Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Pala. Transferų psl:
http://www.a2btransfers.com

Išeina - 3 suaugę ir vienas vaikas (nes vienam virš 11).
Taksi - 113,20 (pabrango nuo 95 bigsmile.gif lotuliukas.gif )
Shuttle bus - 39,60 (ai, tai šitą rekomenduojat imt? Aš nesupratau, kas tai yra - 4 Shuttle bus biggrin.gif)
Ir dar kažkas už 240,40 mastau.gif Už tiek aš ne pėsčia ateičiau, o viena koja atšokinėčiau dry.gif Su visais vaikais iki ir virš 11 metų dry.gif

O elementarų taksi už dvimkelis eu aerouoste rasti sudėtinga (mūsų viešbutis kažkur UŽ miestelio, gal tas pats, kaip anai porelei)?
O tą patį taksi išsikviesti iš viešbučio, kaip kitose šalyse? g.gif Užsakai iš vakaro... Ar čia aš įsisvajojau, laukinėj tundroj civilizacijos ieškodama? biggrin.gif O reikia rezervuotis tą transferą ir tiek žinių, nes TO konduktoriaus niekas negarantuos? biggrin.gif
Papildyta:

Ir žinot ką, niekas man nieko nesakot apie žuvis, gyvas bigsmile.gif Niekas besimaudydamas nematė žuvų? biggrin.gif mes jų negaudysim, tik pažiūrėt norisi biggrin.gif Kas ten po vandeniu aplamai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 15:37)
Shuttle bus - 39,60 (ai, tai šitą rekomenduojat imt? Aš nesupratau, kas tai yra - 4 Shuttle bus biggrin.gif)

Ir žinot ką, niekas man nieko nesakot apie žuvis, gyvas bigsmile.gif Niekas besimaudydamas nematė žuvų? biggrin.gif mes jų negaudysim, tik pažiūrėt norisi biggrin.gif Kas ten po vandeniu aplamai? biggrin.gif

Egipte buvot. Itariu su kokiu Novaturu arba Tezturu. Prie oro uosto laukė autobusas, nuvežė į viešbutį, o atostogų pabaigoj atgal pavežė ? Tai vat toks ir yra tas Shutle bus'as

Nematėm žuvų. Jaučiu, katės išgaudė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 26, 17:41)
Egipte buvot. Itariu su kokiu Novaturu arba Tezturu. Prie oro uosto laukė autobusas, nuvežė į viešbutį, o atostogų pabaigoj atgal pavežė ? Tai vat toks ir yra tas Shutle bus'as

Nematėm žuvų. Jaučiu, katės išgaudė  ax.gif

AAAišku.
Skaičiuoju, kaip labiau apsimoka - ar imti tą shuttle, ar verčiau rezervuoti auto visam kelionės laikui su pasiėmimu ir pridavimu aerouoste. Jei imant shuttle pirmyn ir atgal ir pigiausią auto, tai 4 žmonėm - neypatingas skirtumas mastau.gif

Aišku, kuo jos minta, katės biggrin.gif
Gerai, kad ne viena kita ir ne lietuvių turistais wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RRoma @ 2012 03 26, 13:37)

4dieni savaitei skrendam ten. vyriskis ruosiasi nardyti. pranesiu kas per zverys plaukioja smile.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti, kiek grubiai islaidoms (ekskursijos, pasisedejimai tavernoje) saloje pasiimate EUR? I kokia suma mazdaug reiktu orientuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2012 03 26, 22:47)
Gal galite parasyti, kiek grubiai islaidoms (ekskursijos, pasisedejimai tavernoje) saloje pasiimate EUR? I kokia suma mazdaug reiktu orientuotis?  g.gif

Gal kažkiek padės smile.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 13, 16:10)
Imanoma, imanoma  mirksiukas.gif
Bandau smulkinti, bet nezinau, ar viska gerai atsiminsiu  blush2.gif
Lektuvo bilietai 830 lt
Viesbutis (pirmas kambarys) 630 lt (aciu Udriui)
Viesbutis (antras kambarys) 95 EUR t.y. ~330 lt
Autobusas oro uostas - Kos town - 6,40 EUR ~23 lt
Transferis - 15 eur ~ 50 lt
Pietus arba vakariene dviem nuo 14 eur iki 26 eur. Vidutiniskai gaunasi 20 eur, du kartus per diena, septynias dienas, t.y.  280 EUR arba ~970 lt
Masina dviems dienoms - 95 EUR  ~330 lt
lankytini objektai Asklepionas (bilietas 4 EUR) ir Kos Castle (bilietas 4 EUR) - 16 EUR ~50 lt
Vaistai 20 EUR ~70 lt
Geriamas vanduo (1,5 ltr. butelis 0,22 eur), kokius astuonis ismaukem  g.gif Beveik 2 EUR  doh.gif
Geriamas alus  blush2.gif Krepsini vakarais viesbucio kambaryje rode, tai kazkaip... user posted image ir dar isimesdavau kuprinen, kai i papludymi eidavom, nes ten pirkti budavo labai saltas ir kainuodavo 2,5 eur (bet vistiek pirkdavau po pietu  biggrin.gif ) Aha, tai alaus pakuote 6 x 0,33 ltr - 4,52 eur. Cia dar 30 eur turbut isejo  g.gif t.y. apie 105 lt
Svieziai spaustos apelsinu sultys papludymyje - stikline 3,5 eur - is viso 21 EUR ~75 lt
kazkur buvau girdejes, kad anyziai padeda nuo kosulio. ir dar skaiciau, kad ouzo gerimas is anyziu. Bandymas gydytis vakare viesbucio bare - 6 EUR. Emem du po 50 gr, bet kad mes tokiu gerimu nemegstam, tai gydyma greit nutraukem. Vistiek islaidos ~ 21 lt
Martinis viesbucio bare - 2,5 EUR, Romas ten pat - 2, 5 EUR (cia visur po taure), Coca cola is parduotuves 2 EUR uz du litrus.
Suvenyriniai puodeliai po 3 eur, lauktuves vaikui (saldainiai, siaip smulkmenos) apie 20 eur.
Kazkiek arbapinigiams isejo.
Na ir siaip smulkmenoms dar po eura, kita...

Alus tavernoje nuo 2 iki 4.5 EUR už puslitrį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 27 kovo 2012 - 07:05
Gal kas galite paaiškinti, jei užsisakai iš oro uosto pervežimą, tai kaip elgtis, ar lengva rasti tą autobusėlį, kuris nugabens iki viešbučio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 03 27, 08:20)
Gal kas galite paaiškinti, jei užsisakai iš oro uosto pervežimą, tai kaip elgtis, ar lengva rasti tą autobusėlį, kuris nugabens iki viešbučio? ax.gif

Išėjus pro oro uosto duris priešais stovėjimo aikštelė yra. Ten mačiau tą autobusą (už stiklo yra lentelė užkišta). Dar, jeigu gerai pamenu, mergužėlė su tokia pačia lentele palei išėjimą lūkuriuoja
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 03 26, 22:50)
4dieni savaitei skrendam ten. vyriskis ruosiasi nardyti. pranesiu kas per zverys plaukioja  smile.gif

ketvirtadieni? blink.gif Maniau kad tik pirmadieniais ir sestadieniais skrenda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 03 26, 23:50)
4dieni savaitei skrendam ten. vyriskis ruosiasi nardyti. pranesiu kas per zverys plaukioja  smile.gif

Oi ačiū wub.gif Labai įdomu. Nes pereitą temą sekiau nuo pradžios iki galo, ir viskas daugiausia apie viešbučius biggrin.gif

Dar noriu paklausti. Ne apie viešbučius biggrin.gif

Flamingai. Tam ežere. Buvo rašyta, kad juos sunku rasti. O vis tik, kur ieškot? blush2.gif

Istorija. O kur galima smulkiau rasti apie tą Koso istoriją? Visi rėkia, kad oi kokia turtinga ta Koso istorija, o tai kokia jinai??? Radau tik maždaug tiek: http://www.alfa.lt/s...11-02-07_11-23/
Net wikitravel nieko nerašo, šitos temos pirmam psl. daugiau info blush2.gif

Keltai į kitas salas. Ar kas mėginot? Ar verta, savaitę atostogaujant? Kiek kainuoja? Kaip geriau - rezervuoti iš anksto ar važiuoti į Koso miestą, eit į uostą ir vietoj ieškoti?

Labai norėčiau į Santorini - niekad nebuvau. Bet kiek žiūrėjau, tai ir brangu, ir plaukia gal 4 valandas. Tai jei tą pačią dieną grįžtant - kiek ten laiko lieka? Ar įmanoma ten per tas kelias valandas ką pamatyt? Ar verta, jei 4 val. vemi, 4 val bėgi po Santorinį, ir atgal vėl 4 val. vemi? biggrin.gif Ar aš tiesiog ne taip ieškojau ir ne taip radau, kaip su transferu? biggrin.gif

O gal yra kokios kitos salos, kur verta keliauti, pigiau, arčiau ir yra ką pamatyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RRoma: 27 kovo 2012 - 11:16
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 27, 07:14)
ketvirtadieni?  blink.gif  Maniau kad tik pirmadieniais ir sestadieniais skrenda  blush2.gif

mes is Norvegijos skrendam smile.gif
Atsakyti
Giedre, kitoj temoj nematei, tai cia paprasysiu biggrin.gif Parvesk man padoru zemelapi is ten biggrin.gif Jei i LT zadat vasara grizti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 27 kovo 2012 - 14:04