QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 17:52)
Kaip matot as dar vis stoviu, laikausi pries tuos sijonus, nelakstau. I tai ziuriu labai rimtai cia tiesiog noriu pakalbeti apie tai, tuo paciu pats save geriau suvokti ir rasti "vaistu" nuo to.
Manu ji yra zymiai geresne uz mane ir turinti stipresi vertybiu jausma, todel jai taip ir nedera elgtis, beto ji neturi tokiu parkiu kaip as. Pokalbiu metu apie tai ji niekada nera man davusi ne akimirkai ja sudvejoti ir siaip jos asmenybe tokia, kad ji paprasciausiai to negaletu slepti ir taip gyventi toliau su manimi. Yra labai teisina,sazininga, visu pirma Sau. Niekada taip nepasielgtu del paskatu kaip mano.
Pats niekad nuo jos neslepiau, kad savo ejima i kaire pateisinciau, tikrai to nedaryciau su kazkokia, neaiskia plastakike, beto nedrausciau ir jei su kokia faina panele paisdykauti. Bet su bx tikrai NO WAY!
Tai manau viskas kaip fair
duočiau tau šešiolika, ne daugiau.
Nori dulkintis-eik, ko myžčiot, negi manai, kad praeis? Tu net nežinai ar myli savo mergytę-putytę-gėlytę ir tt.
nebūsi tu ištikimas, na nebūsi.
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 16:30)
MK matau labai negatyviai nusiteikusi,
Nori pasakyta tau nebuna taip, kad atsali ir turi santikiuse doube. Ar viskas matai tik dviem spalvom: taip arba ne ir tap ju ne zodio...?
Bet kaip buti su ja teisingu, tiesiog paprasyti jos leidimo eiti pas kitas (isivaizduoju paskui:"na brangusis kaip siandien ar pasikirkinai su kuo, kaip ji tau, ar gera buvo...?

) ar daryti tai paslapcia (gal tame ir yra visas sio poreikio esme), o gal isvis tai bandyti daryti drauge-eiti pas panas (kaip ir iki siol vis kita darome

). Tai aisku siek tiek nerealu bet butu irgi amazing!
Duobė? Nes tu nori sexo su kitom, tsakant pasidovanot save kitai nori? Jei čia-duobė, tai kas bus [po to?