as kaitau ir galvoju...cia labai daug pasiaiskinimu , isvedziojimu ir pateisinimu...isdvystei. frediu realiai supranta (bet greiciausiai ne), kad po isdavystes jo santykiu pagrindas PASITIKEJIMAS bus sugriautas, bet vistiek iesko priezasciu tam, kad galetu ilyst i svetimas kelnaites, pasidalinti savimi su kitom
jei manai, kad TU RELIAI SUVOKI, jog tu savo santykius gali sugriauti, ir vistiek manai, kad palakstymai to verti, tai pirmyn! bet zinok, laiko atgal neatsuksi ir nesugrazinsi to ka padarei
if its done , then its done, no way back
QUOTE(MK. @ 2012 03 23, 20:22)
Mergaitės, jeigu jūs manot, kad jūsų vyrai niekada nepagalvoja apie sexą su kitomis, apie kitų moterų kūnus-aukit didutės, būkit hmmm gudrutės 
aisku kad galvoja, sventuju nera
QUOTE(ErikaJura @ 2012 03 23, 22:29)
aisku kad galvoja, sventuju nera
ir jis zino, kad as pagalvoju, ir zinau, kad jis pagalvoja,ir kalbam apie tai, bet tai nereiskia, kad ieskom pasiteisinimo tam padaryti ir dar prasom nepazystamu zmoniu, kad juos palaikytu
fantazijos ir lieka fantzijom
o cia, matai, zmogus jau pareiskes , kad tai jam nebe tik fantazija, bet jis ta nori padaryt 
bet jei jis būtų normalus, kreiptųsi patarimo pvz:
myliu savo merginą, esu tikras, kad ji-mano antroji pusė, bet mane kankina ir tamsioji mano pusė-noras patirti aistrą su kitom... Kovoju su šiom mintim, kai užplūsta, bet darosi vis sunkiau. Suvokiu, koks blogas esu ir kad tai būtų klaida, bet vistiek galvoju apie tai...Ką man daryti???
\Va jei toks tekstas būtų, a?
QUOTE(MK. @ 2012 03 23, 20:38)
bet jei jis būtų normalus, kreiptųsi patarimo pvz:
myliu savo merginą, esu tikras, kad ji-mano antroji pusė, bet mane kankina ir tamsioji mano pusė-noras patirti aistrą su kitom... Kovoju su šiom mintim, kai užplūsta, bet darosi vis sunkiau. Suvokiu, koks blogas esu ir kad tai būtų klaida, bet vistiek galvoju apie tai...Ką man daryti???
mes susituoke
QUOTE(ErikaJura @ 2012 03 23, 22:43)
baikit juokus
QUOTE(MK. @ 2012 03 23, 20:46)
baikit juokus
nesupratau?
Papildyta:
ziuriu jau tikejima santuoka prarades zmogus MK , matyt, tamstai, santykiai susih...
QUOTE(ErikaJura @ 2012 03 23, 23:09)
nesupratau? 
Papildyta:
ziuriu jau tikejima santuoka prarades zmogus MK , matyt, tamstai, santykiai susih...
kad net kitu santykius ir tikejima vercia ''juokais''...
galvok ka nori, man ''do lampocki''.
Papildyta:
o kodėl taip supykai?
Aš cinikė. O santuoka man patinka. Man gera. Nors netikiu bažnyčios sienom.
QUOTE(ErikaJura @ 2012 03 23, 23:09)
nesupratau? 
Papildyta:
kad net kitu santykius ir tikejima vercia ''juokais''...
galvok ka nori, man ''do lampocki''.
Papildyta:
Jūs truputį nesusišnekat. MK visai normali, bet galvoja, kad geismas gali būti viskas (kaip troškulys). Ir niekas tada nepadės. Ji pati tiki darniais santykiais, bet prisileidžia/įsileidžia mintį, kad jie nebūtinai gali būti tokie visą laiką. Tai normalu. Ir dar galvoja, kad tai tas pats gali ištikti ir kitą pusę. Ir nebūtinai tuo pat metu. Tas irgi normalu. Turbūt kiekvienuose santykiuose yra didesnių ir mažesnių žemės drebėjimų. MK klysta kitur. Ji tarsi pateisina dalinimasi tokiomis mintimis ir quasi diskusiją. Bet jei taip pradėtų rašyti jos vyras (kartais išgeriame alaus) - to nepakęstų. Juoba niekada nesiseiliotų taip pati. Nesmerkiu autoriaus, tik parašiau tai, ką skaičiau ir kokį tai daro įspūdį. Apgailėtiną. Jei autorius turi kokį tikslą kažką apgauti, apmauti, išsikrauti ar surinkti informaciją bakalauriniam darbui - tai ir įspūdis melagingas.
QUOTE(vme @ 2012 03 23, 23:20)
Jūs truputį nesusišnekat. MK visai normali, bet galvoja, kad geismas gali būti viskas (kaip troškulys). Ir niekas tada nepadės. Ji pati tiki darniais santykiais, bet prisileidžia/įsileidžia mintį, kad jie nebūtinai gali būti tokie visą laiką. Tai normalu. Ir dar galvoja, kad tai tas pats gali ištikti ir kitą pusę. Ir nebūtinai tuo pat metu. Tas irgi normalu. Turbūt kiekvienuose santykiuose yra didesnių ir mažesnių žemės drebėjimų. MK klysta kitur. Ji tarsi pateisina dalinimasi tokiomis mintimis ir quasi diskusiją. Bet jei taip pradėtų rašyti jos vyras (kartais išgeriame alaus) - to nepakęstų. Juoba niekada nesiseiliotų taip pati. Nesmerkiu autoriaus, tik parašiau tai, ką skaičiau ir kokį tai daro įspūdį. Apgailėtiną. Jei autorius turi kokį tikslą kažką apgauti, apmauti, išsikrauti ar surinkti informaciją bakalauriniam darbui - tai ir įspūdis melagingas.
oo taip, jei jau jis pragystų tokiais ką daryyyt, pasisodinčiau ir nepaleisčiau iki ryto, tektų jam su manim kalbėtis
QUOTE(MK. @ 2012 03 23, 21:16)
o kodėl taip supykai?
nesupykau , tik nustebau, kaip tu akimirksniu pareiski ''baikit juokus''
QUOTE(MK. @ 2012 03 23, 22:22)
Mergaitės, jeigu jūs manot, kad jūsų vyrai niekada nepagalvoja apie sexą su kitomis, apie kitų moterų kūnus-aukit didutės, būkit hmmm gudrutės 
cia skirta metgytem pupytem uogytem
QUOTE(vme @ 2012 03 23, 23:20)
geriat alu su MK vyru?