Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Žadėti pomidorai biggrin.gif
http://a1.sphotos.ak...533938567_n.jpg
http://a3.sphotos.ak...876272949_n.jpg

Jeiu kam reikia kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 kovo 2012 - 15:04
a kam tuos horizontaliai gulinčius laikai? g.gif
Atsakyti
beje, maksimoj su ačiū kortele akcija sėklom ir durpėm smile.gif kažin ar bus tiek visko daug ir įvairiau kaip kokiuos senukuos, bet reiks nulėkt pažiūrėt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 27, 11:11)
a kam tuos horizontaliai gulinčius laikai?  g.gif

Čia tik išpikavus kyla po truputi jos biggrin.gif
Papildyta:
o aš papirkau savo adeniumam žemės praeita savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2012 03 27, 11:42)
O KUR TOKIU VAZONELIU  GALIMA GAUTI GAL PASAKYSITE? 4u.gif

Pardavineja tai va sitie :
http://www.minisodas.lt/store/

Bet as tai pirkau per akcija tai po 65lt buvo nes ju pradine kaina tai jau perziauri uz triju aukstu 158lt
Atsakyti
Ar buvot jau kas maximoje? kokius žemės mišinius pirkti reikia pomidorams, agurkams? verta važiuoti?

ir dar klausimukas blush2.gif sėjau į tabletes pipiriukus aitriuosius - apvalius, kadangi viskas buvo sudygę, o šie ne , sukišau po antrą sėklą. dabar išdygusios abi biggrin.gif ar verta ardyt man tą tabletę ir bandyt atskirti daigelius? ar galiu sodinti du į vieną vazoną? (tik jau labai arti vienas kito bus), ar vieną nugnybti - nužudyti ir neleisti jam augti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulė: 27 kovo 2012 - 14:32
Merginos, gal žinote kur įsigyti balkonių pomidoriukų daigų? Esu pradedančioji daržininkė, ar priimsite? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 27 kovo 2012 - 15:40
na mergaitės ir mano pomidorai išdygo smile.gif bet tik pirmuosius lapelius dar turi smile.gif bet ir tai džiaugiuosi smile.gif Bazilikus perlaisciau, tai tik 1 rimtas sveikas, bet ir sunkiai juda smile.gif tai šiandien pasėjau raudonuosius ir citrininius bazilikus smile.gif pipirai čili tai super sudygo, o mairūno, rozmarino ir raudonėlio tik po 2 daigelius smile.gif bet bus gana smile.gif dabar projektuoju kaip balkone reikės išdėstyti viską, kad tilptų, nes noriu dar ir agurkų pasisodint, bet pirksiu daigelius, ir paprikų, tik reikės toliau nuo čilių sodint, kad neperimtų kartumo smile.gif vėliau pafotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos! Tik pirmais metais uzsiimu "sodininkyste" namuose ir nelabai kaip sekasi.
Kazkodel man atrodo, kad kazkas blogai su sitais mano bazilikais, kazkokie nuleipe? g.gif Gal zinot, kad jiems gali nepatikti?
user posted image
user posted image

Taip pat mano zemuoges:
user posted image
Tokios jos jau pora savaiciu ir tik nyksta. Kas joms negerai? Ar dar galima isgelbet?

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
O čia neperlieta g.gif ? Kažkaip atrodo labai šlapiai g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 27, 18:47)
O čia neperlieta  g.gif ? Kažkaip atrodo labai šlapiai  g.gif ...

Nufotografavau po paliejimo smile.gif Siaip nezinau, stengiuos labai daug neliet, bet kazkaip gana greit zeme isdziusta, tai vistiek kiekviena vakara palaistau, arba kas antra diena.
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2012 03 27, 19:51)
Nufotografavau po paliejimo smile.gif Siaip nezinau, stengiuos labai daug neliet, bet kazkaip gana greit zeme isdziusta, tai vistiek kiekviena vakara palaistau, arba kas antra diena.

Nu nežinau, aš taip dažnai nelieju, pas mane taip greitai neišdžiūsta žemė ax.gif ... Nežinau nuo ko čia priklauso, bet kai šeštadienį išpikiavau pomidorus, tai dar šiandien neliejau schmoll.gif , žemė drėgna, pomidoriukai gražūs, tfu tfu tfu, kad neprasišnekėčiau doh.gif
Atsakyti