QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 26, 15:19)
Viena kitą
Durnius

Gerai, kad ne perdėtai jautrius lietuvių turistus
Ai, šiaip aš suprantu, kad mano susirūpinimas vyrams kvailokai atrodo, čia tik moterys mane supras

O man gaila tų kačių, jei jos nešertos, ir viskas
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 26, 15:36)
Na mes pernai buvo SOl Kipriotis viesbutyje. Tai jie masinu aiksteleje yra specialiai padare katem kaip jie vadina kaciu kavine

Ir visada tuo paciu laiku is valgykloje likusio maisto nesa ir maitina jas. Tai ten tos kates visai ramios, irhi gulineja tik visur

Tada gerai
O dabar dar užduosiu kvailą klausimą, Žilvinas vėl žvengs

O ten žuvų yra?

Ta prasme, maudantis jos matosi? Kaip, pavyzdžiui, kokiam Egipte? Su vaikais važiuosiu, o maniškiai entuziastai ir gyvulėlių mylėtojai.
Bandžiau užsiduoti per Google ką nors apie Koso, Graikija, žuvis, tai man išmetė daugybę žuvies restoranų
Papildyta:
Aha, dar.
1. Kaip vis tik dėl mašinų nuomos? Ar kas nors nuomojosi? Nes skaitinėjau, bet realiausiai radau Šėtono dienoraštyje Bitėj

Bet ten man su dviem vaikais per intensyvu
Čia:
http://www.biteplius...092-=(753924457
Be to, visi kalba apie dviračius. O ten juos nuomoja? Kokia kaina? ten yr sąlygos jais važiuoti? Kokių šalmų vaikams reikia? Ar ir juos nuomoja, kaip, tarkim, slidinėjant? O išvažiavus ir kur nors nueėjus, kad ir keltu išplaukus - kur tuos dviračius palikt? Ar jų nevagia?
2. Kur gauti kokį nors žemėlapį, kur yra tos lankytinos vietos, pvz. pilys, termos? Nes miestelius tai rasti galima su GPS, o smulkiau?
3. Ar kas nors žino, kaip protingiausiai yra patekti iš aerouosto į Marmari miestelį? Nes pasiskaičiavau tą transferą - 95 eur. 23 km. Už tiek aš tuos 23 km pėsčia nueisiu

Bet gal pigiau galima? Autobusai, regs, visi į Kos.