Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(miskininkele @ 2012 03 27, 20:08)
gal galit apie tas gintaro dulkes parasyt

Mes per mergvakarį mėtėm tas dulkes į nedidelę ugnį (Kaune prie santakos kur tas aukuras yra, kelis popieriaus lapus padegėm). Tai jos žinokit nu ne tai kad sprogsta, bet duoda tokią staigią kibirkštį ir daug dūmų. Todėl uždaroj patalpoj jokiu būdu nepatariu to daryti. Efektas visai smagus, bet tikrai primena raganavimą biggrin.gif todėl jeigu vestuvėse nėra kažkokios pagoniškos temos, tai mėtyt tas dulkes į laužą...nu nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Miskininkele, imk baliona, kad sektusi 4u.gif

QUOTE(evesunny @ 2012 03 28, 15:54)
Mes per mergvakarį mėtėm tas dulkes į nedidelę ugnį (Kaune prie santakos kur tas aukuras yra, kelis popieriaus lapus padegėm). Tai jos žinokit nu ne tai kad sprogsta, bet duoda tokią staigią kibirkštį ir daug dūmų. Todėl uždaroj patalpoj jokiu būdu nepatariu to daryti. Efektas visai smagus, bet tikrai primena raganavimą  biggrin.gif  todėl jeigu vestuvėse nėra kažkokios pagoniškos temos, tai mėtyt tas dulkes į laužą...nu nežinau  rolleyes.gif

Va va, tai mano fantazija vadinasi visai teisinga buvo hihihi.gif

O as kabli pagavau su saldainiais. Lipinu kiausiniu medzius Velykom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Miskininkele, gaila kad taip nepavyko. man kažkada senai taip buvo, tai aš kažkokiais būdais per paint programą atsidarius pataisiau tas vieteles. bet imk nuo manes 4u.gif kad nebebūtų tokių "kliurkų"
Atsakyti
o man dulkes labai patiko buvom sausio men vestuvese.
Efektinga tikrai darysiu.. bent jau planuoju kolkas.
Meti tas dulkes - liepsna staigi intensyvi . Dulkes mete visi sveciai ir sake linkejimus jauniesiems.
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2012 03 28, 22:21)
o man dulkes labai patiko buvom sausio men vestuvese.
Efektinga tikrai darysiu.. bent jau planuoju kolkas.
Meti tas dulkes -  liepsna staigi intensyvi . Dulkes mete visi sveciai ir sake linkejimus jauniesiems.

Sveiki

tai kiek tu dulkiu reikia 50 sveciu?
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2012 03 29, 07:45)
Sveiki

tai kiek tu dulkiu reikia 50 sveciu?

mes buvom tik sveciai, todel negaliu atsakyti bet kaip tik suzinosiu is liudininku pranesiu smile.gif
Atsakyti
As tai dar lovoj lotuliukas.gif su kompu, bandau scenariju daryt, sunkiai sekasi kazka lipdyti doh.gif
gal kuri turit zodzius ka sakot pavardes uzkonservavimui?
Atsakyti
turiu tik tai:
Ekskliuzyvinis platintojas Lietuvoje: UAB „Piršlys ir piršlienė“

Konservuota jaunosios pavardė

Sudėtis: gimtojo kiemo akmenukai, jūros nostalgijos kriauklės, gimtųjų namų šiluma, nerafinuota pirmojo spaudimo pavardė, vaikystės skonio guminiai meškiukai, aukščiausios rūšies cukrus,skonio stipriklis ir jaunosios žvaliklis, slaptieji ingridientai – mamos lūpų dažai ir paslapčia nuo tėvų išgerto vyno kamšteliai.
Galiojimo terminas neribotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituk: 29 kovo 2012 - 12:04
QUOTE(edituk @ 2012 03 29, 13:03)
turiu tik tai:
Ekskliuzyvinis platintojas Lietuvoje: UAB „Piršlys ir piršlienė“

Konservuota jaunosios pavardė

Sudėtis: gimtojo kiemo akmenukai, jūros nostalgijos kriauklės, gimtųjų namų šiluma, nerafinuota pirmojo spaudimo pavardė, vaikystės skonio guminiai meškiukai, aukščiausios rūšies cukrus,skonio stipriklis ir jaunosios žvaliklis, slaptieji ingridientai – mamos lūpų dažai ir paslapčia nuo tėvų išgerto vyno kamšteliai.
Galiojimo terminas neribotas

sita etikete ir as turiu, reikia kazka sugalvot pasakyt, neduosi gi stiklainio jaunajam ir nesakysi, te, uzkonservuok lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 29 kovo 2012 - 12:11
oi toks oras bjaurus laukia ir as su mielu noriu susisukciau i apklota ir namie su kompu pasedeciau ant keliu....
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 03 29, 13:20)
oi toks oras bjaurus laukia ir as su mielu noriu susisukciau i apklota ir namie su kompu pasedeciau ant keliu....

aha, jei nereiktu vakare eit merginos is darzelio pasiimti tai visa diena taip ir prasedeciau lovoj.
Dar gal kuri turit zodzius ka sakyt iteikiant meiles simfonija?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 29, 13:10)
sita etikete ir as turiu, reikia kazka sugalvot pasakyt, neduosi gi stiklainio jaunajam ir nesakysi, te, uzkonservuok  lotuliukas.gif

Aš čia forume buvau radusi kaip kažkas darė taip

"Konservavimą dariau iškart po netikro santuokos liudijimo skaitymo. Kai aistros nurimo, paklausiau jaunosios, kokia jos pavardė. Aišku, ji manęs perklausė, kuri pavardė. Tai pasakiau, kad daugiau nesibalamūtintų, tai seną pavardę duosim jaunikiui užkonservuot. Aš skaičiau receptą ir daviau jaunikiui ingridientus. Gaila, kad jis visko pylė tik po truputį, tai jovalas toks išėjo, bet ką padarysi Visą vainikavo stiklainio uždarymas tikra mašinėle ir konservų perdavimas saugoti uošviui "
Atsakyti