Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(ingridukas @ 2007 01 04, 12:54)
Gal galit pasiulit kokia gera kosmetologe Vilniuje?

forume giria Gydomosios kosmetologijos centro kosmetologę Gražiną, Jogailos g. netoli vaikų pasaulio
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 11 26, 22:12)
Žinot merginos, tos kurios čia verkia dėl to, kad iš vakaro prisiryja, o iš ryto spuogus skaičiuoja, paskaitykit savo tuos virkavimus dar kartą ir gal suprasite visą situacijos absurdiškumą. Toks organizmas, tokia oda, akivaizdu, kad beria prisiryjus ar prisigėrus kažko...tai kokio velnio ryti ir gerti??? ir paskui čia verkti spuogus skaičiuojant????

Gal imkitės priemonių?

Viena kažkuri verkia, kad baisi, bet imsis priemonių tik kai pagimdys. Kas per nesąmonė? O paskui gal kai vaikas 18 sulauks? O paskui gal kai į pensiją išeis?

Kokio velnio verkti, jei NIEKO nedarai????

na tikrai susinervinau  cool.gif maniau rasiu, kokį konstruktyvų, įdomų pokalbį apie maistą, bet ne, vien spuogų skaičiavimai ir ašaros.
Tarp kitko, labai svarbu higiena, nemažiau nei maistas cool.gif

va va ne vieno zmogaus nuomone,jei spoguota vadinasi,apsileidus,nesiprausia,naudoja shudiniausia produkcija arba dar geriau jos nenaudoja....nesamone.kol nesusidurei su ta problema tol taip ir sneki...nereikia pamirsti kad nuo tos problemos nera niekas apsaugotas.taip kad nereikia cia jau taip grieztai varyti...
darbe moterys is krano vandeni geria,sakau,baikit juokus,as net veidui tokio vandens nenaudoju...ziuri kaip i nukvakusia ir viskas.spuogai dar nereiskia nevalinguma,apsirijima ir t.t su tinku su kazkurios nuomone,genai.daugiausia itakos matyt turi tongue.gif
ir net profesionalios priemones nepadeda,na aiksu kazkiek padeda,bet ne tiek kiek noretusi ir kiek pinigu sukisama....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 04 sausio 2007 - 18:43
QUOTE(sygyta @ 2007 01 04, 18:41)
va va ne vieno zmogaus nuomone,jei spoguota vadinasi,apsileidus,nesiprausia,naudoja shudiniausia produkcija arba dar geriau jos nenaudoja....nesamone.kol nesusidurei su ta problema tol taip ir sneki...nereikia pamirsti kad nuo tos problemos nera niekas apsaugotas.taip kad nereikia cia jau taip grieztai varyti...
darbe moterys is krano vandeni geria,sakau,baikit juokus,as net veidui tokio vandens nenaudoju...ziuri kaip i nukvakusia ir viskas.spuogai dar nereiskia nevalinguma,apsirijima ir t.t su tinku su kazkurios nuomone,genai.daugiausia itakos matyt turi tongue.gif
ir net profesionalios priemones nepadeda,na aiksu kazkiek padeda,bet ne tiek kiek noretusi ir kiek pinigu sukisama....

Pilnai sutonku. Tiesiog skauda sirdi, kai kazkas taip galvoja.
Jei mano veidas butu bent jau apynormalis, tai sutaupyciau begales pinigu, kuriuos isleidziu ant priemoniu ir veido valymu ir maisto, kuris yar naturalus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 01 04, 20:56)
Jei mano veidas butu bent jau apynormalis, tai sutaupyciau begales pinigu, kuriuos isleidziu ant priemoniu ir veido valymu ir maisto, kuris yar naturalus.  verysad.gif

as irgi taip visada galvoju...jei tiek pinigu neisleisciau vejdui, galeciau jau pakeliauti kaip minimum. ziauria daug pinigu ryja visos priemones, kosmetologes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 01 04, 21:56)
Jei mano veidas butu bent jau apynormalis, tai sutaupyciau begales pinigu, kuriuos isleidziu ant priemoniu ir veido valymu ir maisto, kuris yar naturalus.  verysad.gif

Na, galima izvelgti ir teigiama reikalo puse - maitiniesi sveiku maistu, jei neturetum problemu su oda, galbut ir maista ne toki sveika rinktumeisi, leistum sau ir ka nors nesveiko suvalgyti. Saunuole, dar kartu rupiniesi ir savo sveikata, kuri ir yra svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau tema ir labai apsidžiaugiau, kad nemėgstu saldumynų ir kavą retai geriu nes man ji greit atsibosta tongue.gif Aišku ir aš suvalgau kokį šokoladą su kavos puodeliu pas draugę, bet visada galvoju jau geriau ji man atnestų vandens su dešra lotuliukas.gif
Ir dar pradėjau nuo 19 nebevalgyt, nors sunku, bet pasirodo ir aš valę turiu bigsmile.gif Veido oda nesiskundžiu (inkštirai tik kamuoja), ir kg. per mažai turiu, bet gydytoja valgyt uždraudė dėl sveikatos... o pasiskaičius pamačiau, kad du zuikius vienu metu nušausiu nes gražios odos niekada per daug nebus nail.gif
Atsakyti
ir as turiu sia problema doh.gif veidukas - tai nieko - vienas/du spuogeliai per menesi. Bet nugara!!! verysad.gif Vasara siek tiek aprimsta, tai ne taip baisu, bet ziema. Kad ir dabar - iki siol geda pries vaikina (geda eiti i baseinus, saunas, gedai eiti kartu i dusa - zinau, kad tai ne pasaulio galas, bet......). Geriu vitaminus odai, plaukam ir nagam, bet nekazin ka jie padeda doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites ax.gif as irgi turiu ta spuogu problema. menesi karta lankausi pas kosmetologe, tai situacija lyg ir geresne, negu anksciau, taciau vieno kito pulingo spuogo neisvengiu. perskaiciau forume, kad nuo pieno produktu beria... kazi, ar glaistyti sureliai ir jogurtas, cia taip pat pieno produktai???? g.gif
paskutiniu metu, mane tokiomis pulingomis votimis isberia. nesuprantu ,kas cia daros, gal koks kraujas nusilpes yra. Siaip as megeja saldumynu esu ir traskucius valgau, kai draugas sau ramiai prie teliko prie alaus ju pasideda, grabalioja grabalioja, ziurek, as jau puse bulvyciu ir suvalgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o man ant ranku ir ant nugaros būna, bet kad jie tokie keisti, nepūliniai tikrai, taip kaip bėrimas koks būtų. ir pastebiu kad nevisada būna intensyvūs,,,, būna kad nėra būna kad atsiranda. Galvoju gal tyrimus pasidaryti kur nustato kam alergiška.
Atsakyti
Sveiki ar kas bandė ”Zveryno Naturaliosios Medicinos Klinikoje” pasidaryti testą kokie produktai tinka pagal kraujo grupę, ir prilaikytis šios dietos? Ar kiek padėjo?
Atsakyti
man spuogai atsiranda nuo didelio streso, ir maisto kokybe, negeliu be saldumynu blush2.gif bet stengiusi gerai valyti oda , ir labai neprgyvenu del tu spuogu ,kuo i juos maziau kreipi demesio tuo jie maziau ir vargina biggrin.gif

girdejau ir as apie tuos produktu tinkamuma, bet ir kaina girdeja nemaza apie 700. gal as cia ne apie ta pati. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 01 29, 13:18)
Labas mergaites  ax.gif  as irgi turiu ta spuogu problema. menesi karta lankausi pas kosmetologe, tai situacija lyg ir geresne, negu anksciau, taciau vieno kito pulingo spuogo neisvengiu. perskaiciau forume, kad nuo pieno produktu beria... kazi, ar glaistyti sureliai ir jogurtas, cia taip pat pieno produktai???? g.gif
paskutiniu metu, mane tokiomis pulingomis votimis isberia. nesuprantu ,kas cia daros, gal koks kraujas nusilpes yra. Siaip as megeja saldumynu esu ir traskucius valgau, kai draugas sau ramiai prie teliko prie alaus ju pasideda, grabalioja grabalioja, ziurek, as jau puse bulvyciu ir suvalgiau mirksiukas.gif

Siūlau išsitirt gliukozės kiekį kraujyje ar nepadidėjęs ir atlikt bendrą kraujo tyrimą(pūlingi bėrimai būdingi gliukozės tolerancijos sutrikimams ir cukriniam diabetui,imuninės sistemos nusilpimui).
Saldumynų ir traškučių kuo mažiau arba bent vandens daug gerk.
O šiaip man pačiai ir berdavo,kol valgiau pieno produktus-ypač sūrį,varškę.Dabar iš pieno produktų vartoju tik rūgpienį.Spuogų iš esmės nerasta thumbup.gif
Atsakyti