Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 12:30)
Taip  mano ego yra toks ir as to nelepiu, as esu vyras ginu tai kas mano ir rupinuosi, kad mano aplinka butu stabili prognozuojama ir taip jauciuos gerai. Tai darau taktiskai, nesusidarykite ispuzio kad mano panele yra po patu.

smile.gif
Atsakyti
Frediu, o kuom tada tu skiriesi kokio nors gyvuno vyriskos gimines? Jeigu turedamas mergina, kuria dievini, nori savo gala kaisioti dar ir kitur? Ir kokia garantija, kad pasimylejus su kita nekils noras padaryti dar vienos ir dar vienos, ir dar vienos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 20, 11:21)
Sakot feministes... Siap, stengiausi sioje temoje buti "gerute", bet...

Klausykit, o kodel jus manotes, jog kitam zmogui galite uzbrezti ribas? Jums asmeniskai patiktu, kad kas kitas jas uzbreztu jums...
Tiesa pasakius, man neskanu kai taikomi dvigubi elgesio standartai. Ir tai tikrai nieko bendro su feminizmu neturi. Cia tiesiog pagarbos stoka.

O jus savo vaikam pasakosite i kelias "svetimas skyles" buvote pries jiems tveriant, o ir po ju stuverimo, ikises savo rakanda, vien tam kad nesijaustumete darzove? Na neikertu tokios info pasidalinimo butinybes su savo atzalomis, kam reikia to vaikam? Jusu tevai su jumis dalinosi savo lovos reikalais?

Tu ribu tiek wieni kitiem, patys sau, ir kiti mums yra tiek jau cia yra pribraizes, kad jau tiesiog nera svarbu, kieno jos...
Visur tos ribos zmogui turi buti aiskios. Todel ji zino kas butu-jegu. O man tu aiskiu ribu toje vietoje nera. Aisku manoji ta ta kitu geisma izvelgia. Vakar kazka suprikolimom del mano neistikimybes, o ji sako bet as vistiek tau pati geriausia liksiu ir busi su manim!
Ne paskojime esme, o tame ar tai moralu vaiku atzvilgiu, kad jo pradzia ivyko tokioje tikrai galiu pavadinti SKYLEJE
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 13:07)
Tu ribu tiek wieni kitiem, patys sau, ir kiti mums yra tiek jau cia yra pribraizes, kad jau tiesiog nera svarbu, kieno jos...
Visur tos ribos zmogui turi buti aiskios. Todel ji zino kas butu-jegu. O man tu aiskiu ribu toje vietoje nera. Aisku manoji ta ta kitu geisma izvelgia. Vakar kazka suprikolimom del mano neistikimybes, o ji sako bet as vistiek tau pati geriausia liksiu ir busi su manim!
Ne paskojime esme, o tame ar tai moralu vaiku atzvilgiu, kad jo pradzia ivyko tokioje tikrai galiu pavadinti SKYLEJE

O kodėl tau tų ribų nėra?
Man tas jūsų požiūris "skylė ne skylė" aplamai baisus. Užtat pas jus ir nebuvo tų santykių, nes jūs žiūrit į moterį ir ne žmogų matot, o tik angeles kažkokias. O protingos moterys tai jaučia....
Jūs labai gražiai dangstotės tais stereotipiniais neva moterų vyrų skirtumais. Neva vyrams to daugiau reikia, čia prigimtis tokia ir pan... Tai, jei laikantis tokių principų, savo moterį, kai, jai poreikis pakils, jums natūraliai mažės su amžiumi, išleisit į šonus palakstyt.
Siūlyčiau keisti požiūrį, bet abejoju ar taip bus...
Vienintelis mano patarimas jums - meskite tą moterį, leiskite jai sutikti gerą žmogų ( jumi, deja, toks nesat ), o pats lakstykit, mėgaukites tomis skylėmis iki valios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 20 kovo 2012 - 12:20

ne, nu jums abiems po 16 lotuliukas.gif Čia rimtai? Įdomus egzempliorius. Sakyčiau, laikykis tu savo mergytės, kurią dažniausiai myli, nes įtariu, kad kitos tokios hmmm nerasi tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti

Visu pirma, savo elgesio ribas zmogus nustato sau pats. Jus esate puikus to pvz. Mes esame sociumo dalis, todel turime zaisti pagal sociumo taisykles, uz tai kad jame gyvenam. Ribos apibreztos etikos, morales normu. Beje, kaip idomu, va moraline norma neistvirkauti, jums kazkodel nera vertybe, kuri jus ribotu, cia jus nusprendet asmeniskai, kad jos jums laikytis neprivalu, bet va kitam zmogui, jus linkes brukti savo "vertybes", dangstydamasis atmazge, nes jusu vyriskas ego to reikalauja... Amoralu.

O as pagalvojau, ar moralu vaikui gimti is rakando, kuris buvo kisamas i visokias "skyles".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 kovo 2012 - 12:33
Nors teigi, kad bandai surasti teisinga sprendima,kaip pasielgti, bet is visu tavo pasisakymu aisku, kad tu ta sprendima jau seniai priemes, tik sazines kruopelyte, tokia beveik nematoma jau, dar vis dusia dirgina. O cia parasei, tik tam, jog tikejaisi, kad nors kazkas pritartu tavo sitam sprendimui, kad ta sazine nutiltu. Na ir nerandi cia to pritarimo, tik desperatiskai bandai pateisinti savo planuojama isdavyste.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2012 03 20, 12:19)
O kodėl tau tų ribų nėra?
Man tas jūsų požiūris "skylė ne skylė" aplamai baisus. Užtat pas jus ir nebuvo tų santykių, nes jūs žiūrit į moterį ir ne žmogų matot, o tik angeles kažkokias. O protingos moterys tai jaučia....
Jūs labai gražiai dangstotės tais stereotipiniais neva moterų vyrų skirtumais. Neva vyrams to daugiau reikia, čia prigimtis tokia ir pan... Tai, jei laikantis tokių principų, savo moterį, kai, jai poreikis pakils, jums natūraliai mažės su amžiumi, išleisit į šonus palakstyt.
Siūlyčiau keisti požiūrį, bet abejoju ar taip bus...
Vienintelis mano patarimas jums - meskite tą moterį, leiskite jai sutikti gerą žmogų ( jumi, deja, toks nesat ), o pats lakstykit, mėgaukites tomis skylėmis iki valios.

Laba diena, blink.gif as dabar blogietis pasidariau. Seip esu tikrai labai geras ir supratingas, tik gal kiek per astriai siuo taveju laikausi savo pozicijos. Matau, kad gana opia teme palieciau, kuri jums sy ta reiskia. Noreciau isgirsti is jusu, kokios tos jusu idealiosios antos puses, kokiu etikeciu jeim prilipdote?
Sitokios nuomones po to posto tikejausi, bet ka as galiu pasakyti, negi nupiesiau save kaip koky tirona, kuris su botagu rankoje nurodineja ka kam ir kaip daryti.
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2012 03 20, 11:38)
na jeigu jau butumete kalbose ir veiksmuose vienas pries kita visiskai nuogi, visekeriopai, tai sios temos nebutu.
Susestume ir aptartartumete abu, kad neduoda ramybes ir kaip tai galima spresti.
kokia moteris turi buti ar kokia noretumei, kad jinai butu?

Taip ji turi buti tokia kokios noriu.

O ka jus sau artimus zmones ne pagal tai renkates, naturalu jie daugiau ar maziau atitinka jusu lukescius. Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 13:35)
Laba diena,  blink.gif  as dabar blogietis pasidariau. Seip esu tikrai labai geras ir supratingas, tik gal kiek per astriai siuo taveju laikausi savo pozicijos. Matau, kad gana opia teme palieciau, kuri jums sy ta reiskia. Noreciau isgirsti is jusu, kokios tos jusu idealiosios antos puses, kokiu etikeciu jeim prilipdote?
Sitokios nuomones po to posto tikejausi, bet ka as galiu pasakyti, negi nupiesiau save kaip koky tirona, kuris su botagu rankoje nurodineja ka kam ir kaip daryti.

Na gi blogiečiai tai nebūtinai tironai su botagais. Tai gali būti ir suktos gyvatės pvz... iš esmės savo neištikimybę jūs pateisinat. Klausimas kaip ją išpildysit. Jei nulėksit kur pas svetimą moteriškę, o grįžęs vaidinsit savajai vaidinsit, kaip jūs ten sakot gerą ir supratingą, tai kas jus būsit? o greičiausiai taip ir egsitės, nes pats paminėjot poste patarlę apie vilką ir avis. Tai kas jus - gerietis? Pažiūrėkit į tai iš šono...
Vat jei su mergike nuo dūšios pašnekėtumėt, kad va jums reikia, norisi, leistumėte ir jai rinktis ( moterims irgi niežti, ir dar kaip, patikėkit ), dar aš kažkaip kitaip žiūrėčiau...
Bet įtariu, tai bus daroma slapta, o aji sužinojus, bus bandoma įteigti, kad tai norma.
Kitas klausimas ponas gerieti, na kas taip žiūri į priešingą lytį, kas čia per epitatai - skylės, privafliavimai ir pan... oi kaip neskanai tai žiūrisi. Jums patiktų, jei jus kažkas kokiu linksmakočiu laikytų. Vargu bau....

Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 13:43)
O ka jus sau artimus zmones ne pagal tai renkates, naturalu jie daugiau ar maziau atitinka jusu lukescius. Tiesa?

kiek jums metų? nes toks vaizdas, kad išdygot po paskutinio lietučio.... Jo... antra pusė įsitaisoma kaip klumpių pora parduotuvėj... bet ir ana gali pavesti...
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 08:41)
1. Taip as savo moterei esu nubrezes aiskias ribas. . As esu as, ji yra ji. Jos galimybes vienokios, mano dar kitokios. Mes tuom ir skiriames. Nesu niekom taip garantuotas siame pasaulyje kaip ja. Ji manimi irgi pasitiki ir jauciasi saugi, stengiuosi jos nenuvilti.

2. Man paprasciausia to reikia ir tiek, kaip naujo prieskonio gyvenime, taip pat kaip ir greicio, pavaojaus, rizikos, nauju potyriu. jauti kad esi gyvas, o ne darzove.

1. blink.gif g.gif norejau parasyt bet moonte atrase jau. tikrai ne apie feminizma kalba, o apie dvigubus standartus. zoziu, viskas po senovei. vyrijai visos nuodemes ir lakstymai galimi, o moteris -sventa gimDymo masina.

2. zinok, tavo motersi taip pat ne darzove. galbut tavo moteris, nebutinai sita, o bet kuri gyvenime, taip pat dus nuo taves, tu jai tapsi preskas, ir ka tada? kodel manai kad moteris netroksta azarto? aisku, nemanau kad azartas tai butinai seksavimas ar santykiavimas laiptinese ar bet kur, taciau, tarkim taip(tavo tema pletojant.)
man isvis klausantis tavo postu, kyla aibe juokingu istoriju. t
os istorijos- apie vyra, kuris niekaip neturi drasos prisipazint savo ilgametei partnerei(kuri ji dievina-jis taip galvoja, ir tuo sventai isitikines), kad va, mieloji, bijau, tu mirtinai isiskaudinsi, bet as turiu kita/arba nori nueiti pas kita. tuo tarpu pati moteris prie stalo uzveda kalba: mielasis, tu toks susijaudines, as taip pat noriu tau prisipazinti: as jau 7 metai turiu kita... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 kovo 2012 - 13:47
QUOTE(given444 @ 2012 03 20, 13:38)
1.  blink.gif  g.gif norejau parasyt bet moonte atrase jau. tikrai ne apie feminizma kalba, o apie dvigubus standartus. zoziu, viskas po senovei. vyrijai visos nuodemes ir lakstymai galimi, o moteris -sventa gimDymo masina.

2. zinok, tavo motersi taip pat ne darzove. galbut tavo moteris, nebutinai sita, o bet kuri gyvenime, taip pat dus nuo taves, tu jai tapsi preskas, ir ka tada? kodel manai kad moteris netroksta azarto? aisku, nemanau kad azartas tai butinai seksavimas ar santykiavimas laiptinese ar bet kur, taciau, tarkim taip(tavo tema pletojant.)
man isvis klausantis tavo postu, kyla aibe juokingu istoriju. t
os istorijos-  apie vyra, kuris niekaip neturi drasos prisipazint savo ilgametei partnerei(kuri ji dievina-jis taip galvoja, ir tuo sventai isitikines), kad va, mieloji, bijau, tu mirtinai isiskaudinsi, bet as turiu kita/arba nori nueiti pas kita. tuo tarpu pati moteris prie stalo uzveda kalba: mielasis, tu toks susijaudines, as taip pat noriu tau prisipazinti: as jau 7 metai turiu kita... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
negi nupiesiau save kaip koky tirona, kuris su botagu rankoje nurodineja ka kam ir kaip daryti.

o koks skirtumas kur yra botagas - sudinoje kaimiecio rankoje ar elegentiskoje rankyte su priderinti pirstinaite? Nuo to jo paskirtis visai nesiskiria.

kiekvienas renkasi pagal savo kriterijus, tik va idomu kaip gali aiskinti, kad moterys pamirso, kas jos esa, jeigu tai yra tik viso labo tavo sapaliones apie tai kokias tu noretumei jas matyti?
Atsakyti