Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 26, 07:26)
Tai papasakokit  bigsmile.gif  4u.gif

Galite pasiskaityti mano reportažą:

http://www.supermama...howtopic=780928

Jeigu ne 2,5 dienos pliaupęs lietus, būtume dar daugiau pamatę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 03 26, 09:26)
Tai papasakokit  bigsmile.gif  4u.gif

Fotoreportažuose puikus pasakojimas yra. mirksiukas.gif
Kosas
Vienu metu parašėm. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 26 kovo 2012 - 07:36
Puikus fotoreportažas thumbup.gif man klausimas del tu kaciu labai... As labai myliu gyvunus, labai myliu kates, mano maziukas isvis nuo kaciu tirpsta, ju glostyti, aisku, nerekomenduojama? nes gali uzsikresti?
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 26, 11:35)
Puikus fotoreportažas  thumbup.gif  man klausimas del tu kaciu labai... As labai myliu gyvunus, labai myliu kates, mano maziukas isvis nuo kaciu tirpsta, ju glostyti, aisku, nerekomenduojama? nes gali uzsikresti?

Na nežinau, šiaip svetimų kačių gal nereikėtų glostyti. Nors mačiau, kaip vaikai jas patampo smile.gif
Atsakyti
O aplamai tos katės kieno - ar niekieno? Kas jas šeria? Nes planuojam ten vykti, bilietus turim, o dabar skaitau - pilna sala nešertų benamių kačių! Taigi tokių labai gaila sad.gif

O gal jos ne benamės ir pašertos... Daugiau mažiau? unsure.gif Ką jos ten ėda? unsure.gif
Atsakyti
Kad visose salyse tu kaciu daugiau maziau yra, bet nera jos kokios isbadejusios, i akis nelenda, is leksciu needa. Na man tokias daugiau gulinejancias teko sutikti. Egipte toki ryza tigriuka teko sutikti, tai dar dabar akyse stovi biggrin.gif Gaila,kad neimanoma jo parsigabenti, buciau pasiemus biggrin.gif
Papildyta:
Sakykit pervezimo uzsakymas per Udriu pigesnis gaunasi?
Ir dar sakykit kaip su ta vakaro apranga, labai grieztai? Suprantu,kad su sorciukais nedera, bet pvz vyrams ilgesni,kelius dengiantys sortai? Moteriskem, tai turbut suknute, kelnes, maikute gali,kad ir ant sleikuciu buti. Kai taip karsta, tai speju saviksiui jokiu ilgu kelniu neisdrisiu pasiulyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 12:08)
Ką jos ten ėda? unsure.gif

Viena kitą essen.gif

QUOTE(Dovis @ 2012 03 26, 13:14)
Sakykit pervezimo uzsakymas per Udriu pigesnis gaunasi?
Ir dar sakykit kaip su ta vakaro apranga, labai grieztai? Suprantu,kad su sorciukais nedera, bet pvz vyrams ilgesni,kelius dengiantys sortai?

Dėl pervežimo reiktu paties Udriaus paklausti smile.gif
Bridžai neitin prabangaus viešbučio savitarnos restorane visai tinka mirksiukas.gif Vat į a la carte tai gali ir neįleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 13:08)
O aplamai tos katės kieno - ar niekieno? Kas jas šeria? Nes planuojam ten vykti, bilietus turim, o dabar skaitau - pilna sala nešertų benamių kačių! Taigi tokių labai gaila sad.gif

O gal jos ne benamės ir pašertos... Daugiau mažiau? unsure.gif Ką jos ten ėda? unsure.gif

Na mes pernai buvo SOl Kipriotis viesbutyje. Tai jie masinu aiksteleje yra specialiai padare katem kaip jie vadina kaciu kavine smile.gif Ir visada tuo paciu laiku is valgykloje likusio maisto nesa ir maitina jas. Tai ten tos kates visai ramios, irhi gulineja tik visur
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 26, 15:19)
Viena kitą  essen.gif

Durnius bebe.gif Gerai, kad ne perdėtai jautrius lietuvių turistus hihihi.gif

Ai, šiaip aš suprantu, kad mano susirūpinimas vyrams kvailokai atrodo, čia tik moterys mane supras biggrin.gif O man gaila tų kačių, jei jos nešertos, ir viskas dry.gif

QUOTE(Sigitano @ 2012 03 26, 15:36)
Na mes pernai buvo SOl Kipriotis viesbutyje. Tai jie masinu aiksteleje yra specialiai padare katem kaip jie vadina kaciu kavine smile.gif Ir visada tuo paciu laiku is valgykloje likusio maisto nesa ir maitina jas. Tai ten tos kates visai ramios, irhi gulineja tik visur

wub.gif Tada gerai biggrin.gif

O dabar dar užduosiu kvailą klausimą, Žilvinas vėl žvengs biggrin.gif O ten žuvų yra? biggrin.gif Ta prasme, maudantis jos matosi? Kaip, pavyzdžiui, kokiam Egipte? Su vaikais važiuosiu, o maniškiai entuziastai ir gyvulėlių mylėtojai.

Bandžiau užsiduoti per Google ką nors apie Koso, Graikija, žuvis, tai man išmetė daugybę žuvies restoranų lotuliukas.gif
Papildyta:
Aha, dar.

1. Kaip vis tik dėl mašinų nuomos? Ar kas nors nuomojosi? Nes skaitinėjau, bet realiausiai radau Šėtono dienoraštyje Bitėj biggrin.gif Bet ten man su dviem vaikais per intensyvu lotuliukas.gif

Čia: http://www.biteplius...092-=(753924457

Be to, visi kalba apie dviračius. O ten juos nuomoja? Kokia kaina? ten yr sąlygos jais važiuoti? Kokių šalmų vaikams reikia? Ar ir juos nuomoja, kaip, tarkim, slidinėjant? O išvažiavus ir kur nors nueėjus, kad ir keltu išplaukus - kur tuos dviračius palikt? Ar jų nevagia?

2. Kur gauti kokį nors žemėlapį, kur yra tos lankytinos vietos, pvz. pilys, termos? Nes miestelius tai rasti galima su GPS, o smulkiau?

3. Ar kas nors žino, kaip protingiausiai yra patekti iš aerouosto į Marmari miestelį? Nes pasiskaičiavau tą transferą - 95 eur. 23 km. Už tiek aš tuos 23 km pėsčia nueisiu biggrin.gif Bet gal pigiau galima? Autobusai, regs, visi į Kos.
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 14:19)
pasiskaičiavau tą transferą - 95 eur. 23 km.

Negali būti schmoll.gif Iš susijaudinimo dėl kačių, kažką kreivai nužiūrėjot. Kiek žmonių ir kada keliauja ?
Papildyta:
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 14:19)
1. Kaip vis tik dėl mašinų nuomos? Ar kas nors nuomojosi? Nes skaitinėjau, bet realiausiai radau Šėtono dienoraštyje Bitėj biggrin.gif  Bet ten man su dviem vaikais per intensyvu lotuliukas.gif

Be to, visi kalba apie dviračius. O ten juos nuomoja? Kokia kaina? ten yr sąlygos jais važiuoti? Kokių šalmų vaikams reikia? Ar ir juos nuomoja, kaip, tarkim, slidinėjant? O išvažiavus ir kur nors nueėjus, kad ir keltu išplaukus - kur tuos dviračius palikt? Ar jų nevagia?

2. Kur gauti kokį nors žemėlapį, kur yra tos lankytinos vietos, pvz. pilys, termos? Nes miestelius tai rasti galima su GPS, o smulkiau?

3. Ar kas nors žino, kaip protingiausiai yra patekti iš aerouosto į Marmari miestelį?  Nes pasiskaičiavau tą transferą - 95 eur. 23 km. Už tiek aš tuos 23 km pėsčia nueisiu biggrin.gif Bet gal pigiau galima? Autobusai, regs, visi į Kos.

1. Nuomojosi. Kas konkrečiai domina ?
Dviračių nuomų pilna, tik klausimas ar per karščius labai norėsis jais važinėtis. Pačiam Koso mieste - labai gerai išplėtoti dviračių takai

2. Žemėlapių gavom viešbutyje ir turizmo infocentre. Įtariu, kad ir oro uoste jų būna. Dauguma lankytinų objektų pažymėta.

3. Mes į Koso miestą iš oro uosto važiavom visuomeniniu parpastu autobusu. Pakeliui jis buvo užsukęs į Marmarį. Ten išleidom porelę, jų viešbutis buvo kažkur tolėliau, tai konduktorius su kažkuo susikambino, kad privažiuotu paiimti. Net nežinau, ar čia taisyklė, ar laimės dalykas tokį konduktorių sutikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 26, 16:32)
Negali būti  schmoll.gif Iš susijaudinimo dėl kačių, kažką kreivai nužiūrėjot. Kiek žmonių ir kada keliauja ?
Papildyta:
1. Nuomojosi. Kas konkrečiai domina ?
Dviračių nuomų pilna, tik klausimas ar per karščius labai norėsis jais važinėtis. Pačiam Koso mieste - labai gerai išplėtoti dviračių takai

2. Žemėlapių gavom viešbutyje ir turizmo infocentre. Įtariu, kad ir oro uoste jų būna. Dauguma lankytinų objektų pažymėta.

3. Mes į Koso miestą iš oro uosto važiavom visuomeniniu parpastu autobusu. Pakeliui jis buvo užsukęs į Marmarį. Ten išleidom porelę, jų viešbutis buvo kažkur tolėliau, tai konduktorius su kažkuo susikambino, kad privažiuotu paiimti. Net nežinau, ar čia taisyklė, ar laimės dalykas tokį konduktorių sutikti  bigsmile.gif

Gal tikrai buvau labai susijaudinus dėl kačių biggrin.gif 4 žmonės, birželio 16-23, Marmaris.

Automobilių nuoma domina:
1. Kiek kainuoja (ar verta imti iškart kelias dienas, ar geriau dieną imi, dieną ne, kaip nuotaika?). Šėtonas rašė - 30 eu/d. O pigiau nebūna? Jei keliom dienom - nuolaidos nebūna?

2. Šėtonas rašė, kad mašinos grąžinimas aerouoste kainuoja +15 eu, ir jis tą 15 eu prilygino taksi išlaidoms. Bet jie tą mašina dar ryte naudojo pasivėžint. O šiaip jau žmogui, jei išskrendant 9:25, aerouoste būnant 7:25, tai kainuos automobilio nuomos kaina + 15 eu? Taigi neapsimoka?

3. Jau susipainiojau kur skaičiau, kad sezono metu mašinos gali tekti laukti. Kur nuomotis iš anksto? Ar verta? Pirmam psl. nuoroda neveikia.

Žemėlapiai - aišku wub.gif

Autobusas į Marmarį. Noriu TO konduktoriaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 15:09)
4 žmonės, birželio 16-23, Marmaris.

2 suauge + 2 vaikai iki 11 metų už pervežimą oro uostas - viešbutis - oro uostas kainuoja max 35 EUR biggrin.gif

Mes už Suzuki Jimny mokėjom ~90 EUR. Pasiėmėm ryte, atidavėm kitos dienos vakare. Buvo ir pigesnių mažesnių mašinų, bet taip jau išėjo, kad teko imti tą.
Į oro uostą važiuočiau transferu. Bet čia kaip kam patinka ir kaip kieno vaikai pakelia keliones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 26 kovo 2012 - 15:25