Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 21, 12:06)
Sudygusios tai tikrai šalčio nebijo, o įstiklintam balkone visai pats tas dabar joms augti  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif , nešu jas pasikvėpuot tada.
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 03 20, 23:23)
Balkonas uždaras, bet pietų pusė. Tai jaučiu ir aš supūdyčiau bijodama, kad nesudžiūtų.  lotuliukas.gif

Matau diskutuojate apie uždarus balkonus. O ar įmanoma auginti pomidorus saulėtoje terasoje? Ar kokias paprikas? Nebus blogai, kad užlis kartais ant jų?
Atsakyti
QUOTE(naminukeA @ 2012 03 21, 14:34)
Matau diskutuojate  apie uždarus balkonus. O ar įmanoma auginti pomidorus saulėtoje terasoje? Ar kokias paprikas? Nebus blogai, kad užlis kartais ant jų?

Mano foto matosi koks balkonas ir saule plieskia nuo pat ryto iki pavakariu ir nieko puikiai augo tik jau laistyti tekdavio kartais ir po du kartus per diena. Tik atviru vienintele beda tai dideli vejai kuriu sia vasara tikrai netruko tai keleta kartu net teko tempti viska i kambari kad neislauzytu. O lietaus itakos as jokios nemaciau. Tiek kad laistyt maziau reikejo kai palydavo. smile.gif Juk pomidorus augina ir atviram lauke.
Atsakyti
VAZONININKĖS, LĖKIT Į MAXIMĄ, VAZONAMS -40%
berods ir Rimi irgi yra nuolaida, bet Maximoj mačiau ir molinių, ir plastikinių, yra ko pasirinkt. Aišku mano pradėtos pirkti linijos nėra, na bet ką jau čia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukeA @ 2012 03 21, 13:34)
Matau diskutuojate  apie uždarus balkonus. O ar įmanoma auginti pomidorus saulėtoje terasoje? Ar kokias paprikas? Nebus blogai, kad užlis kartais ant jų?

tik tokioje ir auginau, nes kitokios neturiu. auginau pomidoriukus ir čili.
o apie grėsmes parašė. kartais prieš didžiulę audrą, jei pranašaudavo škvalą ir pan., sudėdavau palei sieną. pavasarį buvau prismeigusi pagaliukų parišančių, kad vėjas nenulenktų.
laistyt tikrai reikia nemažai. kartais lietus padeda laistyt biggrin.gif
bet pernai buvo dėkinga vasara, tikrai karšta, nuolat saulėta, neperdaugiausia lietaus, nebuvo kaip užmirkt jiems per daug.
Atsakyti
Antra diena ziurineju youtobe apie auginima balkona padaryti video dienorasciai. Gal kam irgi bus idomu.

http://www.youtube.c...l0l95l181l2l2l0
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 21, 15:52)
berods ir Rimi irgi yra nuolaida, bet Maximoj mačiau ir molinių, ir plastikinių, yra ko pasirinkt. Aišku mano pradėtos pirkti linijos nėra, na bet ką jau čia irnesakyk.gif

RIMI sodo, daržo prekėms bei vazonams -40%, taigi jau vakar rašiau ax.gif ir Rimi labai gerų sudedamų vienas ant kito yra, ta ale piramidė iš 3 arba 4 vazonų wink.gif vienas trigubas vazonas gaunasi apie 3,5lt wink.gif yra ir vazonų su vienu plokščiu šonu, tai labai kompaktiški wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif svajoju ir as apie pomidorus ant palanges, bet dar nieko nepasisodinau blush2.gif kadangi tai bus pirmas mano bandymas darzininkauti... Kaip manot nepervelu sodinti, gal bandyti jau daigeliu ieskoti? g.gif ir gal rekomenduosit kokia nelepia veisle kaip pradedanciai? Dar ketinu pasisodinti salotu, spinatu, krapu ir laiskiniu svogunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 21, 13:52)

bijau, nes jau vis su kiekvienu ėjimu į senukus parsitempiu po kokį. Tik va šįkart atsilaikiau prie vazonus, bet ne prieš sėklas biggrin.gif pomidorų pasaulį turėsiu, jei užaugs biggrin.gif

QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 21, 14:59)
RIMI sodo, daržo prekėms bei vazonams -40%, taigi jau vakar rašiau  ax.gif  ir Rimi labai gerų sudedamų vienas ant kito yra, ta ale piramidė iš 3 arba 4 vazonų wink.gif vienas trigubas vazonas gaunasi apie 3,5lt wink.gif yra ir vazonų su vienu plokščiu šonu, tai labai kompaktiški wink.gif   thumbup.gif

g.gif reiks užmest akį, nes eisiu laistytuvėlio biggrin.gif O ans vazonėlis tiktų pomidoram, ar persiauraS? g.gif

QUOTE(ausra101 @ 2012 03 21, 15:37)
sveikos merginos  4u.gif  svajoju ir as apie pomidorus ant palanges, bet dar nieko nepasisodinau  blush2.gif  kadangi tai bus pirmas mano bandymas darzininkauti... Kaip manot nepervelu sodinti, gal bandyti jau daigeliu ieskoti?  g.gif ir gal rekomenduosit kokia nelepia veisle kaip pradedanciai? Dar ketinu pasisodinti salotu, spinatu, krapu ir laiskiniu svogunu  ax.gif

na aš va tik dabar sėtis pradėjau, tai nu tikiuos kad nepervėlu biggrin.gif juolab kai ant pakučio rašo 3-4 mėnesį sėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 21 kovo 2012 - 17:31
QUOTE(Amise @ 2012 03 21, 17:30)
bijau, nes jau vis su kiekvienu ėjimu į senukus parsitempiu po kokį. Tik va šįkart atsilaikiau prie vazonus, bet ne prieš sėklas  biggrin.gif pomidorų pasaulį turėsiu, jei užaugs  biggrin.gif
g.gif reiks užmest akį, nes eisiu laistytuvėlio biggrin.gif O ans vazonėlis tiktų pomidoram, ar persiauraS? g.gif
na aš va tik dabar sėtis pradėjau, tai nu tikiuos kad nepervėlu biggrin.gif juolab kai ant pakučio rašo 3-4 mėnesį sėt smile.gif

as sesei sejau svyrancius pomidorus thumbilng tom red... Ji kaip tik istiklinta balkona turi... gales bandyti augint. ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 21 kovo 2012 - 17:40
QUOTE(ausra101 @ 2012 03 21, 15:37)
sveikos merginos  4u.gif  svajoju ir as apie pomidorus ant palanges, bet dar nieko nepasisodinau  blush2.gif  kadangi tai bus pirmas mano bandymas darzininkauti... Kaip manot nepervelu sodinti, gal bandyti jau daigeliu ieskoti?  g.gif ir gal rekomenduosit kokia nelepia veisle kaip pradedanciai? Dar ketinu pasisodinti salotu, spinatu, krapu ir laiskiniu svogunu  ax.gif

derliaus bus šiek tiek vėliau, bet bus. sėkit kovo 26 dieną, čia pagal mėnulį bus gerai labai.
pradedantiems Venus ir Vilma labai gerai, nereikia jiems didelių vazoniukų, gražiai auga, gaug vaisių.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 03 21, 18:30)
bijau, nes jau vis su kiekvienu ėjimu į senukus parsitempiu po kokį. Tik va šįkart atsilaikiau prie vazonus, bet ne prieš sėklas  biggrin.gif pomidorų pasaulį turėsiu, jei užaugs  biggrin.gif

Siand kaip tik zurnale paskaiciau kad geriausia sodinti kovo 25, 26 ir 30. Bandysiu siand nusipirkt zemiu ir seklu ax.gif
Atsakyti