Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

mano mama miskineles uzrodytu saldainiu rado 12 sandelyje bazeje po 22lt
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 03 27, 11:48)
mano mama miskineles uzrodytu saldainiu rado 12 sandelyje bazeje po 22lt

as tai dziaugiuos, kad juos suklijavau, nes man jie toki skanus, kad negaliu atsispirti .... o dabar kai suklijuoti tai jau nevalgysiu klijuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 27, 13:01)
as tai dziaugiuos, kad juos suklijavau, nes man jie toki skanus, kad negaliu atsispirti .... o dabar kai suklijuoti tai jau nevalgysiu klijuotu  lotuliukas.gif

nu paziuresiu. mama nupirko 300 g pabandymui. ale jauciu, kad tik savaitgali paragausiu
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 03 27, 10:38)
Laba diena,
norėjau paklausti kaip foto padarėte ant saldainių, gal kažkokį šabloną turite su rėmeliais?

as ka pati dariau tai dariau is ten, kur nuoroda ideta pirmam puslapy
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi jau baigineju temukes visas skaityti, jau pradejau ir scenariju deliotis, o paskui kibsiu i visokius rankdarbius. miskininkele labai grazu ypac saldainiai ir seimos zidinys wub.gif Merginos duokit man patarima, musu jaunuju vestuves tokios pusiau tradiciskos, bet jie susitinka tik baznycioje, kaip isspresti problema su pirslio juosta, permergytem ir pabroliukais?
Atsakyti
o tu kvaadrationiu saldaineliu, kokie ismatavimai? gal turite kokiam ekselyje, ar kur nors ismatavimus, maketukus?
Atsakyti
miskininkele labai grazus seimos zidinys. thumbup.gif
Oi jau seniai cia besilankiau truputi ilsejaus nuo senarijaus rasymo, nes kaip ir kitos rase kuo daugiau skaitai tuo daugiau minciu ir viskas darosi tada painu. Beto truputi uzejo man toks tinginukas. Pradejau galvoti kokio velnio man reikejo sutikti biggrin.gif
Bet nieko laiko dar turiu tai gal kaip nors issirituliuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 27, 13:36)

Ačiū labai už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 27, 13:36)

oi kokia faina ta programele. pasiziurejau tai tikrai labai paprasta bus padaryti. nors nezadejau tu saldainiu, bet jau dabar matau, kad visgi darysiu.

ir gal dar ziulytes skolinsiuosi ideja su tais meskinais. na jauniesiems po mini zaisliuka. gal meskiuka, gal ka kita. mano drauge siuna zaislus. jei domina tai per google susiraskite tildos pasaulis. yra ir facebooke, ir supermamoj tema.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 27, 00:35)
Jetus toj musu pirmoj zinutej su temu nuorodom koks bardakas  doh.gif Spaudziu 25, iskrenta 26 nors tu ka. Pasirodo, 25 nuoroda sumaisyta  doh.gif Tai gerai, kad iki tiek daskaiciau hihihi.gif Uzsibreziau 2009 metu pradžia pasiekt beskaitydama atbuline tvarka. Nu gis liko nei daug nei mazai - pusantru metu  doh.gif Kazi, kazi kaip ten bus...

O randi vis ka nors naujo? Man kazkaip atrodo, kad viskas kartojasi... ax.gif

Miskininkele, labai viskas faina pas tave. Ikvepei ir mane daryti tokius saldainiukus. thumbup.gif Tik as turbut be jaunuju fotkiu darysiu - kad niekam nekiltu sirdies skausmo ismesti popieriukus i siuksliu deze ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelija*: 27 kovo 2012 - 14:20
QUOTE(*Lelija* @ 2012 03 27, 14:20)
O randi vis ka nors naujo? Man kazkaip atrodo, kad viskas kartojasi...  ax.gif

Miskininkele, labai viskas faina pas tave. Ikvepei ir mane daryti tokius saldainiukus. thumbup.gif  Tik as turbut be jaunuju fotkiu darysiu - kad niekam nekiltu sirdies skausmo ismesti popieriukus i siuksliu deze  ax.gif

Zinok neitiketina, bet randu... Nesakau, kad daug. 99 proc. info kartojasi (del to ir sudejau tas nuorodas pirmam psl - va is kur gavai etiketes, eik i 1 psl ir paziurek, ka nefaina thumbup.gif ). Va ir vakar skaiciau n-taja tema, nu ir radau va cia ideta nuoroda su smulkmenelem, kelis ketureilius nuotaikingus, seniau nematytus ir negirdetus. Bet tai is 50psl. tiek ir naudos - 1 nuodora ir 2 ketureiliai doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi turbut darysiu ne sufoto, o su ju inicialais.

Siandiena susipirkau patalyne. Ojeje kaip vargau - Pasilu Maximoj yra antklodziu uzvalkalai reikiamos spalvos, nera pagalviu. Akropoly atvirksciai. Nu rizikavau, susipirkau dali vienur, lekiau atgal kitur ir... paemiau paskutini... Kaip zmones nesa patalyne blink.gif doh.gif Dabar reik ranksluosciu doh.gif
Nusipirkau sampano 4 butelius. Kaip tik Promo cash dabar biski nuolaida. Maketuosiu etiketes. Ten pat radau labai mielu stikliniu indu su dangtukais visokiems smeliams ir cukrums pritaikomu. Paemiau 1 mazesni, nes kaina tik 5 Lt.
Va pavyzdukas:
user posted image
Yra ir aukstu
user posted image

Na ir taures plastiko gamtai nupirkau. Emiau storo plastiko, jos tokios tvirtos, placias pagrindais. Padekoruosiu ir bus labai liuks taures is polikarbonato
Vo, pasigyriau pirkiniais lotuliukas.gif

Na va, o dabar del tu smulkmenyciu, kur vakar imetus buvau psl. Tai va, saldainiuku, muilo burbulu sampano buteliuke ir karietu - stalo dekoraciju neturi. Siuncia i kitus miestus, Kaune veza net ir po 1 vnt. Nu ka, imsiu 1 kamstuka... O ka daryt, labai jau jis man tiko...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 27, 17:31)
Nusipirkau sampano 4 butelius. Kaip tik Promo cash dabar biski nuolaida. Maketuosiu etiketes. Ten pat radau labai mielu stikliniu indu su dangtukais visokiems smeliams ir cukrums pritaikomu. Paemiau 1 mazesni, nes kaina tik 5 Lt.
Va pavyzdukas:
user posted image
Yra ir aukstu
user posted image

Na va, o dabar del tu smulkmenyciu, kur vakar imetus buvau psl. Tai va, saldainiuku, muilo burbulu sampano buteliuke ir karietu - stalo dekoraciju neturi. Siuncia i kitus miestus, Kaune veza net ir po 1 vnt.  Nu ka, imsiu 1 kamstuka... O ka daryt, labai jau jis man tiko...

O kokio dydzio tas indas? Cm i virsu ir i ploti?

O man labai patiko tie saldainiukai jai ir jam wub.gif tuos buciau emus... o nesake, ar negaus artimiausiu metu?
Atsakyti