Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 27, 19:47)
O čia neperlieta  g.gif ? Kažkaip atrodo labai šlapiai  g.gif ...

man irgi atrodo,kad per daug vandens,aš tik paviršiu papurškiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 03 27, 15:19)
Merginos, gal žinote kur įsigyti balkonių pomidoriukų daigų? Esu pradedančioji daržininkė, ar priimsite? blush2.gif

Aš galiu už simbolinę kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 26, 11:39)
O sakykit maciau pardavineja turguj mazus tokius svoguniukus (galvute) tai cia juos reikia sodinti? O jie del laisku?

g.gif g.gif aš irgi nusipirkau sodinukų. .tik nebežinau anei kur, anei kaip juos kišt biggrin.gif doh.gif
dar nusipirkau vėl vadinamos rukolos, jau nebežinau kaip ją sė, ad augtų o ne pūtų??? g.gif
Atsakyti
[
QUOTE(Welina @ 2012 03 27, 18:11)
Prasau pagalbos! Tik pirmais metais uzsiimu "sodininkyste" namuose ir nelabai kaip sekasi.
Kazkodel man atrodo, kad kazkas blogai su sitais mano bazilikais, kazkokie nuleipe? 

na diangonozuoti nelabai moku, bet matau, kad šviesos stipriai per mažai, o drėgmės iš tiesų gal ir per daug. bazilikų matyt neužkasėt sėdama? vieną daigą pabandykit persodint vieną augt į atskirą indelį, tegu auga, šakojasi, bus kaip mini medelis - krumelis, gal dar nuo jo kažką daugiau nuvalgysit ax.gif

Lavrynka, kodėl negilinai pikiuodama pomidoriukų? nebūtų kur geibt į šonus, o ir pagilinimas į naudą...

kas ten dar klausė, ar gali išdygę pomikai dar kartu kažkiek paaugt. tai taip, dar kažkiek gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 27 kovo 2012 - 22:05
kažkaip atrodė gilinau , dabar matau , kad galėjau giliau ir kažkiek palaisčius žemė nusiplovė;
Atsakyti
labas rytelis,
sakykit kada jau vazoninius pomidoriukus galima į pusiau stiklintą balkoną nešti? ir kada jau galima per naktį palikti?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 27, 23:03)
kas ten dar klausė, ar gali išdygę pomikai dar kartu kažkiek paaugt. tai taip, dar kažkiek gali.

Aš klausiau, ačiū už atsakymą 4u.gif
Apie bazilikus niekas neatsakė, bet pasigooglinusi radau, kad juos geriausia sėti balandžio pirmą dešimtadienį. Tai balandžio 10 diena bus pati geriausia visais atžvilgiais thumbup.gif

Merginos, vėl yra minisodo akcija: https://www.labainor...20328-minisodas 4u.gif Gal kas susigundysit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 28 kovo 2012 - 08:17
aš jau nusprendžiau porą dienų padžiovint pomidorus, nors tik papurkšdavau žemę, bet kažkaip keistai pasirodė. Vakar dar radau svyrančių braškių sėklų, tai dar pasėjau, nes gi anos tik 3 išdygo g.gif
Aš galvoju, mano vazonai be skylučių dugne ir nenoriu aš jų blush2.gif
bet jei aš į apačią priberčiau truputį tų rutuliukų, kur nuo vandens išsiplečia g.gif kažin, ar gerai man čia gautųsi g.gif
iš staripsnio delfyje, kad žemes šluoja, panašu, kad balkoninių daržininkių ne viena ir ne dvi thumbup.gif aš irgi jau pora maišų pirkau, bet atrodo, kad dar reiks iš tėvų sodo parsivežt kokį maišeliuką ax.gif
Atsakyti
Hidrogranulės vazono apačioje - nekokia idėja.
Nusipirkit plastikinį pigų vazoniuką, kuris įsisitato į jūsų turimą, o apačioje reikia įberti drenažui akmenukų. Jie taip ir vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 28, 10:53)
Hidrogranulės vazono apačioje - nekokia idėja.
Nusipirkit plastikinį pigų vazoniuką, kuris įsisitato į jūsų turimą, o apačioje reikia įberti drenažui akmenukų. Jie taip ir vadinasi.

mano vazonai vienu plokščiu kraštu- bus kabinami prie sienos, tai įstatyt nėra ką. Hidrogranulės, tai čia tos kur būna maži burbuliukai, o sudrėkę smarkiai išsiplečia? kodėl ne kokia idėja g.gif kad kilnos žemę g.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 28, 10:36)
mano vazonai vienu plokščiu kraštu- bus kabinami prie sienos, tai įstatyt nėra ką. Hidrogranulės, tai čia tos kur būna maži burbuliukai, o sudrėkę smarkiai išsiplečia? kodėl ne kokia idėja  g.gif  kad kilnos žemę  g.gif
Dėkui  4u.gif

tai tas granules reikia pirma sudrekinti - jos isiplecia ir sumaisom su zemem, per TV rode kad negalima sausu pilti - tada ir iskelia
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 03 28, 09:50)
tai tas granules reikia pirma sudrekinti - jos isiplecia ir sumaisom su zemem, per TV rode kad negalima sausu pilti - tada ir iskelia

ne visai taip. Jei substratą maišome atskirame inde, ne vazonėly ar lovely, tai galima sudrėkint ir plaukt ~30min kol pilnai išbrinksta. Taip paruoštą sudėti. Čia jau kaip kam patogiau.
Atsakyti