QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 11, 23:24)
Gal tai tiesiog mano seimynos problema

, jei vykciau su vyru, tai belstumemes per bet kur. Bet su vaikais niekaip - abu ziauriai supa auto, vemtu visa kelione n kartu
Oi, tada jums į lenkus niekaip negalima, nes ten visiška vemtuvė. Autostradoj šiaip jau mažiau pykina, o ten gi aplamai mažiukai keliukai su šviesoforais, posūkiais

Vienintelė normali autostrada - prasideda 100 km nuo Varšuvos ir eina iki Vokietijos.
Aš ten pati vos neapsivemiu
Išaugsit
QUOTE(jazva @ 2012 05 11, 23:28)
Nes buvo karsta,bjauru,aplink vien akmenys ir kaktusai.Lindejimas baseine su senais tatuiruotais britais-ne man.
Akmenys

Kaktusai

Seni tatuiruoti britai... Na gerai, čia nedėsiu ružavo smailiko, užtat katės

Povai

Griuvėsiai
QUOTE(Udrius @ 2012 05 11, 23:30)
Šiaip pasakyčiau pasirinktas ne tas viešbutis... Manau dabar vėl bus tas pats...
Bet Ūdriau, gal ne?
Gal kompanija bus geresnė.
Gal jie plauks į visus Bodrumus ir dar kažin kur.
Ir viešbutyje bus tik tuo metu, kai veiks kondicionierius?

Gal ten bus mažiau britų... Beje, kodėl juos žmonės keikia dar labiau, negu rusus? jie vemia į baseiną, ar kaip?
QUOTE(jazva @ 2012 05 11, 23:51)
Kam man UAI su 2 vaikais?As tureciau juos girdyti Martiniais?
QUOTE(Norkyt @ 2012 05 11, 23:58)
Yra tikrai, ką tame Kos nuveikti ir ne tik gulint

Kas ieško, tas randa
Tai vat ir man atrodo. Kad tas aktyvus ir pasyvus poilsis - labai jau sąlyginiai dalykai... Su kuo lyginant aktyvus ir pasyvus?
Pvz. daug kas pasyvų poilsį supranta kaip gulėjimą prie jūros, o aktyvų - važinėjimą mašina, išlipant nusifotografuoti

Nerealus aktyvumas
Kita vertus, su dviem mažais vaikais gulėti pliaže - ne taip jau ir pasyvu

Jei vaikas greitesnis, tai žiūrėk dar, kad nepervargtum nuo tokio pasyvaus poilsio
O va, jei nusprendus tą salą apeit pėsčiomis kaip pranašas Mozė, tai gal ir aktyvumo užtektų, ir sala būtų ne per maža?
Ją gi dar visokie buriuotojai, kiek žinau, labai mėgsta. Ir nardytojai kažkur tame rajone, bet nežinau, gal kitoj saloj...
Aktyvūs ar pasyvūs yra žmonės, o ne vietovės. Tikrą tinginį ir ant kalno užkelk, sėdės kaip pagalvė, ir jokio aktyvumo nerodys...
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2012 05 12, 00:35)
Na kaip čia dabar paaiškinti... Tarkime Iberostaras kainuoja su AI 4000 ltl ir Jūsų Aquis kainuoja 1000 ltl. Abu viešbučiai yra teoriškai tiek pat žvaigždučių, tačiau kokia publika ten rinksis? Kuriame bus kitos kategorijos liaudis ? Visur aišku būna išimčių, tačiau tendencija yra visur vienoda.
Palauk palauk paaiškink išsamiau. Apie liaudies kategorijas. Aš tokių poilsinių kelionų nesu žinovė, tai susidomėjau. O tai kokia liaudis yra ten, kur pigiau, ir kokia ten, kur brangiau?