Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis plaukų sugarbanojimas

QUOTE(Sairella @ 2012 04 16, 13:02)
Labai labai laukiu smile.gif Na ir ilgos gi tos savaites,kai kazko lauki  4u.gif

Labas rytas,sian meginsiu dazyt mirksiukas.gif
Nusipirkau pelenes parodoj sukas retas,nes senosios suluzo,retas tokias,butent cheminiam sukuot smile.gif O Jus su kokiom sukom sukuodavot?
Atsakyti
o dar nera foto smile.gif jau galvojau pavelavau pamatyti biggrin.gif Rutta77, greiciau fotkinkis baisiai smalsu garbaneles mirksiukas.gif

As tai ir su retom sukom sukuodavau smile.gif
Atsakyti
As irgi su retom sukuodavau, turejau tokias , kaip as vadindavau, tarybiniu laiku biggrin.gif tai va smile.gif bat pries plaunant galva issukuodavau sepeciu...
speju dabar kai susidesiu, teks nusipirkti naujas retas sukas garbanelems, o pries plaunant vistiek noresiu issukuoti normaliai su sepeciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
idomu pasidare, Sairella, kodel pries plaunant sepeciu issukuodavai?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2012 04 17, 15:11)
idomu pasidare, Sairella, kodel pries plaunant sepeciu issukuodavai?

Na as naudodavau kartais zele, kad suteikciau slapiu garbanu ivaizdi, su naturaliu seriu sepeciu man geriau issisukuodavo, greiciau, o jei tinkamai isplaudavau, tai paskui leisdavau tiesiog naturaliai nuvarvet vandeneliui, dziovinimui nieko nenaudodavau ir labai graziai tos garbaneles pacios savaime sukrisdavo, nereikadavo papildomai nieko sukuot smile.gif
Beto, kartais susukuodavau pries plaunant sepeciu, nes jei taip sukuot, tai paskui buni pasisiauses kaip pudelis, o pabuvus tarkim vejuotu oru lauke, tai susiveldavo tos garbaneles ir tada su sukom tikrai labiau pesdavo ir ilgiau biggrin.gif tai va, iprastai su sukom , o pries plaunant - sepeciu smile.gif
beto, gerai sukuojant tinkamu sepeciu, aktyvinama galvos odos kraujotaka, pagereja plauko aprupinimas ir jis auga sveikesnis, zvilgesnis smile.gif

Atsakyti
a kur dingo garbaneles ax.gif
Atsakyti
Buvau uzsukus pas kirpeja prie namu,pasikirpau galiukus,pasiteiravau dar del cheminio:) pasirodo nebloga kirpeja panosej dirba,labai maloni,super kerpa ir nemazai zino,ir dabar isvaziavus i Maskva tobulintis:) tai va,ji man sake,kad galetu sudeti toki chemini,kaip kad as noreciau ir kaina pasirode priimtina:) tik dabar reik isderint laika,kada mano vyras gales pabuti su dukryte ir mane isleisti procedurai;) bet iki vasaros garbaneles TIKRAI bus:) aisku,as tikiuosi kuo greiciau:-P
Atsakyti
tai pasiseke tau, noreciau ir as rasti gera ir ismanancia kirpeja smile.gif O tai vis dar paieskose doh.gif

labai lauksim ir tikekimes labai greitai pasirodant cia su garbanom smile.gif
Atsakyti
As Kai gyvenau Vilniuje , turejau labai saunia kirpeja, dabar ji kazkur persikele, o ir as dabar gyvenu Kaune sad.gif na bet si kirpeja man tikrai paliko labai gera ispudi smile.gif Sia savaite ji Maskvoje tobulinasi, kita savaite eisiu del cheminio tartis, tad manau, kad mano garbaneliu nereikes ilgai laukti wink.gif
Atsakyti
Pagaliau geguzes 10 ir as einu detis cheminio smile.gif Tik gaila, kad taip ir nepamatau kaip Rutta77 atrodo wink.gif Tik dabar jau nebeapsisprendziu, noriu smulkaus, vidutinio ar stambaus sad.gif
Atsakyti
aha, Rutta77 paerzino mus ir paliko biggrin.gif
Sairella, tai gal ka nors kirpeja patars wink.gif Lauksiu tavo nuotraukeles su nauja plaukuosena ax.gif
Atsakyti
Na kirpeja tik norus pildo, o patart... cia skonio reikalas, kas kam labiau patinka, o as dabar nebezinau, vidutines ar smulkios biggrin.gif pasimeciau biggrin.gif o kirpeja negali juk uz mane apsisprest blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Na dar yra laiko, manau sugalvosiu smile.gif
Jau kai bsiu grazi, idesiu nuotraukytes smile.gif
man dazyt nereik, tai ir laukti nieko neteks wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti