nekaip kad taip padariau bet dziaugiiuosi kad atsispyriau" kam ? Pitstu sukisimui i skyle?
Gal tau per tavo ruryte reiktu pimpalu perbraukti kad tamsta pats nesamones rasai a?

O pradzioj tiek gyreisi koks tu diplomatiskas,jautrus,mus.matonai kritika tokia tau nepriimtina kad issivrrze i pavirsiu tikrasis tavo AS biggrin.gif

oi negaliu cirkas be pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 29 kovo 2012 - 13:02
Apskritai dristu abejoti temos autoriaus busena. Bernas nori nuotykiu ir raso i supermamas thumbup.gif

ir dar pykstasi cia su visomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 03 29, 11:55)
Prieš akis ir stojasi toks vaizdas.... sėdi koks Vingių Jonas ir žvygauja stalčių atidaręs:" cit, boba, bo trenkiu su petelnia"   lotuliukas.gif

baik tu - na kokia petelne? Gi cia moteru rakandas - argi tikras vyras sau rankas purvinsis

QUOTE(Marzzipi @ 2012 03 29, 14:02)
Apskritai dristu abejoti temos autoriaus busena. Bernas nori nuotykiu ir raso i supermamas  thumbup.gif 

ir dar pykstasi cia su visomis  biggrin.gif

isizeide, kad bobos dar ir savo nuomone turi ir pasirodzius gaidziui, kaip vistos visos jam pritariamai nepradejo kudakuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 29 kovo 2012 - 15:20
QUOTE(Frediu @ 2012 03 29, 11:04)
disa taip tas manymas,kkad ji atleistu duoda peno tam muejimui i kaire. Na jei zinociau, kad 100% po to sektu issiskyrimas, manau labiau to saugociaus. Bet tai ne esme, tikrai nenoriu iskaudinti jos taip stipriai, betkokiu atveju tai jai butu stiprus smugis.

Betkokiu atveju, taip ryztingai nebesu nusiteikes del isdavystes, tai butu tikrai per didelis skausmas jai del mano praktiskai eilines uzgaidos.
Papildyta:
Tokiam poelgiu pasiteisinimu nera, gal but tam tikrus aspektud galima priskirti prie lengvinanciu aplinkybiu, kurios is esmes, fakto nepateisina.

Jei rimtai taip galvojate, kaip ir parašėte čia, tai sveikinu drinks_cheers.gif jau šiokia tokia pažanga smile.gif
Bet, mielosios, prašom atkreipti dėmesį į paryškintą sakinį. Čia toms, kurios vėl ir vėl atleidžia neištikimybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 03 29, 12:33)
Branguti kol tu man per burna kuom nors perbrauktum reiktu dar daug zemeles tau apsikt.nepatinka komentarai gydyk galvele kad mastymas pasikeistu arba risk sita tema.nes kluns is saves darai."jauciuosi nekaip kad taip padariau bet dziaugiiuosi kad atsispyriau" kam ? Pitstu sukisimui i skyle?
Gal tau per tavo ruryte reiktu pimpalu perbraukti kad tamsta pats nesamones rasai a?

O pradzioj tiek gyreisi koks tu diplomatiskas,jautrus,mus.matonai kritika tokia tau nepriimtina kad issivrrze i pavirsiu tikrasis tavo AS biggrin.gif

oi negaliu cirkas be pinigu.

As ir mano galas cia ne prieko, nieko su jumis bendro nenoriu tureti. Tiesiog atsakiau i jusu klausima.
Matu ka jums tai nepatiktu, tai supraskit ir man nepatiktu jusu primesta situacija mano antrajai pusei. Nzn ko jus taip sirstat? Something wrong is gong on in your head definitely, probably you are i a bad mood today really.
Rimtai jau nuo pirmo jusu posto labai nervotai kalbat, kas per problemos? pasipasakokit palengves smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Frediu @ 2012 03 29, 17:51)
As ir mano galas cia ne prieko, nieko su jumis bendro nenoriu tureti. Tiesiog atsakiau i jusu klausima.
Matu ka jums tai nepatiktu, tai supraskit ir man nepatiktu jusu primesta situacija mano antrajai pusei. Nzn ko jus taip sirstat? Something wrong is gong on in your head definitely, probably you are i a bad mood today really.
Rimtai jau nuo pirmo jusu posto labai nervotai kalbat, kas per problemos? pasipasakokit palengves smile.gif

Ir neturesi ne tavo nosiai biggrin.gif tau ne mano vienos postas uzstrigo tik maniskis turbut labai smarkiai paliete jsutria vieta .arba tiesa akis drasko.problemu as neturiu tuo labiau sau nervu del tokiu nesamoniu kaip tamstos paistalai negadinu.cia tu vienintelis siame forume nervuojies is nezinomybes kaip elgtis.jei turesiu problemu tikrai nebusiu ant tiek buka kad jas cia viesinti biggrin.gif
Baisu yra kai gaidys mano jog jis erelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 29, 16:09)
Jei rimtai taip galvojate, kaip ir parašėte čia, tai sveikinu drinks_cheers.gif jau šiokia tokia pažanga smile.gif
Bet, mielosios, prašom atkreipti dėmesį į paryškintą sakinį. Čia toms, kurios vėl ir vėl atleidžia neištikimybę 4u.gif

Jo pasigilinus i poru santykius kuriose ta neistikimybe egzistuoja. Daznoje pamatysime vienos ar kitos puses tokiose reikaluose nekonkretuma, kai yra tikimasi atleidimo, perdaug neziurima kaip istikro tas zmogus paskui jausis. Mastoma mazdaug taip: pasilinksminsiu jei suzinos issiprasysiu atleidimo ir vel life's goes on.
Vistik ne tame esme ar lygios tos teises(vienas gal atleistu kitas visai ne) pas abu partnelius ar ne, svarbiausia galvoti taip elgiantis, kaip antroji puse po tokiu zygdarbiu jausis.
Kaip pvz paimkim liga alkoholizma, narkomanija.... juk del to nesakysi "jei as geriu, tai ir tu gerk" tada viskas ok bus abu girti-lygiateisiai. Gerimas tai irgi isdavyste, nes del jo apgaudinejama, meluojama, isduodama. Aisku su tokiu gyventi neverta arba reikia su juo kartu stengtis pasveikti, jam suvokiant kad del to kitiems labai skaudu.

Nzn ar suprasit, bet norejau pasakyti tai, kad vienaip ar kitaip elgtis svarbu isitikinti kaip tai paveiks artimuosius.

Tai galetu buti pavadinta auksine betkokiu santykiu taisykle.
Papildyta:
QUOTE(disa @ 2012 03 29, 17:15)
Ir neturesi ne tavo nosiai biggrin.gif tau ne mano vienos postas uzstrigo tik maniskis turbut labai smarkiai paliete jsutria vieta .arba tiesa akis drasko.problemu as neturiu tuo labiau sau nervu del tokiu nesamoniu kaip tamstos paistalai negadinu.cia tu vienintelis siame forume nervuojies is nezinomybes kaip elgtis.jei turesiu problemu tikrai nebusiu ant tiek buka kad jas cia viesinti biggrin.gif
Baisu yra kai gaidys mano jog jis erelis lotuliukas.gif

Tai ko ce ardais?

p.s. 3,5k postu manau nevienus triusikus cia jau issiskalbei....

Zodziu atsibodai, eik atzalu maitinti geriau. O tai jau kiauras dienas prie pc kimarini, vejus rasineji.
Atsakyti
cha cha cha lotuliukas.gif nu tikrai, cirkas be pinigu lotuliukas.gif sirsta vaikelis lotuliukas.gif bijo pasakyt, kad kazkokiai kalei pirtus kaisiojo, matai izeis, o cia dar masto, kad atleis neistikimybe . oij, juokdarys tu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaJura: 29 kovo 2012 - 17:28
Seksomanijs irgi liga kuria reikia gydyti.bet jei kalbant apie alkoholizma tai alkoholikas nesutiks kad jis turi priklausomybe kuria reikia gydyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 29 kovo 2012 - 17:34
aij, neissilakstes ir tiek rolleyes.gif rimtuosse santykiuose ilgai neissilaikys, jei svetimu triusiku turinys galvoj sukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 29, 18:23)
Jo pasigilinus i poru santykius kuriose ta neistikimybe egzistuoja. Daznoje pamatysime vienos ar kitos puses tokiose reikaluose nekonkretuma, kai yra tikimasi atleidimo, perdaug neziurima kaip istikro tas zmogus paskui jausis. Mastoma mazdaug taip: pasilinksminsiu jei suzinos issiprasysiu atleidimo ir vel life's goes on.
Vistik ne tame esme ar lygios tos teises(vienas gal atleistu kitas visai ne) pas abu partnelius ar ne, svarbiausia galvoti taip elgiantis, kaip antroji puse po tokiu  zygdarbiu jausis.
Kaip pvz paimkim liga alkoholizma, narkomanija.... juk del to nesakysi "jei as geriu, tai ir tu gerk" tada viskas ok bus abu girti-lygiateisiai. Gerimas tai irgi isdavyste, nes del jo apgaudinejama, meluojama, isduodama. Aisku su tokiu gyventi neverta arba reikia su juo kartu stengtis pasveikti, jam suvokiant kad del to kitiems labai skaudu.

Nzn ar suprasit, bet norejau pasakyti tai, kad vienaip ar kitaip elgtis svarbu isitikinti kaip tai paveiks artimuosius.

Tai galetu buti pavadinta auksine betkokiu santykiu taisykle.
Papildyta:
Tai ko ce ardais?

p.s. 3,5k postu manau nevienus triusikus cia jau issiskalbei....

Zodziu atsibodai, eik atzalu maitinti geriau. O tai jau kiauras dienas prie pc kimarini, vejus rasineji.

oi vaikuti kaip tau rupi mano triusikai lotuliukas.gif nu apgsiletinas esi.o del atzsleliu neimk i galvs.imk geriau i burna gal bus naudos kazkam bent jau lotuliukas.gif
Atsakyti