Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių kalvė

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 19, 14:17)
Kiek skaitau scenariju, tai dauguma yra su juokeliais klyno lygio  blush2.gif  Pati as ziauriai tokiu dalyku nemegstu ir vis mastau kaip padaryti grazia svente be viso sito  doh.gif Nezinau ar supras mane liaudis jai nebus tokiu bajeriuku, bet pvz. per savo vestuves as pirslius perspejau, kad tokiu dalyku nenoriu ir labai nesmagiai jauciuosi nuo ju  blush2.gif Tai jie tikrai superine svente mums organizavo, nebuvo nei uzuominos i visokias gaslybes  thumbup.gif Tik prasau neisizeisti svociu, kurioms tai yra priimtina  4u.gif

o kokie cia bajeriukai klyno lygio? labai idomu pasidare nes cia kaskur irgi skaiciau kad vienom meiles simfonija jau yra gaslu labai norisi suzinot nes net neisivaizduoju kaip turetu atrodyt .....
g.gif g.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 19, 14:17)
Kiek skaitau scenariju, tai dauguma yra su juokeliais klyno lygio  blush2.gif  Pati as ziauriai tokiu dalyku nemegstu ir vis mastau kaip padaryti grazia svente be viso sito  doh.gif Nezinau ar supras mane liaudis jai nebus tokiu bajeriuku, bet pvz. per savo vestuves as pirslius perspejau, kad tokiu dalyku nenoriu ir labai nesmagiai jauciuosi nuo ju  blush2.gif Tai jie tikrai superine svente mums organizavo, nebuvo nei uzuominos i visokias gaslybes  thumbup.gif Tik prasau neisizeisti svociu, kurioms tai yra priimtina  4u.gif

man ir labai nepatinka juokai apie antra gala, tai galiu ideti scenariju kuri as pasirasiau ir zaidimus kurie man priimtini.

Kagi faktas yvyko kad jau sujunget savo gyvenimus i viena, tai tevai noretu isitikinti kaip susitvarkysit su savo pareigom, patikrinkim kaip sugebesit pasiruosti malkas ziemai(pjauna ir skaldo malkas) na matom kad nesusalsit pasiruosit malku.
O kaip su vaiku vystymu, zinokit nevisadapinigu gali atsirasti pampersams, tai va parupinom jums praktikai lele ir vystykla , prasom pademonstruoti savo sugebejimus(vystoma lele).
O daba paziurekim kaip seksis seriui nesti savo zmona gyvenimo keliu ir kiek vieku jie tures(eina per lenta po kuria yra lekste).
Po tokiu isbandymu reiketu ir pasistiprinti,bet pries tai nori sios sventes kaltininkai parodyti kad jie tikrai jau vede (parodo santuokos liudijima). Skanaus visiems.

TĖVAI PASITINKA SU DUONA IR DRUSKA
SVOČIA
Šiandien Jus, … ir …, tėvai pasitinka su duona ir druska. Būkite visada paprasti ir teisingi,taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip duonelė. Tegul visada būna sugrįžimas prie tėvų stalo juodos duonos paragauti. Tegul visada Jūsų kelyjebūna daug gyvenimiškos druskos tyrumo,švarumo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkitegyvenimą, kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli Jus.

1 UZSEDIMAS

ŠEIMOS ŽIDINIO ĮNEŠIMAS
SVOČIA: Mieli … ir….
Šeima - tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti fizinių ir dvasinių jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje.
Dabar, mieli tėveliai, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį.
Tarkite keletą palinkėjimų savo vaikams.

SVOČIA:
Jaunieji atminkite,
Tai jūsų tėvų meilės liepsna.
Neužgesinkite jos.
Jie nieko taip netrokšta, tik kad jūs mylėtumėte vienas kitą ir būtumėte laimingi. Saugokite šį šeimos židinį, nors ir sunku būtų.
Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus. Lai šis židinys, lyg maža Olimpo ugnies kibirkštėlė, simbolizuoja taiką, santarvę, šilumą jūsų šeimoje.

Dabar … ir … tars keletą žodžių savo tėvams.

Na ka savo seimos zidiny turite, daba reikia pasidalinti darbus, kas ka tures namuose daryti.

Plautui indus aš
Gimdsiu vaikus aš
Tvarysiui kambarius aš
Uzdirbsiu pinigus aš
Isleisiu pinigus aš
Eisiu pasilinksminti su draugais aš
Grysiu namo paryciais aš
Šiukšles išnešiu aš
Televizoriu žiuresiu aš
Per tavp gimtadieni dovanas gausiu aš
Valgyt gaminsiu aš
Laikraščius skaitysiu aš
Vos neuzmirsau man ce pries kelias dienas perdave laiska jums skirta( paduodu laiska ir liepiu garsei perskaityti) busimo vaikelio laiskas teveliams.

2 UZSEDIMAS

JAUNŲJŲ PERRENGIMAS
Svočia:
Miela … šiandien dar pasipuošusi nuotakos drabužiais. Nuo šiandien tu jau moteris ir TU turi užsidėti namu šeimininkės drabužius ir užimti namu šeimininkės vieta.
(Jaunajai užrišama skara ir prijuostė) Jaunajam uždedama kepurė. Ziurekit atlikit tinkamai darbus kuriuos pasiskirstet.

ŽAIDIMAI.:

Judrus

1. šokančioms poroms, prie partnerio kojos pririškite balioną ir reikia šokėjams savo balioną išsaugoti, o kitų porų susprogdinti. Laimi tas, kas išsaugoja balioną.

2. Plunksnos paprastai - sustatai kelis zmones i viena eile, iduodi po plunksna (pageidautina nors kiek stembesne bent penkiu cm dydzio) duodi starta ir liepi pust iki finiso.

3. supink kasą. komandos buvo vyrų ir moterų, vienas komandos narys laiko juostas visas tris, o kiti turi po vieną juostą ir nepaleisdami savo juostos iš rankų pina kasą. daviau ilgas spalvotas juostas ir liepiau supinti iš jų kasas kuo greičiau, bet ir kuo gražiau. vyrai tai labai vargo kol suprato kaip tai padaryti, painiojosi, merginos greičiau susisuko. ir juoko buvo, ir video geras išejo.

Prie stalo

1. Apelsinas dar banaliau - susmeigi i ji norima kieki dantu krapstuku ir liepi jaunikiui kiekviena traukt ir sakyt po komplimenta jaunajai (galimos variacijos po pazada, po meilu zodi ir pan.). Kai kurie jaunajai liepai imt is jaunikio visus smeigtukus ir atgal i apelsina smeigiant sakyt ka jam gamins pietu ir pan. Esme tame, kad jaunieji, susmeige visus krapstukus atgal galvoja, kad tai pabaiga. O cia pirslelis op is maiso meliona, o ten smeigtuku, kaip pas ezi doh.gif lotuliukas.gif Bet zinoma, jau nieks nebeliepia tiem jauniem nieko vardint - tiesiog ispudis ir tiek smile.gif

2 Kopūstai
Vienam kopūste paslėptas berniukas, kitammergaitė. Plėškit kopūstą po lapuką, kuris greičiauras tas ir gims.
Kopūste padaryti įpjovas, kad atrodytų, kad tikraiten kažkas yra. Kai baigia ir nieko neranda, sakyti:
SVOČIA
Vaikai per anksti jūs dar ženijatės, juk vaikųkopūstuose nebūna

3. Centai su pupom
SVOČIA
Mieli jaunavedžiai, Jūsų laukia labai sunkus darbas– išsirinkti šeimos iždininką, kuris tvarkys visus šeimos pinigus. Kad nebūtų bereikalingų ginčų,siūlome tai išspręsti taikiu būdu. Štai Jums dvikrūvelės monetų, kuris greičiau monetas išrinks irsuskaičiuos, tas ir valdys šeimos biudžetą.

Kai rezultatai apskaičiuoti ir nusprendžiama kuris laimėjo padovanojama taupyklė į kurią suberiamo smonetos.

SVOČIA
Tai Jūsų biudžeto pradinis įnašas, lai jis auga ir niekad nebūna tuščias ‼

4. apelsinas apvyniojas lipnia juosta kuo daugiau, reikia kuo greiciau nulupti ir suvalgyti.

Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 04 19, 14:27)
o kokie cia bajeriukai klyno lygio? labai idomu pasidare nes cia kaskur irgi skaiciau kad vienom meiles simfonija jau yra gaslu labai norisi suzinot nes net neisivaizduoju kaip turetu atrodyt .....
g.gif  g.gif  g.gif  biggrin.gif

Oi, nu tik neuzsipulkit biggrin.gif ax.gif juk kiekviena turim savo nuomone ir gal but vis kitoki supratyma apie tam tikrus dalykus blush2.gif
Na meiles simfonija man yra t.p. nelabai prie sirdies, visos kalbos apie lovos reikalus ir pan., zaidimuikai nekurie rolleyes.gif Na as nieko neturiu pries, jai kas visa tai daro, bet pati kazkaip stengsiuosi apseiti be tu "tradiciniu" dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 19, 13:17)

drinks_cheers.gif 100 proc. Mano jaunieji man irgi iskele toki pat reikalavima - jokiu juoku net zaidimu metu apie gaslybes. Tai buvo ju vienintelis prasymas... O tu galsybiu - pilna. Ypac zaidimuose, antros dienos scenarijuose ir t.t. Tos visos pedutes taip, pedutes anaip, lovos patikrinimo aktai ir t.t. Mano jaunieji kai parodziau, sake buk zmogus, nedaryk to. As ir nedarau, bet gi kiekvienam savo.
Mano nuomone, vistiek reik atsizvelgt i jaunu prasyma, del to ir meiles simfonijas perpaisau savaip, ir jokiu aktu nedarau.
Pas mane vienintele "poslybe" bus saldainiai stalo ispirkimui su kamasutrus pozom. Bet ten man labiau juokas ima, negu posla smile.gif Jie skirti kaip zinia bus visai ne jauniesiems...

Na, mergytes, reik pagalbos - buvo rasyta, bet nu nerandu, o reik gerit. Gal kuri tiksliai zinot - saldainiu popiereliu ismatavimai 8x10cm??? Gerai pamenu???
Miskininkele buvo ikelus savo saldainius tuo keturkampius, kur lipdukus klijavo ir paskui buvo rasius ju ismatavimus. Kokie jie??? Nepamenu... Einu dar pasiknisiu, bet reik greit, lekiu spausdint viska... Gal kuri pamenat...
Atsakyti
QUOTE(simafreitakaite @ 2012 04 19, 14:28)
man ir labai nepatinka juokai apie antra gala, tai galiu ideti scenariju kuri as pasirasiau ir zaidimus kurie man priimtini.

Dekui, gal kazka ir panaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2012 03 27, 16:38)
ismatavimai 3,2x3,2 cm

o Miskininkeles ismatavimus radau thumbup.gif
Ar tikrai pervyniojimui popiereliai 8x10cm??? Nepamenat???

Issiaiskianu 8,5x10 cm bent mano saldianiu. Prisiminiau, kad namie turiu tokiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 19 balandžio 2012 - 13:54
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 19, 14:38)
drinks_cheers.gif 100 proc. Mano jaunieji man irgi iskele toki pat reikalavima - jokiu juoku net zaidimu metu apie gaslybes. Tai buvo ju vienintelis prasymas...

O tu galsybiu - pilna. Ypac zaidimuose, antros dienos scenarijuose ir t.t.

Kaip vis tik smagu rasti bendraminciu drinks_cheers.gif Musu jaunieji musu nieko neprase, bet jie zino tikriausiai, kad as nelabai galeciau organizuoti tokius dalykus ir tikiuosi kviete mus del to, kad pasitiki ir zino kad ir be prasymu nenuvilsim ax.gif

Tikrai doh.gif sunku rasti kazka tokio, kad butu visiems linksma ir smagu be klyno reikalu biggrin.gif O popieriukai su kamastutra yra visiskai kitas dalykas, negu kad pasakoti kaip jaunieji praleido nakti ir klijoti pamergem ant apatinkiu kelio zenklus blink.gif lotuliukas.gif vis tik kai kurie dalykai yra laaaabai asmeniski ir ne visi patogiai jauciasi, kai yra aptarinejami, kad juoko formoje ju intymus reikalai cool.gif
Papildyta:
Beje kokius saldainius perkate perviniojimui? Ir apskritai kokius i krepsi krausit vaisinti prie CMS, prie baznycios?
Atsakyti
Na cia tikrai labai asmeniska su tais visais poslumais - neposlumais mirksiukas.gif Dar ir nuo zmoniu priklauso labai - draugams gal ir kitaip daryciau, nes zinociau, kad ten jie pasijuoks, ten - supras... Tikrai manau, svarbu surast aukso viduri, svarbu neperzengt saves ir t.t.

Vsio, siandiena didzioji spausdinimo diena - lekiu pluosto popieriu spausdint doh.gif
Atsakyti
o gal kuri dar turit prie stalo zaidimu, bet visiems netik jauniesiems.
Atsakyti
Taip su tais poslais zaidimais ir as vargstu,galvojau pazaist koki zaidimuka jei bus kokia pauze,bet perskaiciau visus ir nei vieno tinkamo neradau doh.gif tai atsargai turesiu toki kryziazodi pasidarius ant didelio lapo,duosiu sveciams traukt klausimus vieniems apie kitus,kaip pazysta savo naujus giminaicius,cia toks kaip ir vietoj prisistatymo bus.na gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes

nuo tu vestuviu jau galva uzia doh.gif viska pradejau pamirst.... ir neberandu aisku, priminkit bukit geros, kas nusega anra diena rutas?kas nuometa nusega iir kas uzsega pamergei ji? o kas jaunikiui gelyte nusega? doh.gif aciu labai labai uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Beje kokius saldainius perkate perviniojimui? Ir apskritai kokius i krepsi krausit vaisinti prie CMS, prie baznycios?
[/quote]
as visur labai ieskojau paprastu vafliniu bet kad butu su tuo senoviniu popieriuku kur issilanksto tai visai netycia vakar radau kolumbas vadinasi tokius man paprasciausiai pervyniot as nupirkau apie keturis kg ir visus pervyniosiu va tais saldainiais ir vaisinsiu prie baznycios ir zakso atejusiem pasveikint ir visiem saviem o va vaikuciam ir seip nepazystamiem tai jau pamerges paprastu duos
Atsakyti