Foto mano jau padarytos, bet su ipadu neisikelia, obuolys nepalaiko kazkokio formato. Ryt ikelsiu is darbinio kompo
Sveikos, su sventem!
Foto mano jau padarytos, bet su ipadu neisikelia, obuolys nepalaiko kazkokio formato. Ryt ikelsiu is darbinio kompo
Su sventemis, mergaites
kaip tau smagu, man dar viskas pries akis
QUOTE(alioska @ 2012 04 09, 08:49)
jau pora dienu kaip galiu miegoti ant sono, nelabai skauda,nors pamiegu normaliai,guliu ir vaikstau beveik tiesiai
QUOTE(Elvita @ 2012 04 09, 21:04)
kada?
QUOTE(alioska @ 2012 04 06, 16:01)
ir pas mane toks pats,labai smagu su jo
rytoj vaziuosiu pasirodit daktarui,paziures ar nesikaupe vandenukas,manau turi buti viskas ok.
jau lengviau vaiksciot,tik kol kas labai skauda nugara,gulet jau negaliu ir nelabai noriu
as laiminga kad neturiu ta maisa po (.)(.)
rytoj vaziuosiu pasirodit daktarui,paziures ar nesikaupe vandenukas,manau turi buti viskas ok.
jau lengviau vaiksciot,tik kol kas labai skauda nugara,gulet jau negaliu ir nelabai noriu
as laiminga kad neturiu ta maisa po (.)(.)
Tau irgi epidura dare?
QUOTE(Elvita @ 2012 04 06, 21:59)
Gal kuri buvot konsultacijoje pas Dariu Radzeviciu Sugiharoje?
Du randus daro, kaina didele.
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 07, 16:56)
bet tai vis tiek geriau nemokamai, nei uz kazkokia kaina. ju kne pas koki lopa nemokamai siule tau, pas normalu chirurga
QUOTE(anila:) @ 2012 04 09, 13:39)
Nea, nei *M, nei K neoperuotu kmuk, nes neapsiziurejus pirmiau nuejau konsultacijai pas ju vadova, o jie jam per galva nelips 
O ka as sakiau? Atmazai kazkokie, prie ko cia vadovai ir pan. Jau kaip siutas ima kai taip mulkina zmones
As daryciau vln, perririsimus dariausi pati, pas B daugiau ne karto nevaziavau. Beto, jei neiseina, gali perristi poliklinikos chirurgas ar sesute. 3000 uz kazkokui ale komforta moket? Uz meniu is picerijos ir 2 paras lovoje pasivartyma???? Tikrai rasciau didesni komforta uz 3000
Per tas šventes net prisėsti prie kompo nebuvo kada. Nemažai prirašėt.
alioska sveikinimai
, o tu vaistus nuo skausmo išgerk, nugarytė pailsės. Man Nemesil nugarai padeda.
Ar nėra kur sudaryto Vilniuje dirbančių daktarų sąrašo? Žinau tik R(Sugihara) ir J(Vitkus).
anila:) aš gal irgi Vilnių rinkčiausi, bet kaip su tom kelionėm, kažkas turės nuvežti, parvežti. Pati gi nevairuosi ir tuo labiau autobusais nevažinėsi?
alioska sveikinimai
Ar nėra kur sudaryto Vilniuje dirbančių daktarų sąrašo? Žinau tik R(Sugihara) ir J(Vitkus).
anila:) aš gal irgi Vilnių rinkčiausi, bet kaip su tom kelionėm, kažkas turės nuvežti, parvežti. Pati gi nevairuosi ir tuo labiau autobusais nevažinėsi?
QUOTE(devde @ 2012 04 10, 09:35)
Per tas šventes net prisėsti prie kompo nebuvo kada. Nemažai prirašėt.
alioska sveikinimai
, o tu vaistus nuo skausmo išgerk, nugarytė pailsės. Man Nemesil nugarai padeda.
alioska sveikinimai
su vairavimu tai konkrečiai aš prie vairo prisėdau tik po 6 dienų, tad po op tikrai kažkas turės tave parvežti namo
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 10, 10:25)
As daryciau vln, perririsimus dariausi pati, pas B daugiau ne karto nevaziavau. Beto, jei neiseina, gali perristi poliklinikos chirurgas ar sesute. 3000 uz kazkokui ale komforta moket? Uz meniu is picerijos ir 2 paras lovoje pasivartyma???? Tikrai rasciau didesni komforta uz 3000 
M nesutiko, kad persiriščiau pati, primygtinai liepė atvažiuoti.
Nei poliklinikos chirurgas, nei sesutė neprivalo to daryti ir retas kuris darys be kyšio. Jei man net mano poliklinika siūlų netraukė po tulžies op., sakė, kad Antakalnis operavo, Antakalnis lai ir traukia
Niekas niekur nieko veltui nedaro. Susimokėjau už "komfortą" ir gavau viską: ir priežiūrą, ir rūpestį, ir psichologinę konsultaciją
yra tindiriuskos foto
QUOTE(devde @ 2012 04 10, 09:35)
Logiskai mastant, kazkas po op tures ziureti vaikus, tai tas ir nuves ir parves. Mane veze vyras us vaikasi i vln i klp.
QUOTE(ingutia @ 2012 04 10, 10:11)
M nesutiko, kad persiriščiau pati, primygtinai liepė atvažiuoti.
Nei poliklinikos chirurgas, nei sesutė neprivalo to daryti.
Nei poliklinikos chirurgas, nei sesutė neprivalo to daryti.
Poliklinika privalo, jei gyd.paraso prieziura.
As pati persirisau ir jokiu problemu tame nemaciau. Korseta pirkau kita, nes tas buvo nepatogus. Del gydytoju ir prieziuros, gal tau taip gyvenime pasitaike, man kazkaip viskas ok buvo, nesu reikli. Kaip bebutu 3000 lt yra daug uz siuos "malonumus". Jau geriau vyras su vaikais vln pasigrozetu, i TV boksta nulektu ir pan.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 09, 21:12)
Kada pati operacija nezinau, pirmadieni vaziuoju i konsultacija
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 10, 08:25)
Du randus daro, kaina didele.
Aciu, jau issiaiskinau
Tiesa, dar norejau paklaust, kad daresi "Grozio chirurgijoje" operacija, minejo, kad galima tartis is karto del operacijos datos ir palikti uzstata. Kokio dydzio jis yra? Pasako suma gydytojas?
Kiek laiko praejus po operacijos, jau galima visai padoriai vaikscioti? Nes geguzes pabaigoje, mano ketvirtoko isleistuves, tai jei pasiulytu operuotis geguze, bijau, kad nelabai galesiu dalyvauti
Laba diena,
Mano pirma mintis po konsultacijos pas M ir K, buvo kad gal likt kaune, gi namu ir sienos gydo, o sutaupymas, tikrai nebus didziulis, aisku ir tas 1000 nesimeto :)dabar labiau pradedu linkti prie vilniaus, vistiek ir 1000 pinigai
zodziu op laikas idealus, susirgau mmm, tik kad pjautu mane, kas nors, kuo greiciau 
Del psichologines konsultacijos, tai M ir K tikrai atvede mane i taska, kur jau viskas, turiu is ko rinktis ir daugiau ieskot tikrai nenoriu
Ir dar nesioju korseta, pirma diena buvo tragedija iki vakaro neistveriau, bet kai nusiemiau buvo dar baisiau
O dabar tai vaikstau kaip gazele, nepatogu aisku juodai, nei normaliai susilenkt, nei pritupt, bet kap nors, kenciu, uztat rezultatai akivaizdus per nakti neissoka jau taip pilvas
O del kvepavimo viskas ok, nejauciu jokio diskomforto 
Del gyd ir kisiu, tai man cia nesuprantams (ta prasme, kad nenusimanau, kiek reikia duot
) dalykas, tai vat galim padaryt apklausa, keik duotumet gyd mano atveju, jei op VŠĮ
As buvau is tu gimdyviu kuriom tiko VŠĮ ir niekam nedaviau ne cnt
gi pati gimdziau, o ne uz mane gimde, bet vat cia tai kazkaip nuo manes mazai priklauso galutinis rezultatas
Mano pirma mintis po konsultacijos pas M ir K, buvo kad gal likt kaune, gi namu ir sienos gydo, o sutaupymas, tikrai nebus didziulis, aisku ir tas 1000 nesimeto :)dabar labiau pradedu linkti prie vilniaus, vistiek ir 1000 pinigai
Del psichologines konsultacijos, tai M ir K tikrai atvede mane i taska, kur jau viskas, turiu is ko rinktis ir daugiau ieskot tikrai nenoriu
Ir dar nesioju korseta, pirma diena buvo tragedija iki vakaro neistveriau, bet kai nusiemiau buvo dar baisiau
Del gyd ir kisiu, tai man cia nesuprantams (ta prasme, kad nenusimanau, kiek reikia duot