Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 20, 19:52)
Vau!  thumbup.gif ale ir išsaugojai tokias senasnuotraukas wink.gif

neišsisaugojau, radau ankstesnėj temoj bigsmile.gif

QUOTE(Jutare @ 2012 03 20, 20:03)
atėjau ir nustebau, kad pernykščiai pomidoriukai su manimi sveikinasi  bigsmile.gif  biggrin.gif

Negailėkit ir šiais metais nuotraukų. Bus kuo papuošt temą ir vėliau. Juk smagu prisimint, taip? bigsmile.gif

QUOTE(MigleMama8 @ 2012 03 20, 21:04)
kaip kitoms pamidorininkems sekasi daigint?

ačiū, gerai sekasi, vieni dar su skilčialapiais, kiti turi po 4-5 tikruosius lapelius ir keli ruošiasi žydėt. Kaip ir viskas pagal programą wink.gif

QUOTE(augustautve @ 2012 03 20, 21:53)
Patarkit ka auginti grazaus balkone, pietineje puseje, nes daug kas neatlaiko to karscio

šioje temoje daugiau kalbama apie daržovių, vaistažolių auginimą, o jus domina gėlės? Jei taip, tai kita tema - Puošiame balkonus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 kovo 2012 - 22:26
QUOTE(Oncik @ 2012 03 20, 21:23)
Tai laistydavote retai? Pernai vazonuose auginau, o dabar gundausi kibire pabandyt.

na, nedažnai, kai jau sausa žemė būdavo biggrin.gif O augo jie pas mane lauke, ant terasos ax.gif Pomidorų dažnai laistyt nereikia, geriau rečiau bet gerai prilieti biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 20, 22:26)

Negailėkit ir šiais metais nuotraukų. Bus kuo papuošt temą ir vėliau. Juk smagu prisimint, taip?  bigsmile.gif

stengsiuos biggrin.gif Bet jau per kelias temas reikės su nuotraukom keliaut, kadangi ne tik balkoniniai, bet ir šiltnaminiai jau auga doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 03 20, 21:50)
Sveikos, man vistiek neaišku kaip pomidorus auginti kibire. Nereikia dugne skylučių? Pirmojoje nuotraukoje pomidoriukai juk kibire  g.gif

As ana vasara puse pomidoru auginau kibiruose puse loveliuose. Aisku is nezinojimo i lovelius padauginau po 5 pomidorus tai tokie nedideli krumeliai buvo bet gausiai derejo. Pas mane balkonas atviras ir visa diena saule kepino tai teko net po 2k per diena laistyti nes i vakara isgeibe jau budavo. Labiausiai vargo tai normalus dideli pomidorai ir dar 4vnt lovelyje. Nu bet kol issiaiskinau ka pasisodinau tai velu ardyt buvo ir jau vietos neturejau persodinimui. bet ir tai uzderejo tik aisku smulkesni.

va paprastuose pigiausiuose kibiruose augo. cia tummbing tom raudoni atrodo
user posted image

o cia matos lovelio krastas kur dideli vargo...
user posted image

tai va tiek kiek matosi turejau ir dar du loveliai tai kas dien po bliudeli pomidoru turedavau. Tai is parduotuves ir nepirkau vasara.

O cia graziausias pomidoriukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 21, 01:13)
O cia graziausias pomidoriukas  biggrin.gif
user posted image

Bet jau tikrai wub.gif

gali būt, kad išdygo man tik 2 svyrančios braškės iš viso pakelio g.gif na dar lauksim, nes labai noriu jų ax.gif
Turiu 2 balkonus, vienas nuo ryto iki popietės saulėtas, kitas toks vakarinis, tai pirmasis toks "paradinis" tai ten viskas bus vienodžiau, vakariniam turiu visokių vazonų, tai galvoju ten primakaliuosiu visko ir tegul auga- kažin augs g.gif
o agurkam geriau saulės daugiau g.gif į lovelius keliaus salotos ir ridikėliai, jei kas gausis ax.gif
Pas mane Black chery daigeliai aukštesni, nei Venus, bet matyt taip turi būt, nes vienam inde ir vienodom sąlygom auga smile.gif
dabar misija- reik paprastų žemių ax.gif

Ir ačiū už gražią temutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 20, 22:19)
Kodėl man kyla įtarimas,kad jiems neleidziama pagyventi sausom kojom g.gif

manot kad perlieju g.gif ?niu palieju...kasdien,kad zeme dregna butu.Kas kiek laiko juos lieti reikia?
Atsakyti
o dabar leiskit išdžiūti, pabūt dienelę kitą sausai. nėra taisyklės kas kiek laistyt, kiekvieno namai ir šiluma skirtingi.

aš ir perliejau, tai vienas geibaliojasi.

Montera, ačiū už Thumbling nuotrauką! pagaliau išvydau gražų vaizdelį biggrin.gif apskritai gražus derlius thumbup.gif

aš turiu tokį manymą, kad Black Cherry tie neva žemaūgiai yra visiškai įprasti aukštaūgiai. Jie tooookie dideli, taaaaip stiebiasi į viršų, lenkia visus man didžiuosius Shady Lady ir net Kmicic. o štai Aztec toks drūtas visas, primenantis Venus.

saulės saulės saulės reikia kuo daugiau. skilčialapiai vos auginasi normalius lapelius, stovi mąsto, galvoja gal koks lapkritis čia ar ką biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 21, 11:36)

saulės saulės saulės reikia kuo daugiau. skilčialapiai vos auginasi normalius lapelius, stovi mąsto, galvoja gal koks lapkritis čia ar ką biggrin.gif

tai kaip prišaukt tą saulę g.gif
Atsakyti
garsiai išėjus į balokną
Atsakyti
norejau parodyt savo paliegelius unsure.gif bet kazko neleidzia foto ikelt,raso,kad per didele...Dabar jie pas mane seti i kiausiniu dezutes kovo 5d.,o turi tik dar tuos netikruosius lapelius...o negali jiems vietos but per mazai? g.gif gal juos man bandyt perkelt i pvz indukus nuo grietines?
Atsakyti
sumažinkite pačią nuotrauką, arba kelkite naudodamasi internetiniais albumais. kaip įkelti nuotraukas

mano kovo pradžios sėjos ne visi dar turi užsiauginę tikruosius lapukus, dauguma tik dygsta.
kažkokia keista ta diena sėjai buvo, sunkiai ir lėtai auga.
Atsakyti
Montera,
Gražus pomidoriukas biggrin.gif

Aš pernai tik 3 pomidoriukus auginau ir tai džiaugiausi derliumi. Dukra vis nuskinus išdalindavo vsiems po lygiai. Bet buvo daugiau žaidimas.
Šiemet planuoju daugiau pasodinti. Tik balkonas mano senais laikais stiklintas, tai ant grindų pastačius jie daugiau pavėsyje būna. Nežinau, ar tai gerai g.gif
Tikrai auginsiu krapus, nes labai mėgstu ir jie puikiai auga lovelyje šalia svogūnų laiškams. Tik 2 bandymai turėti ridikėlių nepavyko, tai šiemet nebežaisiu.
Dar klausimas dėl petražolių. Tokios išstypę jos pas mane, nors dar tik su skiltlapiais. Gal maža šviesos, nors ant palangės pietvakarių pusėje stovi. O gal joms per šilta g.gif . Lauke vėl šalta, tai bijau nešt į balkoną. O jos bijo šalčio?
Atsakyti
Sudygusios tai tikrai šalčio nebijo, o įstiklintam balkone visai pats tas dabar joms augti mirksiukas.gif
Atsakyti