Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

Kaip matot as dar vis stoviu, laikausi pries tuos sijonus, nelakstau. I tai ziuriu labai rimtai cia tiesiog noriu pakalbeti apie tai, tuo paciu pats save geriau suvokti ir rasti "vaistu" nuo to.
Manu ji yra zymiai geresne uz mane ir turinti stipresi vertybiu jausma, todel jai taip ir nedera elgtis, beto ji neturi tokiu parkiu kaip as. Pokalbiu metu apie tai ji niekada nera man davusi ne akimirkai ja sudvejoti ir siaip jos asmenybe tokia, kad ji paprasciausiai to negaletu slepti ir taip gyventi toliau su manimi. Yra labai teisina,sazininga, visu pirma Sau. Niekada taip nepasielgtu del paskatu kaip mano.
Pats niekad nuo jos neslepiau, kad savo ejima i kaire pateisinciau, tikrai to nedaryciau su kazkokia, neaiskia plastakike, beto nedrausciau ir jei su kokia faina panele paisdykauti. Bet su bx tikrai NO WAY!
Tai manau viskas kaip fair smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 17:52)
Kaip matot as dar vis stoviu, laikausi pries tuos sijonus, nelakstau. I tai ziuriu labai rimtai cia tiesiog noriu pakalbeti apie tai, tuo paciu pats save geriau suvokti ir rasti "vaistu" nuo to.
Manu ji yra zymiai geresne uz mane ir turinti stipresi vertybiu jausma, todel jai taip ir nedera elgtis, beto ji neturi tokiu parkiu kaip as. Pokalbiu metu apie tai ji niekada nera  man davusi ne akimirkai ja sudvejoti ir siaip jos asmenybe tokia, kad ji paprasciausiai to negaletu slepti ir taip gyventi toliau su manimi. Yra labai teisina,sazininga, visu pirma Sau. Niekada taip nepasielgtu del paskatu kaip mano.
Pats niekad nuo jos neslepiau, kad savo ejima i kaire pateisinciau, tikrai to nedaryciau su kazkokia, neaiskia plastakike, beto nedrausciau ir jei su kokia faina panele paisdykauti. Bet su bx tikrai NO WAY!

duočiau tau šešiolika, ne daugiau.
Nori dulkintis-eik, ko myžčiot, negi manai, kad praeis? Tu net nežinai ar myli savo mergytę-putytę-gėlytę ir tt.
nebūsi tu ištikimas, na nebūsi.
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 16:30)
MK matau labai negatyviai nusiteikusi,

Nori pasakyta tau nebuna taip, kad atsali ir turi santikiuse doube. Ar viskas matai tik dviem spalvom: taip arba ne ir tap ju ne zodio...?

Bet kaip buti su ja teisingu, tiesiog paprasyti jos leidimo eiti pas kitas (isivaizduoju paskui:"na brangusis kaip siandien ar pasikirkinai su kuo, kaip ji tau, ar gera buvo...?  biggrin.gif ) ar daryti tai paslapcia (gal tame ir yra visas sio poreikio esme), o gal isvis tai bandyti daryti drauge-eiti pas panas (kaip ir iki siol vis kita darome biggrin.gif). Tai aisku siek tiek nerealu bet butu irgi amazing!

Duobė? Nes tu nori sexo su kitom, tsakant pasidovanot save kitai nori? Jei čia-duobė, tai kas bus [po to? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2012 03 19, 14:23)
ir saviskiui liepiau, jei tik bus proga pasinaudok, juk gyveni tik viena karta, nebutinai reikia myletis jei nenori, bet ir iki to yra daug malonumu.

Na tu savame stliuje lotuliukas.gif Na moteros,kai kurios pergyvena,baiminasi,kad vyrelis i kaire nueis,o va yra ir liepiancios eiti,motyvacija tai is vis pritrenkia " juk gyvena viena karta",o va matyt pati kelis gyvenimus gyveni(bet juk sako,kad tik gyvates turi po kelis gyvenimus mirksiukas.gif ) hihihi.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 16:30)
Bet kaip buti su ja teisingu, tiesiog paprasyti jos leidimo eiti pas kitas (isivaizduoju paskui:"na brangusis kaip siandien ar pasikirkinai su kuo, kaip ji tau, ar gera buvo...?  biggrin.gif ) ar daryti tai paslapcia (gal tame ir yra visas sio poreikio esme), o gal isvis tai bandyti daryti drauge-eiti pas panas (kaip ir iki siol vis kita darome biggrin.gif). Tai aisku siek tiek nerealu bet butu irgi amazing!

Noras nesmerktinas, bet būdas tai padaryti - taip, nes svarstai apie tylią išdavystę, pasiliekant "patogų" gyvenimą, teisinga išskirti kuo greičiau. O tada, bandyk ir ragauk, kad ir kitą panelę kas dieną. Kitu atveju, kaip tavo sąžinės reikalai, nesijausi, kaip vagis, melagis? Pavojinga "susidėti" su jaunuoliu turinčiu užslėptą nepilnavertiškumo kompleksą, nes truputį atsigavęs toks, bandys "atsigriebti".
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 14:52)
Manu ji yra zymiai geresne uz mane ir turinti stipresi vertybiu jausma, todel jai taip ir nedera elgtis, beto ji neturi tokiu parkiu kaip as. Pokalbiu metu apie tai ji niekada nera  man davusi ne akimirkai ja sudvejoti ir siaip jos asmenybe tokia, kad ji paprasciausiai to negaletu slepti ir taip gyventi toliau su manimi. Yra labai teisina,sazininga, visu pirma Sau. Niekada taip nepasielgtu del paskatu kaip mano.

Tai gal ir pats su kokiu fainu berniuku paišdykauk, bet su panele - no way? Kodėl jai kažkokias išlygas darai, o jau pats sau leidi viską? Nors pagal rašymo stilių 25-erių tamstai tikrai neduočiau, bet jau vien tai, kad nėjai tiesiu taikymu į kairę, o dar užėjai čia pasverti už ir prieš rodo, kad nesi visai bukas ir supuvęs. Bet dvigubų standartų sau ir jai neturi teisės taikyti. Jei galima tau, galima ir jai, jei į kairę neina ji, neini ir tu.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 11:08)
pora men tai pasilgimas budavo tokiame pikiniame lygije, bet su kalemis nebuvo ne minties prasideti (dabar irgi, tai tiesiog neriimtina). Gyvenimo rutina manau cia yra kalciausia.

Tas tavo "paklodziu" rasymas ir padriku minciu kratinys,tai doh.gif blink.gif
"Kalemis" vadini moteris,kuriomis pasinaudoji wacko.gif Ir tai vyras,manantis,kad jis kazko vertas blink.gif Matyt nesutikai tokiu,kurios su tavimi net kavos negertu,o ka jau kalbeti apie daugiau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as nieko niekam neduodu ir nebandau sumenkinti, turincius vienokiu ar kitokiu problemu, kurie stengiasi is to rasti iseiti. Bando rasti budu, kaip tai padaryti, kuo maziau siu atveju manaja zeidiant, bet ir savo kaip vieno asmens, kuris paskui atsigrezes atgal, kaip ir dabar jauciu, kad paauglysteje, daugeliu aspektu galejau buti kitoks, labiau atledziantis ir daugiau leidziantis sau.
Dabar jauciuse esas priejes kryzkele su daugyve ribojanciu, pateisinanciu, drauzianciu , skatinanciu .... zenklu, bandau tuos zenklus visus iskaityti, o ju vis tirsteja. O kas blogiausia nezinau kur tie keliai tiksliai veda, tik kryptys... ir tai neaisku i kuria pusia paskui pasisuks.
Aisku sutinku esu jaunas ir ne viska suprantu, nes esu mastantis, svarstantis zogus.
O kaip pavyziu tiem kurie pirma padaro o paskui kaip bus taip ir jiems px.Aisku reikia moketi nesigalieti spontaniskai prrimtu sprendimu, kai kuriems tai sekasi. Paty tai net vadina mastytoju, ankciau darugai filosofu, nes labai jau analitiskai i viska zuriu ir betkaip nedarau, ieskau teisingiausio pagrysto sprndimo, tikslo pasiekimi. Kas mane supa, kuo uzsiemu, ko siekiu apie tai stengiusi surinkti kuo daugiau info.

Labai del to neramu, bet nu nezinau esu gyvas noriu gyventi taip kaip, norisi, taip visuomeneje zmogus yra ant iek is visu pusiu apdetas yvairiausiais suvarzymais. Gyveni gyveni zmogelis ir mirsti. Jei tapi tai gyvenime yra tik dvi dienos kai gimsti ir kai mirsti. O tai reisia, kad gyveni tam kad mirtum. As taip nenoriu. Ce biski sia situacijei perspaustai, bet minti manu pagavot.

Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 17:52)

Vaistai... tokie ir vaistai, tas noras greičiausiai nedings, tai ir vaistai, lakstyti, lakstyti, po to įvertinti ką turėjai, gal po kokio dešimtmečio ir "ūgtelėsi", tik ar vertybės atsiranda tokiu būdu g.gif turiu du pusbrolius, tavo amžiaus, tai jie kaip diena nuo nakties, vienas tai net vyresnis atrodo, rimtas vyras, užima rimtas pareigas ir ne vėjai galvoj, o kitas tai... subrendimas kaip 19m. jei ne mažiau.

Na iki analitiškumo tai dar toli tamstai wink.gif o padrikos mintys taip pat ne filosofija, taip, kad yra ką siekti ir bręsti, mokintis ir tapti tikra asmenybe ir tikru vyru, bet dabar tai nepanašu nė kiek į tai, paskutinė žinutė, tai išvis draikalynė, net pamaniau, gal ką "nurijęs"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cebule: 19 kovo 2012 - 17:48
QUOTE(Neta& @ 2012 03 19, 17:32)
Tas tavo "paklodziu" rasymas ir padriku minciu kratinys,tai  doh.gif  blink.gif
"Kalemis" vadini moteris,kuriomis pasinaudoji  wacko.gif Ir tai vyras,manantis,kad jis kazko vertas blink.gif Matyt nesutikai tokiu,kurios su tavimi net kavos negertu,o ka jau kalbeti apie daugiau  blink.gif  lotuliukas.gif

Turejau onenyje, pakeles damas kurios prekiauja savo kunu, kad pragyventu.

Jo tokiu nesutikau kurios net kavos negertu su manim. O i lova nekvieciu, apie tai ir kalba kviesti ar ne.

ps
Rasydamas minciu destyme nesu labai jau stiprus, labiau megstu kalbeti, o rasau kaip kalbu, tai todel toks sokinejimas nuo minties prie minties ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 17:38)
Aisku sutinku esu jaunas ir ne viska suprantu, nes esu mastantis, svarstantis zogus.
O kaip pavyziu tiem kurie pirma padaro o paskui kaip bus taip ir jiems px.
ankciau darugai filosofu, nes labai jau analitiskai i viska zuriu ir betkaip nedarau,  Kas mane supa, kuo uzsiemu, ko siekiu apie tai stengiusi surinkti kuo daugiau info.

Labai del to neramu, bet nu nezinau esu gyvas noriu gyventi taip kaip, norisi, taip visuomeneje zmogus yra ant iek is visu pusiu apdetas yvairiausiais suvarzymais. Gyveni gyveni zmogelis ir mirsti. Jei tapi tai gyvenime yra tik dvi dienos kai gimsti ir kai mirsti. O tai reisia, kad gyveni tam kad mirtum. As taip nenoriu.

Yra jaunu,bet protingu zmoniu,taigi cia ne motyvas.Bet dar yra tokiu zmoniu kategorija,kurie pries darant,gerai paskaiciuoja,matyt tu tokiu nesutikai. Na kaip sakoma,kokioje aplinkoje esi,toks ir pats esi.Kodel anksciau,kad ir dabar vien filosofija uzsiimi,nepatikimi vyrai,kurie tik tai ir daro blink.gif
Tai gyvenk negyvenamoje saloje,gyvensi be jokiu normu,taisykliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 19 kovo 2012 - 17:54
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 18:38)

Labai del to neramu, bet nu nezinau esu gyvas noriu gyventi taip kaip, norisi, taip visuomeneje zmogus yra ant iek is visu pusiu apdetas yvairiausiais suvarzymais. Gyveni gyveni zmogelis ir mirsti. Jei tapi tai gyvenime yra tik dvi dienos kai gimsti ir kai mirsti. O tai reisia, kad gyveni tam kad mirtum. As taip nenoriu. Ce biski sia situacijei perspaustai, bet minti manu pagavot.

Tai toks vaizdas, kad tik tie "apdėti" suvaržymai ir belaiko tamstą, ir tik plauko trūksta, kad nutrūktum, "čia" lyg ir nesąmoningai ieškai pateisinimo savęs.
Taip "atmink, kad mirsi", tik va vienam, tai nuoroda "pirmyn", o kitam, kaip tik susilaikymui ir supratimui, kad gyvenime bus daugybė pagundų ir vingių, tik nuo žmogaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 19, 17:18)
Tai gal ir pats su kokiu fainu berniuku paišdykauk, bet su panele - no way? Kodėl jai kažkokias išlygas darai, o jau pats sau leidi viską? Nors pagal rašymo stilių 25-erių tamstai tikrai neduočiau, bet jau vien tai, kad nėjai tiesiu taikymu į kairę, o dar užėjai čia pasverti už ir prieš rodo, kad nesi visai bukas ir supuvęs. Bet dvigubų standartų sau ir jai neturi teisės taikyti. Jei galima tau, galima ir jai, jei į kairę neina ji, neini ir tu.

Vis nesupranti, kad moteriskosios gimines atstoves laikai aukstesnemis nei vyriskosios ir jos privalo buti svarios ir sventos.Ir tai siuliciau primti kaip komplimenta. Paziurejus vien tik is praktiskosios fizinio kontakto puses. Koks tai diedas kisa svo daikta i moters vidu. Ten gi vieta naujei gyvybei prasideti. O Ji taip pritratinta galu buna, kad gal ji noretu savo vaikuciui papasakot kiek ten visokiu marozu buvo uzklyde. O dar baisiau jei kuri nors turejo netgi keleta diedu jo prasidejimo metu, ir net nebeaisku kuris cia privaflino. Cia jokios neteisybes nera Jus privalote buti svarios, nes pas Jus vyksta tai kas sventa.

Ir is vis ne apie tai kalba eina ir tai manes ne kiek nedemotyuoja. Tai ka as turiu savo antrajei pusei pasakyti: davai eik tu i kaire ir as tada rame sazine nuesiu ten pat grysim pasidalinsi yspudziais.
Atsakyti