Net nzn nuo ko pradet
Pasakot daug butu, o ir tingiu jau siandien
Pirmiausia, kaip gydydotas, jis pasirode kompetetingesnis uz visus aplankytus, zymiai daugiau informacijos suteike. Lyginant su vakar, tai vakar gal uztrukau 10 min, atejau paziurejo ir paskyre data op. viskas mazdaug matyta, normos ribose, o va su M kalbejom gal kokias 30 min. Zodziu daug mates, bet prisipazino, kad tokio atveju neturejes

Pagal ji bedos tokios: bambos isvarza, baltosios linijos isvarza, raumenys prasiskyre sakyciau net l.stipriai ir mano, kad gali tek spaust-siut apie 10-12 cm tarpa, bamba auksciau nei iprastai(bet cia tokia prigimtis, tipo auksciau nei standartiskai ji pas mane), ko pasekoj issipjauna daugiau odos, didesnis tempimas randa sunku prognuozoti, tempimas butu ypatingai didelis, gali randas isplatet, sukilt,riebalinio sluoksnio pas mane nerasta(sita zinojau, bet ne vienam neuzkliuvo isskirus M) oda likus labai labai plona, sito pasekoje bambos grazios netureciau, nes nera kur ja ivyniot, nera jai kur pasislepti. Ir tarp kitko paminejo apie bambos zuvima, kad buna tokiu atveju, kad gali sustot funkcionuot(jei teisingai issireiskiu) is betkurios puses po pjuvio kraujotaka ir ji zuva.
Atrodo tiek, bambos grazios nesitiket, o su randu irgi gero neprognozavo. Ai dar plius pas mane virs bambos striju yra jos liks zemiau, bus tempimas ir gali but jau gautis tiesiog randeliai nuo pertempimo.
Del op VSI (
Leila 
) jis operuotu, bet jau si pav niekaip. Turi iki birzelio galo sudeliota tvarkarasti

Pasiule rudeni, tai daryti

Bet skirtingai nuo kitu jis bande kazka velti del tu ligoniu kasu ir kompensacijos, kad ir kaip bebutu, kad mazdaug del popierizmo, kuri jam reiktu daryti, kad gali pripiest kaip estetine, nors mano atveju taip tikrai nera, bet tipo dave suprast, kad nera tos kasos tokios jau patiklios. Tai cia nzn kaip vertint, ar nori klientes privacioj, ar kad nepamirsti i kisene ideti
Dar daug informavo apie po oprecini laika, nzn kaip kitom, bet pasijutau, kad tureciau save saugot kaip porcelianine lele, ar kad mano kitokia situacija ar ir visom taip. Tipo menkiausias sunkesnis daikto pakelimas, per greitas atsitiesimas (susilenkus isvis rekomendavo 2 sav vaiskciot kaip nieko, nes tipo labai tempimas butu stiprus apacioj ir jei netycia staigiau prasiteisciau gali trukt siule ir randas isplatet, plius del raumenu dar kelimasis per sona, na kaip nesciai ir labai atsargiai, nes tipo kai toks tarpas, labai stipriai butu itemti ir jei staigiau pasijudinsiu parasciau siulas su kuriuo jie susiuti juos pjaus ir jie gali skirtis). Kas cia dar
Ai pries op 2 sav butinas korsetas stipriam suspaudimui viso pilvo ir jo turinio atgal, nes kitaip organizmui po op butu sokas, ir tiesiog sunkiai kvepuociau. (Ne vienam tokios minties ir lankytu gyd nekylo

)
Na atrodo tiek, bendrai isvada, kad geras specas, pasirinkimai siai dienai arba vilnius arba pas M, bet su ligoniu kasom tik rudeni. Kauno R.R. atmetu, nes net nzn kada paskutini syki turejo tokia op, plius nerandu kad dirbtu privacioj, gal tik ir sedi klinikose, zodziu pasitikejimo pries Vilnius gyd jis mano akyse neturi

Jo vienintelis pliusas, kad op labai gretai net 04 17, tad tureciau pagal M rekomendacija sok i korseta ir pirmyn, jei nurasom viska, kad kas be operuotu viskas priklauso nuo individualaus organizmo

Todel viso sito pasekoj lieka arba skambinti i vilniu ir prasyt, kad ieskotu gretiesnes op datos, nes M labai akcentavo, kad jau veloka ir tektu per karsciu vaiksciot su korsetu, sutintis. Arba dar ieskotis, kur pasikonsultuot ir mintis aisku yra pas K, bet jei atvirai jau geda su ta pacia korta rodytis, kurioje tris siuntimai iklijuoti

Jau siendie M paklause ko metaus, sakau toks ir metymasis mane gi pjaustys, mano sveikata, noriu sau geriausio

Ir dar viena isvada, kad ryt nueisiu privaciai pas M

paskaiciuoti, kas gautus Lt

Bet giliai viduj man jis kazkiek pasitikejima juo numuse, lyginant kaip norejau papult pas ji

Bet kas konkreciai tai ir nzn
Papildyta:
Kaip jum rasinelis

Ot nemoku trumpai
QUOTE(tindiriuska @ 2012 04 05, 13:28)
anila, as kaune uz konsultacija atskirai nemokejau, tai jei turi dvejoniu - pasiprasyk pas K - kainuos tik kelione, o ir ramiau bus. nzn kokia situacija pas tave, bet po konsultacijos su M kaip sakiau jau ejau registraturoje nukelti planuota op jau iki rudens - atseit pagalvoti, nes subalamutino biski

o va po konsultacijos su K man buvo visiskai ramu ir aisku.
Jo tavo postai mane veda prie to, nes jau isdesciau kokiose dvejonese esu