Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Siandien pasidariau shopinga smile.gif
Buvau pamirsus ermitaza... tai pagaliau ten gavau dvieju lentynu mini siltnami. Aisku ne taip pigiai kaip cia kazkas sake kad rimi buna bet ka jau padarysi kad pas mus nelabai ju kur ir yra.

Aisku nepraejau pro seklu skyreli.... visokiu zoliu pasipirkau dar doh.gif

O vazonu kainos tai tyliu... Nekilo ranka po tiek moket kai anais metais uz kibirus plasmasinius bauhofe mokejau po 5.99
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 29, 16:04)
Siandien pasidariau shopinga smile.gif
Buvau pamirsus ermitaza... tai pagaliau ten gavau dvieju lentynu  mini siltnami. Aisku ne taip pigiai kaip cia kazkas sake kad rimi buna bet ka jau padarysi kad pas mus nelabai ju kur ir yra.

o kai buvo vakar ir užvakar 25% tai negalėjai apsišopinti doh.gif dar iš ačiū +20%
gerai paguodžiau blush2.gif
tada to šiltnamiuko kaina 29lt berods gaunasi g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Mergaitės, o agurkams reikia labai gilios talpos? Jeigu sodinčiau į lovelį po du būtų žiauriai blogai blush2.gif ? Suprantu, kad geriau daugiau vietos, bet kad tos vazonų kainos tikrai labai kandžiojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 29, 16:18)
o kai buvo vakar ir užvakar  25% tai negalėjai apsišopinti  doh.gif dar iš ačiū +20%
gerai paguodžiau  blush2.gif
tada to šiltnamiuko kaina 29lt berods gaunasi g.gif

nu paguodei biggrin.gif nu bet nieko cia nepadarysi. Kad tik siandien drauge pasake kad ten mate.... Nu bet ne vieniems gi metams jau kaip yra taip smile.gif dziaugiuosi kad bent gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 29, 16:04)

O vazonu kainos tai tyliu...  Nekilo ranka po tiek moket kai anais metais uz kibirus plasmasinius bauhofe mokejau po 5.99

maximoj maciau fainu kibiriuku po 3,99, aisku kazkam nesioti jie gal nelabai tiks, bet pasodinus balkone laikyt, tai tikrai liuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2012 03 29, 18:51)
maximoj maciau fainu kibiriuku po 3,99, aisku kazkam nesioti jie gal nelabai tiks, bet pasodinus balkone laikyt, tai tikrai liuks wink.gif

O kokios talpos?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 15:32)
Labutis  4u.gif . Mergaitės, o agurkams reikia labai gilios talpos?

nereikia gilios. bet žemių reikia daug, jei ne vazoninis ten.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 03 29, 11:54)
O is kur siunciates seklas, jei ne paslaptis  ax.gif

Siunčiaus iš ebay.com. ebay.co.uk, ebay.de, heirloomacresseeds.com- su jais iš vis tragedija, sėklų laukiau 3 mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 29, 21:25)
nereikia gilios. bet žemių reikia daug, jei ne vazoninis ten.

Tai va, kad vazoninis, plastikinis, kur balkonuose gėles sodina blush2.gif ... Įtariu teks pirkti kažką kitą, o vietos mažai, o norų daug doh.gif , žodžiu, kas sugalvojo šitus mažus butus su mažais balkonais gun_bandana.gif bash.gif !!! O tai kokio maždaug gylio reikia agurkui? Jei ką, tai jau pirksiu vazonus ax.gif .
Atsakyti
sveikos merginos,siandien ir as pikuosiu savo pomodorus red cherry tokie patyse,ale bajaja tai jau tookie miniatiuriniai,bet jau su antrais lapeliais,tai reik ispikuot...kazi jei as bajaja kisiu i indukus nuo grietines,ar geriau i didesnius pvz jogurto...?Dar noriu paklaust del pikavimo,gal galit kuri parasyt,kaip reik teisingai ispikuot?skaiciau,kad reik uz lapeliu imt,siukstu neliest stiebelio...??ir ar reik gausiai ta zeme sudrekint pries pikuojant?bijau numarint,ir taip jau nekas ten pas mane is derliaus...smile.gif
po pikavimo gausiai palaistyti,ar ne?kada pirma kart tresti?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 06:08)
Tai va, kad vazoninis, plastikinis, kur balkonuose gėles sodina  blush2.gif ... Įtariu teks pirkti kažką kitą, o vietos mažai, o norų daug  doh.gif , žodžiu, kas sugalvojo šitus mažus butus su mažais balkonais  gun_bandana.gif  bash.gif !!! O tai kokio maždaug gylio reikia agurkui?  Jei ką, tai jau pirksiu vazonus  ax.gif .

aš klausiau ar agurkas vazoninis? jei taip, tai galima bandyt lovelyje.
aš neišmanau apie agurkus jei ką. tik teoriškai esu skaičiusi apie vazonininkystę. ir apsisprendusi agurkų neaugint dėl daugybės rizikų. tačiau jei kokia vazoninių sėkla patektų į rankas, nežinau kaip baigtųsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 30 kovo 2012 - 10:00
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 03 30, 10:38)
sveikos merginos,siandien ir as pikuosiu

va neblogas straipsnis apie pikiavimą http://www.sodininky...igu-pikiavimas/
Atsakyti