Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(JM @ 2012 05 11, 20:30)
Kosas išvis manęs nežavi,nelabai matau ką ten ypatingai gražaus ir įdomaus pamatyti.

O tu ten buvai ar kaip? Kas konkrečiai nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 05 11, 17:54)
O tu ten buvai ar kaip? Kas konkrečiai nepatiko?

Aš nebuvau ir nesiruošiu kol kas..ir tik nereikia sakyti,kad jei nebuvai tai ir nežinai..pasirenkat kur skristi ir atostogauti visada panaršau ir pasižiūriu vaizdus ar mūsų šeimai būtų įdomu ką ten pamatyti.Asmeniškai nieko įdomaus neradau ką pamatyti.....paprasta,niekuom neypatinga sala,relaksui del pigumo puiku.(todėl ir seku temą,kad sekti kaip ir kas pigiau ir geriau prasisuka pasyviam poilsiui)Bet kažko gražaus pamatymui nerandu..bet čia tik asmeninė nuomonė.
Kretoje buvau,patiko,bet antrą kartą netraukia grižti,Tenerifėje buvau,patiko traukia grižti,bet planuojame aplankyti likusias kitas Kanarų salas.
Kiekvienam individualu ir skirtinga.Kiekvienas turi savo suvokimą ir norą ką pamatyti,pajausti.Neperšu savo nuomones,nes kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 gegužės 2012 - 19:53
QUOTE(JM @ 2012 05 11, 21:29)
Aš nebuvau ir nesiruošiu kol kas..ir tik nereikia sakyti,kad jei nebuvai tai ir nežinai..pasirenkat kur skristi ir atostogauti visada panaršau ir pasižiūriu vaizdus ar mūsų šeimai būtų įdomu ką ten pamatyti.Asmeniškai nieko įdomaus neradau ką pamatyti...

mastau.gif Na, gal kai žmogus visą pasaulį apkeliavęs ir labai jau daug matęs, tai tada ir vaizdų užtenka mastau.gif Bet bent jau man tai vaizdai internete ir realus jausmas į tą vietą nuvykus niekada neatitinka. Pavyzdžiui, nuotraukose kokia Roma atrodo stulbinančiai, o Berlynas - niekaip. Ką ten pamatysi? Ko aš ten nemačius, metro, turkų, vokiečių, zoo? Bet nuvažiavus man asmeniškai Berlynas - kažkas nuostabaus, o Roma - turgus ir tiek, kaip Palangos Basanavičiaus gatvė...

O pamatyt... Gal tai priklauso nuo to, kas žmogui įdomu (o kas tau įdomu?). Aš, tarkim, manau, kad yra ką pamatyt ir Kretingos rajono Kalnalio kaime, kur gyvena lygiai trys kaimiečiai. Mano vyras irgi sako - o ko aš ten nematęs? Tada klausiu - o ką tu ten matei? tongue.gif Nes jei nebuvai, tai ir nežinai, kas ten biggrin.gif Kitų žmonių foto atspindi tai, ką kiti žmonės pamato. Gal aš ką kitą pamatysiu? rolleyes.gif Gal, beje, ir nepamatysiu, bet tikėtis tai galima rolleyes.gif

Tai ir apie Kosą man liežuvis nesiverčia kažko blogo sakyt. Gal ir tikrai ten nieko gero, bet tą žinosiu tik tada, kai nuvažiuosiu ir pažiūrėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 05 11, 19:11)
Tai ir apie Kosą man liežuvis nesiverčia kažko blogo sakyt. Gal ir tikrai ten nieko gero, bet tą žinosiu tik tada, kai nuvažiuosiu ir pažiūrėsiu tongue.gif

Kiekvienam savo..aš nenoriu gaišti laiko tam kas manęs netraukia 4u.gif Ar bandyti įsitikinti ar tikrai netraukia.
Tikėtis ar netikėtis,bet jei nematai vaizdų ar vietų kurios tavęs netraukia ar yra tiesiog būdingos nemažai Graikijos salų ir nelabai kuom išsiskiria,tai tikrai asmeniškai ir nevyksiu.
Jei jums reikia įsitikinti tai jūsų reikalas,kiekvienas laisvas savo pasirinkime.
Atsakyti
O as noriu visur kur nebuvau smile.gif Kos manau tinkamas labiau pasyviam poilsiui, kaip as sakau vietoj Palangos su savo kosminemis kainomis ir lietumi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 05 11, 14:43)
Nesikabinėk prie žodžių smile.gif

05 18 - Apolon hotel HB 930 ltl
Aquis Marin AI - 1500 ltl
Blue lagoon Satelite AI tiek pat

Ir etc. smile.gif

Per Otel.com Aquis Marine Resort & Aquapark AI 3 zmonems 322 e(su transferiu pirmyn-atgal).Savaitei.
Pirkta pries menesi,kelione-dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 11 gegužės 2012 - 20:37
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 11, 19:32)
Kos manau tinkamas labiau pasyviam poilsiui, kaip as sakau vietoj Palangos su savo kosminemis kainomis ir lietumi  lotuliukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2012 05 11, 22:32)
Per Otel.com Aquis Marine Resort & Aquapark AI 3 zmonems 322 e(su transferiu pirmyn-atgal).Savaitei.
Pirkta pries menesi,kelione-dabar.

Čia paketas brangioji, skrydis, pervežimas ,gido paslaugos viešbutis, nemokami lagaminai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 11 gegužės 2012 - 20:44
QUOTE(Udrius @ 2012 05 11, 22:44)
Čia paketas brangioji, skrydis, pervežimas ,gido paslaugos viešbutis, nemokami lagaminai .

Nesupratau?
Lyg ir nepirkau paketo su gidu....Ir uz skrydi mokejau atskirai....Cia yra kaina 3 zmonems pagyventi viena savaite AI 4zv.viesbutyje.
Bet kuriuo atveju viskas man kainavo nepilnus 2500 lt.
Su tuo tavo paketu viskas butu kainave 2xbrangiau.
Brangiaja gali vadinti savo zmona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 11 gegužės 2012 - 21:03
QUOTE(jazva @ 2012 05 11, 22:57)
Nesupratau?
Lyg ir nepirkau paketo su gidu....Ir uz skrydi mokejau atskirai....Cia yra kaina 3 zmonems pagyventi viena savaite AI 4zv.viesbutyje.
Bet kuriuo atveju viskas man kainavo nepilnus 2500 lt.
Su tuo tavo paketu viskas butu kainave 2xbrangiau.
Brangiaja gali vadinti savo zmona.

Ok, aš norėjau pasakyti, kad tiek kainuoja paketas iš lenkų dabar. T.y, skrydis pervežimas, lagaminai, viskas. Taip kad kaina tikrai gera pagal dabar esamas ryanair bilietų kainas (dabar stovi 900 ltl asmeniu be lagaminų)
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 11, 22:32)
O as noriu visur kur nebuvau  smile.gif

Aš irgi biggrin.gif
O bjauriausia, kad net kai kur, kur jau buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 05 11, 22:04)
Ok, aš norėjau pasakyti, kad tiek kainuoja paketas iš lenkų dabar.  T.y, skrydis pervežimas, lagaminai, viskas. Taip kad kaina tikrai gera pagal dabar esamas ryanair bilietų kainas (dabar stovi 900 ltl asmeniu be lagaminų)

Na as net jei dar pigiau kainuotu nesibaladociau su mazais vaikais i lenkija g.gif
Papildyta:
QUOTE(RRoma @ 2012 05 11, 22:05)
Aš irgi biggrin.gif
O bjauriausia, kad net kai kur, kur jau buvau biggrin.gif

Jo cia blogiausia smile.gif , bet stengiuosi save nugaleti.
Atsakyti