Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 18, 21:54)
nea, jokios juostos nebus... Ne per vienas vestuves nebuvo... Pirslys grazus ir be jos man smile.gif O jei rimtai, tai ne nezianu - kazkaip bent musu gimineje, draugu tarpe iseina ji is mados ta juosta...

oj kaip fainai nes mes jos ir nenorejom ir net nzn is kur gaut bet galvojom jai jau visi su ja tai gal busim kaip baltos varnos paskui
Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 04 18, 22:47)
visos tik rodosi tokias grazias suknes issirinko o as dar net neturejau laiko pamastyt kokios noreciau gal blogai darau kad paskutiniai minutei palieku... ar jus jau visos zinot kaip rengsites? o gal dar yra kas patys nezinot ko norit ar kaiptik zinot bet nerandat... ir dar klausimelis o jus visos pirslelius rengsit pirslio juosta? man regis tokius dalykus turi parupint jaunieni? ar as klystu? nes musiskiai tai nieko nzn apie toki dalyka

as ir nzn kaip rengsiuso tik geguzes vid eisiu ieskot noriu dar pasikudint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(griskoit @ 2012 04 18, 23:11)
oj kaip fainai nes mes jos ir nenorejom ir net nzn is kur gaut bet galvojom jai jau visi su ja tai gal busim kaip baltos varnos paskui

jaunoji turi ja pasirupint smile.gif nzn ar bus cia nors per musu vestuves as dejau pirsliui juosta
Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 04 18, 22:47)
visos tik rodosi tokias grazias suknes issirinko o as dar net neturejau laiko pamastyt kokios noreciau gal blogai darau kad paskutiniai minutei palieku... ar jus jau visos zinot kaip rengsites? o gal dar yra kas patys nezinot ko norit ar kaiptik zinot bet nerandat... ir dar klausimelis o jus visos pirslelius rengsit pirslio juosta? man regis tokius dalykus turi parupint jaunieni? ar as klystu? nes musiskiai tai nieko nzn apie toki dalyka

Kokia suknele bus visikai nenutuokiu... Man reikalinga labai jau nestandartinio dydzio tai net nezinau kur ir ka pavyks surasti. Norejau siutis, bet siuveja kuria man rekomendavo yra isvykusi ir gris tik po vestuviu, taigis siuvimosi varijantas kaip ir atkrenta, nebent netycia pavyktu kita susirasti... Na o kol nera sukneles nera ir visu kitu aksesuaru, nei bateliu, nei papuosalu.

QUOTE(griskoit @ 2012 04 18, 23:10)
ppas mus jaunosios tevai ir issiskyre bet zidinio iziebimas vistiek bus. dar tiksliai nzn kas uzdegines ir kaip nes net paty zidini pirko teveliai na zodziu sita reikala paeme i savo rankas mano nuomone jai kaskam nepatinka ar nejauku iziebt nes jau issiskyre gali po mamyte is kiekvienos seimos iziebt kaip savo meiles silumos ir per gyvenima sukauptos patirties ugnele ar kaip cia tinkamiau pasakyt  g.gif  na gal supratot ka norejau pasakyt biggrin.gif

Labai taikliai ir graziai pasakyta. Pritariu 100 proc. Mano pacios tevai issiskyre, bet per vestuves idege seimos zidini tik mama ir niekas tikrai nei padyvijo, nei pasmerke ax.gif
Atsakyti
Labas svocios!
arteja vasara - vestuviu bumas smile.gif
sakau gal kuri skaitete keleta temeliu atgal apie ideja pirsliui apsirengti gandro kostiumu? biggrin.gif musu jauniesiems ir sveciams juoko buvo ir nuotabos iki soties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
galeciau perleisti ta namuose siuta kostiuma wub.gif
user posted image
dar turiu dvi atverciamas A5 formato plansetes jusu auksinems kalboms ideti (asmeniskai A4 man atrode per didele).. tokio formato isieskojau ne viena kanc parduotuve doh.gif rolleyes.gif
ir dar turiu tris poras seimyniniu vyrisku trumpikiu ir moteriskas tris skareles zaidimui..
tad jei kas panoretu iskeisciau i kavos pakiuka. galiu siusti. mirksiukas.gif 4u.gif
rasykit AZ!

Papildyta:
QUOTE(LiLeDoViLe @ 2012 04 18, 23:49)
Labas svocios!
sakau gal kuri skaitete keleta temeliu atgal apie ideja pirsliui apsirengti gandro kostiumu?  biggrin.gif  musu jauniesiems ir sveciams juoko buvo ir nuotabos iki soties  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
galeciau perleisti ta namuose siuta kostiuma  wub.gif 
user posted image
dar turiu dvi atverciamas A5 formato plansetes jusu auksinems kalboms ideti (asmeniskai A4 man atrode per didele).. tokio formato isieskojau ne viena kanc parduotuve  doh.gif  rolleyes.gif
ir dar turiu tris poras seimyniniu vyrisku trumpikiu ir moteriskas tris skareles zaidimui..
tad jei kas panoretu iskeisciau i kavos pakiuka. galiu siusti.  mirksiukas.gif  4u.gif
rasykit AZ!

P.s. prie gandro kostiumo yra ir tipo kepure su raudonu snapu.. tik anas labai juokingai kabo smile.gif)) manau saunus pirslys galetu tiesiog raudona kepuraite su skipeliu pasipuosti prie to! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu zivkeee bandysiu ieskot savaitgali!!!Mege simpson ir Salamandra07 aciu uz komplimentus ir patarimus,bandysiu snd uzsidet prie bateliu na gal tikrai nereiks trumpint,atkristu papildomas vargas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2012 04 18, 14:59)
Labai aciu merginoms, pasidalinusioms savo patirtim - kai viskas kruvoj, labai gerai susidelioja i savo vietas  thumbup.gif  4u.gif

Miskininkele, tie tavo "lepsusai" visai ne lepsusai - niekada nebuna viskas kaip planuota  mirksiukas.gif
Ar as ne taip supratau, bet tu lyg minejai, kad seimos receptui darei 150 akmenuku? Jei teisingai supratau, gal ne paslaptis, ka tu ten rasei? Nes man kazkaip fantazijos sitoj vietoj truksta. Na meile, laime, pavydas, dziaugsmas, supratimas, pyktis ir t.t. - bet tai max. koks 20  blink.gif

as dariau apie 150. Viena karta jau rasiau, bet dar karta surasysiu tuos zodzius
juokas, darna, sekme, seksas, siluma, vaikai, pagarba, pinigai, turtai, laime, meile, santarve, geris, buciniai, jausmai, sypsenos, svajones, apkabinimas, pasitikejimas, atvirumas, atsidavimas, atsipalaidavimas, uzuojauta, aistra, erotika, tolerancija, prabanga, pasitenkinimas, gerove, meilumas, pasiaukojimas, nuosirdumas, romantika, supratingumas, demesys, juokas, atlaidumas, kurybingumas, sveikata, dziaugsmas, tiesa, darbstumas, tikejimas, smalsumas, rizika, protas, jaudulys, linksmybes, svelnumas, istikimybe, energija, ikvepimas, tvirtybe, verzlumas, netiketumai, viltis, nuotykiai, ismintis, troskimai, verzlumas, patrauklumas, aukso puodas, atradimai, kantrybe, anukai, senatve, namas (bustas), gera nuotaika, isprusimas, grozis, dvynukai, gudrybes, pokalbiai, pagalba, laimejimai, norai, ramybe, poilsis, laisvalaikis, prasmatnumas, puosnumas, isradingumas, romantiskos vakarienes, pavydas, pyktis, asaros,, melas, barniai, neistikimybe, smurtas, neapykanta, apkalbos, pagieza, nelaimes, baime,, abejones,, siurkstumas, isnaudojimas,, uzsispyrimas, naivumas, ironija, isdavyste, nesekmes,, nuovargis, depresija, skausmas, nepasitikejimas, blogis, nepasitenkinimas, gobsumas, ligos, sunkumai, puikybe, tingumas, badas, kvailystes, problemos, isdaigos, nerimas, skurdas, priesai, nesusipratimai, skolos, apgaule, trynukai, perspektyvos,, vargas, vienatve, paslaptys, prievarta, chaosas, ydos, liudesys, pagirios, egoizmas, kerstas, aplaidumas, tevyste, motinyste

QUOTE(mamasa22 @ 2012 04 18, 15:16)
o kur Kaune perkate tas spyneles sirdeles,kazkaip neuzmaciau niekur g.gif

urmo bazej

QUOTE(fantastikaa @ 2012 04 18, 16:18)
Šaunuoliai!  thumbup.gif  thumbup.gif
Pavydžiu, kad jau atbuvot ir taip šauniai viską pravedėt.  ax.gif

Gal būtų galuma sužinoti, ką  ten vaidint reikėjo jauniesiams ar ne tik jiems...?  blush2.gif

ten vaidinimas buvo jaunuju, tas su paklode kur uzdengti, kazkur buvo ne viena karta nuoroda ideta to vaidinimo
Atsakyti
Labas 4u.gif
Priimkit ir mane i savo buri mirksiukas.gif Pirsliais busim pirma karta,rugsejo 22d.Perskaiciau beveik visas temas,labai dziaugiuosi atradusi si foruma,iskart pasidare viskas aiskiau biggrin.gif laiko turim dar daug tai tik skaitineju ir copy-paste,tikiuosi per vasara cia bus dar daug prirasyta geru minciu ir patarimu.Idomiausia skaityti jau buvusiu svociuciu ispudzius ir patarimus ax.gif Tikiuosi malonaus bendravimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLeDoViLe @ 2012 04 18, 23:51)
Labas svocios!
sakau gal kuri skaitete keleta temeliu atgal apie ideja pirsliui apsirengti gandro kostiumu?  biggrin.gif  musu jauniesiems ir sveciams juoko buvo ir nuotabos iki soties  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
galeciau perleisti ta namuose siuta kostiuma  wub.gif 
user posted image
dar turiu dvi atverciamas A5 formato plansetes jusu auksinems kalboms ideti (asmeniskai A4 man atrode per didele).. tokio formato isieskojau ne viena kanc parduotuve  doh.gif  rolleyes.gif
tad jei kas panoretu iskeisciau i kavos pakiuka. galiu siusti.  mirksiukas.gif  4u.gif
rasykit AZ!
Papildyta:
P.s. prie gandro kostiumo yra ir tipo kepure su raudonu snapu.. tik anas labai juokingai kabo smile.gif)) manau saunus pirslys galetu tiesiog raudona kepuraite su skipeliu pasipuosti prie to!  drinks_cheers.gif

o gal galetum pasirodyt kaip tos plancetes atrodo nes kolkas neturiu ir vis neapsisprendziu ar reik man ju ar nea . manau is galvos butu per sunku visiskai viska sakyt tai bent kai spargalgiai aky uzmest reiktu o i sulankstyta popereli juk nezvilgciosi tai va butu idomu pamatyt jai patiktu tai mainyciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos priimkit ir mane i si buri. Pirsliaut einam birzelio 9d, pakviete sia savaite, pasiruosimui laiko labai mazai, o pas mane trys vaikuciai, maziausiam vos 2 men doh.gif Nepykit jeigu pasikartosiu ir prasysiu pagalbos vis. Man didziausiais galvos skausmas ka tokio paruosti jauniesiems, nes jie buve n vestuviu, siemet jau buvo 3, pernai 5, tai daugelyje vestuviu kartojasi tas pats per ta pati doh.gif o nesinori buti banaliai. As galvoju: prie baznycios paleisti balandzis ne tik jauniesiems, bet ir ju teveliams, jactklube 1h issinuomoti jachta pulkui ir tenai tarkim ismesti laiska butelyje, kuri jaunieji parasytu, tarkim ko tikisi is santuokos, mesti akmenelius i vandeni. Gamtoje zaisti zaidimus su pulku, nesant per tilta uzrakinti spynele.
Vestuvese dalyvaus apie 70 zmoniu, is ju didzioji dalis jaunimo. As pries keleta metu seimos zidini uzdegdama sekiau pasaka, bet tada mano nuotaka tose vestuvese bvo pamerge, buvo labai grazu, bet..... nesinori kartotis, bet... norisi vel kad seimos zidinys butu idomus kitoks nei visi. Tai pas mane n klausimu ir maza laiko.
Atsakyti
na kad vel prakalbom apie akmenelius. tai priminkit kas su kuo ant ju rase? na jei imam tikrus akmenis, tai su kuo ant ju geriausia uzrasyti, kad nenusitrintu?
Atsakyti
Ant mano akmenuku yra uzrasyta su juodu markeriu ir po to nulakuota su bespalviu laku
Atsakyti
QUOTE(Mavil @ 2012 04 19, 11:14)
Ant mano akmenuku yra uzrasyta su juodu markeriu ir po to nulakuota su bespalviu laku

as ir taip dariau.

I pastuka nusiunciau laiska, ten yra emeilas zmogaus , kuris daro tas tikslias oru prognozes, cia gal kuriai pravers jei panaudos ta minti, kad praegzaminuot jaunuju mamytes koks buvo oras ta diena kai jaunieji gime. Ir dar ten toki grazu tekstuka paraso, suderinami ar ne jaunioeji pagal tai koks buvo oras.
Atsakyti