QUOTE(MK. @ 2012 03 22, 09:52)
Žino
Mano nezino, bet numano, mane pazinodamas, jog gali buti jam atleista. (Nei pakartas nei paleistas)
QUOTE(Sniegena 1981 @ 2012 03 22, 13:56)
Tik noriu perspėti, kad atleidimas ir susitaikymas yra du skirtingi dalykai. Ir, kad moteris jums atleis už nuklydimą, nereiškia, kad ji su tuo susitaikys ir tai pamirš. Ir labai galimas dalykas, kad būtent tada, kai jūs pagaliau nuspręsite, kad geresnes už ją neberasite, būtent tada ji suvoks, kad su išdaviku ji nenori būti. Visai galimas dalykas, kad ji sutiks tokį, kuris vertins ją ne tik už jos nekaltumą, bet ir už tai, ką ji moka duoti, ir vien už tai, kad ji yra tokia kokia yra. Be jūsų nubrėžtų ribų, sankcijų ir taisyklių. Ir, patikėkit manim, tas, kuris tai įvertins, nebūtinai bus toks, kurį jūs pajėgsite "sumaišyti su šūdais"
Žinot, man, tiesa sakant, gaila tos mergaitės. Gaila vien dėl to, kad ji jums dovanoja savo tyrą širdį, atsiduoda be jokių užuolankų, o jūs dar svarstote : gal man verta ją išduoti. Svarstot, ar verta sužaloti ją visam gyvenimui, sudaužyti jos širdį, išmokyti ją nepasitikėti niekuo daugiau šitam gyvenime.

Sėkmės, nes matau, kad jūs jaučiatės turįs teisę taip pasielgti.
Labai patiko
QUOTE(MK. @ 2012 03 22, 14:19)
Žinok aš galvojau,kodėl netinis vyras mane taip nervina. Suptrantu, kad dėl tavo rašymo manieros, tačiau tai mano vertinimo bėda.
Tu negerbi moterų. Pats noras, svarstymas eit kairėn-nieko baisaus, visi apie tai pamąsto. Bet tu, gėdinddamasis savo troškimų, niekini tai, ko trokšti. Moteris-skylė, bet ja pasinaudot oi kaip svajoji. Sakiau, nori kairėn-bandyk. Bet jei pavyks-užsikabinsi. Juk ta dažniausiai juntama meilė mergytei-gėlytei neapsaugo nuo geismų kitoms.
Skaitydama tavasias mintis, Montekrista, gaudau kaifa. Dekui, kad esi.
QUOTE(Bekasė @ 2012 03 22, 16:06)
tai nei kiek neparodo, kad tau
jinai rupi ar yra brangi . Tai parodo tik tai, kad tamsta esi egoistas ir savimyla ir kita zmogu traktuoji kaip daikta, priklausanti tau ir jautiesi galintis spresti ka su tuo daiktu gali daryti tu ir ka gali leisti daryti kitiems.
Deja, taip ir yra. Dar viliuosi, jog kalba jaunatviskas maksimalizmas, bet gerai pagalvojus vyriokui 25 metai, ilgokai uzsizaides paauglysteje.
.........
Frediu, zinai kame yra meile - kai tu zmogu myli ne uz tai koks jis yra, o uz tai, kad jis aplamai yra, nes be jo tavo gyvenimas butu dykuma.