QUOTE(JM @ 2012 05 11, 21:29)
Aš nebuvau ir nesiruošiu kol kas..ir tik nereikia sakyti,kad jei nebuvai tai ir nežinai..pasirenkat kur skristi ir atostogauti visada panaršau ir pasižiūriu vaizdus ar mūsų šeimai būtų įdomu ką ten pamatyti.Asmeniškai nieko įdomaus neradau ką pamatyti...

Na, gal kai žmogus visą pasaulį apkeliavęs ir labai jau daug matęs, tai tada ir vaizdų užtenka

Bet bent jau man tai vaizdai internete ir realus jausmas į tą vietą nuvykus niekada neatitinka. Pavyzdžiui, nuotraukose kokia Roma atrodo stulbinančiai, o Berlynas - niekaip. Ką ten pamatysi? Ko aš ten nemačius, metro, turkų, vokiečių, zoo? Bet nuvažiavus man asmeniškai Berlynas - kažkas nuostabaus, o Roma - turgus ir tiek, kaip Palangos Basanavičiaus gatvė...
O pamatyt... Gal tai priklauso nuo to, kas žmogui įdomu (o kas tau įdomu?). Aš, tarkim, manau, kad yra ką pamatyt ir Kretingos rajono Kalnalio kaime, kur gyvena lygiai trys kaimiečiai. Mano vyras irgi sako - o ko aš ten nematęs? Tada klausiu - o ką tu ten matei?

Nes jei nebuvai, tai ir nežinai, kas ten

Kitų žmonių foto atspindi tai, ką kiti žmonės pamato. Gal aš ką kitą pamatysiu?

Gal, beje, ir nepamatysiu, bet tikėtis tai galima
Tai ir apie Kosą man liežuvis nesiverčia kažko blogo sakyt. Gal ir tikrai ten nieko gero, bet tą žinosiu tik tada, kai nuvažiuosiu ir pažiūrėsiu