Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

nuotrauka Monelei bigsmile.gif kad nereiktu google manes ieskoti lotuliukas.gif cia atsakas i ta su bintais Moneles - ilgai laukus dar palauksi biggrin.gif

user posted image

tik nepagalvokit ,kad kirvi iskasiau schmoll.gif as kitur keliau sita foto, bet ,po to, prisiminiau kad ir Monelei skolinga esu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 27 kovo 2012 - 23:06
QUOTE(liomi @ 2012 03 28, 00:04)

cia tase rodai? smile.gif
Atsakyti
pilva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 27, 23:13)
Tai man atrodo, kad visiems vienodą pjūvio formą daro, ir Ingutiai ne išimtis, bet kyla tik centras, juk šonuose jokio tempimo tai nesijaučia. Ir pas mane pakilo, foto matosi, kai rašėte kad W forma gavosi, bet pas mane pats centras rando ir nedaug susikreivino, tiek kiek foto matosi (3 sav.) , daugiau ir nekilo, kelnaitės, maudymkės dengia be problemų.  Tai ir ingutiai jau nekils gal.

Daug jis tikrai nekils. O kas del pjuvio, tai aiskiai matosi kad centras islenktas i visrsu, tiek pakilti negali, o jei pakiltu tai ir sonai pakiltu. gal ne tiek kiek centras, bet tokio skirtumo nebutu.Pagaliau koks skirtumas, juk jo nesimato po trusais, svarbiausia, kad su bamba butu viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Ingutia, paziurejau nuotraukas 4u.gif
Tu musu manekiene wub.gif Labai graziai atrodo, kaip pavydziu, kad visas strijas ispjove, koks lygus pilvukas thumbup.gif
Del rando, pritariu Leilai, kreivas, lygus, svarbiausia po trauzais slepiasi irnesakyk.gif
Ir dar - tiek triuksmo del bambos buvo, o man ji atrodo savo vietoj, lygiai per centra thumbup.gif Labai grazu, o plaukai wub.gif
Dar tiek mazai laiko praejo, dar keisis viskas. Paziurek kitu nuotraukas, nei vienai nepasikeite i blogaja puse, tik gereja vaizdas. Neiskils tau randas, isbluks ir apskritai apie ji pamirsi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=**Leila**,2012 03 27, 14:06]
Gali buti, kad su daline apsieitum. nemacius sunku ir komentuoti 4u.gif

Siunčiau nuotraukytes savo pilvuko Pinavijai Nuostabiajai, bet nežinau ar gavo, lygtais pilnas jos paštas. Ar teisingai supratau, visos siunčiat nuotraukas jai?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 28, 11:47)
Ingutia, paziurejau nuotraukas  4u.gif
Tu musu manekiene  wub.gif Labai graziai atrodo, kaip pavydziu, kad visas strijas ispjove, koks lygus pilvukas thumbup.gif
Del rando, pritariu Leilai, kreivas, lygus, svarbiausia po trauzais slepiasi irnesakyk.gif
Ir dar - tiek triuksmo del bambos buvo, o man ji atrodo savo vietoj, lygiai per centra thumbup.gif Labai grazu, o plaukai wub.gif
Dar tiek mazai laiko praejo, dar keisis viskas. Paziurek kitu nuotraukas, nei vienai nepasikeite i blogaja puse, tik gereja vaizdas. Neiskils tau randas, isbluks ir apskritai apie ji pamirsi thumbup.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(devde @ 2012 03 28, 13:25)
Siunčiau nuotraukytes savo pilvuko Pinavijai Nuostabiajai, bet nežinau ar gavo, lygtais pilnas jos paštas. Ar teisingai supratau, visos siunčiat nuotraukas jai?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 03 22, 21:37)
Nu dar peržiūrėjau, tai Musės randas dar galėtų tikt ir Džigutės.

kazkaip atrodo paplatejo mano randas..

QUOTE(Katrix @ 2012 03 23, 12:45)
Pati kartais susimastau, kad faina butu dar viena maziuka turet, bet pilvo gaila pasidaro biggrin.gif

mane tokios mintys irgi kartais aplanko, bet jeigu kuri pasirysit tokiam dalykui, tai praneskit kaip pilvas atlaike, butu idomu

Dermatixa nusipirkau, tepliojuoi jau antra savaite ryte vakare, kartais nepatepu.. Tai kai pradejau tepti dermatixu kazkaip atrodo paraudo man tas randas.

O nebuvo nei vienai kad iaugtu plaukas ant rando? Man ziuriu keli plaukai gavosi prie pat rando, o vienoj vietoj toks kaip spuogiukas mazas pilkuoja, tai galvoju gal ten plaukas... g.gif

P.S. Liomi, grazi tase 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 28 kovo 2012 - 15:13
QUOTE(Dzigute @ 2012 03 28, 17:11)
kazkaip atrodo paplatejo mano randas..
mane tokios mintys irgi kartais aplanko, bet jeigu kuri pasirysit tokiam dalykui, tai praneskit kaip pilvas atlaike, butu idomu

Dermatixa nusipirkau, tepliojuoi jau antra savaite ryte vakare, kartais nepatepu.. Tai kai pradejau tepti dermatixu kazkaip atrodo paraudo man tas randas.

O nebuvo nei vienai kad iaugtu plaukas ant rando? Man ziuriu keli plaukai gavosi prie pat rando, o vienoj vietoj toks kaip spuogiukas mazas pilkuoja, tai galvoju gal ten plaukas...  g.gif

P.S. Liomi, grazi tase  4u.gif

Aš laukiu, kol šašiukai nukris, tada tepsiuos. Gavau nemokamai kremuką thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=devde,2012 03 28, 11:25]
[quote=**Leila**,2012 03 27, 14:06]
Gali buti, kad su daline apsieitum. nemacius sunku ir komentuoti 4u.gif

[/quote]
gavau, vėliau įkelsiu.
mano nuomone, po trijų gimdymų vargiai tikėtina, kad raumenys tvarkoj, bėda tik odoj ar riebalų sankaupoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2012 03 28, 16:11)

Pleistras mano susidėvėjo, kelias dienas paprastai taip pavaikščiojau, vėl randas paraudo... Dabar laukiu Dermatixo. Tikiuosi, kad irgi turės balinamąjį efektą, kaip ir pleistras g.gif
Atsakyti
rytas ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

stai ta octomama,pagimdzius 8.jei atlikta pilvo plastika,bet tai kur randas ,ar jis padarytas v formos,kur papilves raumenu riba?

http://www.dailymail...ning-shape.html
Atsakyti