QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 19, 14:17)
Kiek skaitau scenariju, tai dauguma yra su juokeliais klyno lygio

Pati as ziauriai tokiu dalyku nemegstu ir vis mastau kaip padaryti grazia svente be viso sito

Nezinau ar supras mane liaudis jai nebus tokiu bajeriuku, bet pvz. per savo vestuves as pirslius perspejau, kad tokiu dalyku nenoriu ir labai nesmagiai jauciuosi nuo ju

Tai jie tikrai superine svente mums organizavo, nebuvo nei uzuominos i visokias gaslybes

Tik prasau neisizeisti svociu, kurioms tai yra priimtina
man ir labai nepatinka juokai apie antra gala, tai galiu ideti scenariju kuri as pasirasiau ir zaidimus kurie man priimtini.
Kagi faktas yvyko kad jau sujunget savo gyvenimus i viena, tai tevai noretu isitikinti kaip susitvarkysit su savo pareigom, patikrinkim kaip sugebesit pasiruosti malkas ziemai(pjauna ir skaldo malkas) na matom kad nesusalsit pasiruosit malku.
O kaip su vaiku vystymu, zinokit nevisadapinigu gali atsirasti pampersams, tai va parupinom jums praktikai lele ir vystykla , prasom pademonstruoti savo sugebejimus(vystoma lele).
O daba paziurekim kaip seksis seriui nesti savo zmona gyvenimo keliu ir kiek vieku jie tures(eina per lenta po kuria yra lekste).
Po tokiu isbandymu reiketu ir pasistiprinti,bet pries tai nori sios sventes kaltininkai parodyti kad jie tikrai jau vede (parodo santuokos liudijima). Skanaus visiems.
TĖVAI PASITINKA SU DUONA IR DRUSKA
SVOČIA
Šiandien Jus,
ir
, tėvai pasitinka su duona ir druska. Būkite visada paprasti ir teisingi,taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip duonelė. Tegul visada būna sugrįžimas prie tėvų stalo juodos duonos paragauti. Tegul visada Jūsų kelyjebūna daug gyvenimiškos druskos tyrumo,švarumo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkitegyvenimą, kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli Jus.
1 UZSEDIMAS
ŠEIMOS ŽIDINIO ĮNEŠIMAS
SVOČIA: Mieli
ir
.
Šeima - tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti fizinių ir dvasinių jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje.
Dabar, mieli tėveliai, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį.
Tarkite keletą palinkėjimų savo vaikams.
SVOČIA:
Jaunieji atminkite,
Tai jūsų tėvų meilės liepsna.
Neužgesinkite jos.
Jie nieko taip netrokšta, tik kad jūs mylėtumėte vienas kitą ir būtumėte laimingi. Saugokite šį šeimos židinį, nors ir sunku būtų.
Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus. Lai šis židinys, lyg maža Olimpo ugnies kibirkštėlė, simbolizuoja taiką, santarvę, šilumą jūsų šeimoje.
Dabar
ir
tars keletą žodžių savo tėvams.
Na ka savo seimos zidiny turite, daba reikia pasidalinti darbus, kas ka tures namuose daryti.
Plautui indus aš
Gimdsiu vaikus aš
Tvarysiui kambarius aš
Uzdirbsiu pinigus aš
Isleisiu pinigus aš
Eisiu pasilinksminti su draugais aš
Grysiu namo paryciais aš
Šiukšles išnešiu aš
Televizoriu žiuresiu aš
Per tavp gimtadieni dovanas gausiu aš
Valgyt gaminsiu aš
Laikraščius skaitysiu aš
Vos neuzmirsau man ce pries kelias dienas perdave laiska jums skirta( paduodu laiska ir liepiu garsei perskaityti) busimo vaikelio laiskas teveliams.
2 UZSEDIMAS
JAUNŲJŲ PERRENGIMAS
Svočia:
Miela
šiandien dar pasipuošusi nuotakos drabužiais. Nuo šiandien tu jau moteris ir TU turi užsidėti namu šeimininkės drabužius ir užimti namu šeimininkės vieta.
(Jaunajai užrišama skara ir prijuostė) Jaunajam uždedama kepurė. Ziurekit atlikit tinkamai darbus kuriuos pasiskirstet.
ŽAIDIMAI.:
Judrus
1. šokančioms poroms, prie partnerio kojos pririškite balioną ir reikia šokėjams savo balioną išsaugoti, o kitų porų susprogdinti. Laimi tas, kas išsaugoja balioną.
2. Plunksnos paprastai - sustatai kelis zmones i viena eile, iduodi po plunksna (pageidautina nors kiek stembesne bent penkiu cm dydzio) duodi starta ir liepi pust iki finiso.
3. supink kasą. komandos buvo vyrų ir moterų, vienas komandos narys laiko juostas visas tris, o kiti turi po vieną juostą ir nepaleisdami savo juostos iš rankų pina kasą. daviau ilgas spalvotas juostas ir liepiau supinti iš jų kasas kuo greičiau, bet ir kuo gražiau. vyrai tai labai vargo kol suprato kaip tai padaryti, painiojosi, merginos greičiau susisuko. ir juoko buvo, ir video geras išejo.
Prie stalo
1. Apelsinas dar banaliau - susmeigi i ji norima kieki dantu krapstuku ir liepi jaunikiui kiekviena traukt ir sakyt po komplimenta jaunajai (galimos variacijos po pazada, po meilu zodi ir pan.). Kai kurie jaunajai liepai imt is jaunikio visus smeigtukus ir atgal i apelsina smeigiant sakyt ka jam gamins pietu ir pan. Esme tame, kad jaunieji, susmeige visus krapstukus atgal galvoja, kad tai pabaiga. O cia pirslelis op is maiso meliona, o ten smeigtuku, kaip pas ezi

Bet zinoma, jau nieks nebeliepia tiem jauniem nieko vardint - tiesiog ispudis ir tiek
2 Kopūstai
Vienam kopūste paslėptas berniukas, kitammergaitė. Plėškit kopūstą po lapuką, kuris greičiauras tas ir gims.
Kopūste padaryti įpjovas, kad atrodytų, kad tikraiten kažkas yra. Kai baigia ir nieko neranda, sakyti:
SVOČIA
Vaikai per anksti jūs dar ženijatės, juk vaikųkopūstuose nebūna
3. Centai su pupom
SVOČIA
Mieli jaunavedžiai, Jūsų laukia labai sunkus darbas išsirinkti šeimos iždininką, kuris tvarkys visus šeimos pinigus. Kad nebūtų bereikalingų ginčų,siūlome tai išspręsti taikiu būdu. Štai Jums dvikrūvelės monetų, kuris greičiau monetas išrinks irsuskaičiuos, tas ir valdys šeimos biudžetą.
Kai rezultatai apskaičiuoti ir nusprendžiama kuris laimėjo padovanojama taupyklė į kurią suberiamo smonetos.
SVOČIA
Tai Jūsų biudžeto pradinis įnašas, lai jis auga ir niekad nebūna tuščias ‼
4. apelsinas apvyniojas lipnia juosta kuo daugiau, reikia kuo greiciau nulupti ir suvalgyti.