Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 22, 22:09)
Nera universaliu produktu- kas per daug, tas nesveika...
Bet siaip kava ir stipri arbata grozio neprideda  schmoll.gif bet vartojant proto ribose tai viskas OK smile.gif
O siaip manau, kad labai sveika vartoti morkas, lapines darzoves, piena ir aliejus(A, E vit.) g.gif

ka turite omeny 'stipri arbata'? turbut cia apie juoda arbata? nes zoleliu tai esu gerus tokiu arbatu kurios netgi padeda odai thumbup.gif
o del pieno tai mano dermatologe sake nepiknaudziauti(cia apie saldaus pieno produktus)....kazin kaip yra su tuo pienu is tikruju, labai skirtingu nuomoniu esu girdejusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grisha: 24 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(Grisha @ 2009 03 24, 15:56)
ka turite omeny 'stipri arbata'? turbut cia apie juoda arbata? nes zoleliu tai esu gerus tokiu arbatu kurios netgi padeda odai  thumbup.gif

Cia paskaicius sumazinau kavytes kieki.. ax.gif anksciau 3-4 puodukus kasdien isgerdavau, dabar tik viena ryte sau leidziu biggrin.gif siandien homeopatiniu prod. parduotuvej nusipirkau arbatos kad oda grazi butu rolleyes.gif aisku skonis ne pats geriausias, bet i diena po viena gersiu ir ziuresiu ar po visos pakuotes matosi tas zadetas rezultatas mirksiukas.gif

O del pienuko tai ir as jo stengiuosi nepadaugint (ypatinga visokiu jogurtu.. doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 19:23)
Cia paskaicius sumazinau kavytes kieki.. ax.gif  anksciau 3-4 puodukus kasdien isgerdavau, dabar tik viena ryte sau leidziu biggrin.gif  siandien homeopatiniu prod. parduotuvej nusipirkau arbatos kad oda grazi butu rolleyes.gif  aisku skonis ne pats geriausias, bet i diena po viena gersiu ir ziuresiu ar po visos pakuotes matosi tas zadetas rezultatas mirksiukas.gif

O del pienuko tai ir as jo stengiuosi nepadaugint (ypatinga visokiu jogurtu.. doh.gif )

jogurtas nera saldaus pieno produktas, pats savaime jis nieko blogao, tik tiek kad dauguma ju prikisti chemijos ir labai saldus.... doh.gif kas per arbatele?gal galetum sudeti parasyti jei neilga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2009 03 24, 16:52)
kas per arbatele?gal galetum sudeti parasyti jei neilga? smile.gif

Sudetis:
Red clover (raudonasis dobilas)
Nettle leaves (dilgeliu lapai)
Dandelion leaves (kiaulpieniu lapai)
Burdock root (varnalesos saknis)
Chamomile (ramuneles)
Lemon Balm (citrinos balzamas)
Lemon peel (citrinos zieve)
Natural lemon flavour (citrinos skonis, kvapas)

Skonis lyg kartokas, bet gert galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 24 kovo 2009 - 20:17
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 21:16)
Sudetis:
Chamomile (ramuneles)

dekui smile.gif kazin kam ta citrina, ar kaip nors veikia, ar cia del skonio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2009 03 24, 19:22)
dekui smile.gif kazin kam ta citrina, ar kaip nors veikia, ar cia del skonio g.gif

Gal del vitamino c? nes skonio nejauciau ax.gif
Atsakyti
O kur tokių arbatų nusipirkt? 8)
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2009 03 24, 18:56)
ka turite omeny 'stipri arbata'? turbut cia apie juoda arbata? nes zoleliu tai esu gerus tokiu arbatu kurios netgi padeda odai  thumbup.gif
o del pieno tai mano dermatologe sake nepiknaudziauti(cia apie saldaus pieno produktus)....kazin kaip yra su tuo pienu is tikruju, labai skirtingu nuomoniu esu girdejusi g.gif

Taip, pirktiniu jogurtu geriau nevartoti, gal ne tik del odos, o siaip- geriau kefyra su svieziais vaisiais sumaisyti thumbup.gif
Piena geriu del sausos savo odos doh.gif na, stebuklu jis nedaro, bet siek tiek padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Swar @ 2009 03 25, 07:08)
O kur tokių arbatų nusipirkt? 8)

Vaistinese, homeopatiniu prod. parduotuvese g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 21:16)
Sudetis:
Chamomile (ramuneles)

O koks arbatos pavadinimas? kokios markės?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 24, 21:45)
Gal del vitamino c? nes skonio nejauciau ax.gif

šiaip užplikius tą arbatą (citriną arbatoje), to vit C ten iškart ir nelieka, nes plikoma dažniausiai verdančiu vandeniu...
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 03 25, 13:02)
šiaip užplikius tą arbatą (citriną arbatoje), to vit C ten iškart ir nelieka, nes plikoma dažniausiai verdančiu vandeniu...

As zalios ir vaistazoliu arbatu niekada verdanciu neplikau, nuo uzvirimo palaukiu kelias min kad vandens temperatura butu apie 80 laipsniu (cia tik mazdaug mirksiukas.gif ) ir tik tada pilu ax.gif
Atsakyti