Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

samarija, o kuris tau butu tipas mielesnis -isragaves kaip sakai, daug p....u, ar kuomet tu jam pirmoji.
idomu, kiek uzmetu aki i kitas temas, moterys kazkodel visos nori patyrusio, nes toksai joms rimtesnis, iomesnis, seksualesnis, ir tikrai nevadina ji nedoru "po viso to". g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 kovo 2012 - 07:29
QUOTE(given444 @ 2012 03 27, 16:45)
fredi, bet klausimus tai ignoruoji juodai.
nepatogu atsakyti, ar nebezinai.
tai kur rasi moteru su kuriom pasilinksminti, jei moterys tau sventos ir sventoves...

Man tai kas, ce ju(svetimu) asmeninis reikalas kiek ta savo "sventuma" saugo. Kuri kaip nori taip ir elgiasi su savo gyvenimu.
Kalbu daugiau apie sau artima zmogu, tai aisku patartina ir kitoms. Na jus taip pat nelabai tikriausiai ir pagaunat apie ka kalbu. Nesvarbu ar vidu ar salia ar ant kaktos baigsi, ne fiziologiniai padariniai cia svarbiausi, o tai kad tokios, kurios labai daznai keicia partnerius dazniausiai ir siaip gyvenime nera rimtos ir y dayg ka ziuri laisvamaniskai. Cia vienas is aspektu. Ir siaip as vistik esu zveris, kuris neteiktu pirmenybes daug kartu "panaudotai". Vertinu tai, kad as jai pirmasis, man tai turi reikmes.
Ir be abejo stengiuosi jai likti toks pats nors ji to ir nezino
Atsakyti
Taigi vyriukas jau ankstesniuose postuose rašė, kad grabinėjo kitos panelės p*** ir bučiavosi, čia jau (oh kiek daug doh.gif )mėnesio draugystės. Tai mano galva ta neištikimybė, tiek fizinė tiek emocinė JAU šiuo metu egzistuoja. O kad ir suguls su kokia "šventove" tai čia tik laiko klausimas..
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 28, 08:10)
Taigi vyriukas jau ankstesniuose postuose rašė, kad grabinėjo kitos panelės p*** ir bučiavosi, čia jau (oh kiek daug doh.gif )mėnesio draugystės. Tai mano galva ta neištikimybė, tiek fizinė tiek emocinė JAU šiuo metu egzistuoja. O kad ir suguls su kokia "šventove" tai čia tik laiko klausimas..

Baisu, ka cia ir bepridursi.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 28, 09:10)

drinks_cheers.gif
ir ką tai rodo-arba žmogus nepakankamai myli, gerbia savo antrą pusę, arba pačiam trūksta to rimtumo, nelengvabūdiško. Na nepanašus man jis į dorybių rinkinį, ai bet čia pagal jį tik moterys turi būti nelaisvamanės. O jam tai kaip jau išeina. Laiko klausimas kada dar bandys/apgaus savo draugę... Matyt tiesiog jis nėra patrauklus vyriškis ir nieko jis nedomina, antraip seniai būtų nulėkęs nuo grandinės.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 28, 06:10)
Man tai kas, ce ju(svetimu) asmeninis reikalas kiek ta savo "sventuma" saugo. Kuri kaip nori taip ir elgiasi su savo gyvenimu.
.... tokios, kurios labai daznai keicia partnerius dazniausiai ir siaip gyvenime nera rimtos ir y dayg ka ziuri laisvamaniskai.

bigsmile.gif bet vargseli fredi, ka tu darytum jei aplink is ties butu vien sventoves ir savo garbe saugancios paneles....
su kuo, vargseli fredi, numalsintum savo zveriska alki... ax.gif

visgi ir pries prostitutes (nuo istorijos amziu gudumos) vyrai turi zemai galvas lenkti...nors jas niekindavo, vis tiek eidavo, nes nesugebedavo neniekinti savo poreikio pasitenkinti. ak, ka jus, vyrukai, be moteru paslaugu, kad ir tokiu, darytumet, ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 kovo 2012 - 12:19
QUOTE(given444 @ 2012 03 28, 12:19)
bigsmile.gif bet vargseli fredi, ka tu darytum jei aplink is ties butu vien sventoves ir savo garbe saugancios paneles....
su kuo, vargseli fredi, numalsintum savo zveriska alki... ax.gif

visgi ir pries prostitutes (nuo istorijos amziu gudumos) vyrai turi zemai galvas lenkti...nors jas niekindavo, vis tiek eidavo, nes nesugebedavo neniekinti savo poreikio pasitenkinti. ak, ka jus, vyrukai, be moteru paslaugu, kad ir tokiu, darytumet, ar ne...

jo jus esate mum viskas nuo muzu iki... ce kas koky geimai nori zaisti, bet be jusu sitas zaidimas vadinamas gyvenimu, butu nykus, del jusu mums skauda galvas, sukate protelius yvairiausiomis prasmemis. Nou siekio suviliti iki pylos gavimo uz paveluota gryzima skanios vakarienes, cia dar skaiciau, kitam sunku aptarnauti (moteris nori sexo, o vyras isisukineja), bet vistiek buna su moterim nors ir jauciu ****** yra lotuliukas.gif Dziaugiusi kad Adomas neuzchamelino to vieno sonkaulio ir tiek jusu prisidaugino biggrin.gif

O seip visokiu ant zemes yra ir jiems visokiu jusu yra.
nesupykit, sia fraze ir moteris gali naudoi.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 28, 09:10)
Kalbu daugiau apie sau artima zmogu, tai aisku patartina ir  kitoms. Na jus taip pat nelabai tikriausiai ir pagaunat apie ka kalbu. Nesvarbu ar vidu ar salia ar ant kaktos baigsi, ne fiziologiniai padariniai cia svarbiausi, o tai kad tokios, kurios labai daznai keicia partnerius dazniausiai ir siaip gyvenime nera rimtos ir y dayg ka ziuri laisvamaniskai. Cia vienas is aspektu. Ir siaip as vistik esu zveris, kuris neteiktu pirmenybes  daug kartu "panaudotai". Vertinu tai, kad as jai pirmasis, man tai turi reikmes.
Ir be abejo stengiuosi jai likti toks pats nors ji to ir nezino

bet to kurios daznai keicia partneriu manau tau ir prazergtu savo kojeles i ''skyle''kurios tu taip zveriskai troksti.kitu atveju moteris kuri saugo nesutersta savo ''sventove''ar tau atsiduos vien del tavo instinkto g.gif .tympt uz vadziu vel nuo pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 28, 10:24)
Baisu, ka cia ir bepridursi.

baisu, kad yra tokių žmonių, kurie visiškai nevertina jiems patikėtų svajonių ir širdies, va kas baisu unsure.gif
Atsakyti
na jis vertina. vertina kaip moka. ji raso, kad vertina, bet tuo paciu kamuoja ji baisus alkis. tai negi jam veidmainiaut taip ir sizofrenija galima susirgt, dvasine. manot, kunigai zverisku instinktu neturi...

ne zveriskam alkyje pas autoriu esme. esme yra jo poziuryje i moteri. o del jo alkio ir noru neverta autoriaus pliekti. dar nieks nuo pliekimo nepradejo "vertint ir noret tik vienos". ir nesuaugo per sekunde.
Atsakyti
Frediu,turiu tau klausimeli. Tu rasei,kad tavo mergaite tau atleistu neistikimybe,tu ta zinai. O jei ji butu pasakius,kad tikrai neatleistu? Ar tada lengviau butu su savim kovoti? Ar tai,kad neva atleistu,tu priimi beveik kaip leidima eiti i kaire?
Atsakyti
[ quote=festina lente,2012 03 28, 19:58]
Frediu,turiu tau klausimeli. Tu rasei,kad tavo mergaite tau atleistu neistikimybe,tu ta zinai. O jei ji butu pasakius,kad tikrai neatleistu? Ar tada lengviau butu su savim kovoti? Ar tai,kad neva atleistu,tu priimi beveik kaip leidima eiti i kaire?
[/quote]
Tai as jam jau siuliau savo mergytei uogytei papasakoti kaip kazkokiai `puten`pirstus kaisiojo ir laizesi su ja va ir zinotume ats ar tikrai atleistu biggrin.gif bet matomai autoriui blauzdos per skystos.
Atsakyti