Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 12, 15:38)
renkam 4 taip Elvitai  mirksiukas.gif  mano yra

taip trečias 4u.gif
Kiek žinau, tai per karščius blogiu gyja žaizdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 12 balandžio 2012 - 15:05
triusus iki pazastu man dave klinikoje smile.gif

o kad per karscius blogiau gyja zaizdos, tai nezinojau blush2.gif . bet kuriuo atveju, reiktu ivertinti, kad sasiukai bus 3-4 savaites, bet aisku, pasiklauskite gydytojo, gal zaizdos gyjimas "viduje" per karscius irgi blogiau gyja, ai, nzn smile.gif
Atsakyti
mano yrgi TAIP drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, pagaliau patapau pilnateise jusu temutes nare 4u.gif Perziurejau pilvuku foto, randai mane siek tiek isgasdino, bet bendras pilvuko vaizdas po operacijos thumbup.gif
Atsakyti
Randai uzgyja, po to pabala, faktiskai po metu, dvieju sviesi siule bus, kuria pastebesi tik tu, o pilvukai ploksti lieka amzinai mirksiukas.gif na, jei naturaliai nesustoreji schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuska: 12 balandžio 2012 - 20:14
QUOTE(tindiriuska @ 2012 04 12, 20:13)
Randai uzgyja, po to pabala, faktiskai po metu, dvieju sviesi siule bus, kuria pastebesi tik tu, o pilvukai ploksti lieka amzinai  mirksiukas.gif na, jei naturaliai nesustoreji  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir ko nepadarysiu del to plokscio pilvuko ax.gif Gaila, kad anksciau nesusigribau, jau vasara noreciau plokscia buti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 12 balandžio 2012 - 20:39
As tai vat rudeni bandysiu pjaustytis. Bet man ir neskubu. Paskui per ziema pasigydysiu, o pavasariop i Egipta su visais vaikasi 2 savaitem varysim smile.gif Vyras biski darba pakeite, tai ir babkiu bus kelionem smile.gif Prisimenu, kaip reikejo su 500 dolcu 2 zmonem savaite gyventi turkijoje ir vien delto, kad as uzsimaniau i kelione, kuri nebuvo planuota skirstant biudzeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 12, 20:43)
Na, pagaliau patapau pilnateise jusu temutes nare  4u.gif Perziurejau pilvuku foto, randai mane siek tiek isgasdino, bet bendras pilvuko vaizdas po operacijos  thumbup.gif

Mane tie randai irgi išgązdino, bet noro būti plokščiai neatmušė. Labai gerai pamatyti tokių pavyzdukų, pasiruoši morališkai, kad bus taip, o gal biški taip. Šaunu, kad yra tokia temutė, kur draugiškos merginos apšviečia. Ar ne? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2012 04 13, 13:59)
As tai vat rudeni bandysiu pjaustytis. Bet man ir neskubu. Paskui per ziema pasigydysiu, o pavasariop i Egipta su visais vaikasi 2 savaitem varysim smile.gif Vyras biski darba pakeite, tai ir babkiu bus kelionem smile.gif Prisimenu, kaip reikejo su 500 dolcu 2 zmonem savaite gyventi turkijoje ir vien delto, kad as uzsimaniau i kelione, kuri nebuvo planuota skirstant biudzeta smile.gif

O daugiau darbuotojų jiems nereikia? Noriu ir aš į kelionę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 04 13, 12:59)
Paskui per ziema pasigydysiu, o pavasariop i Egipta

As ir taip pat planuoju. Tik ne I Egipta, o i Madeira smile.gif

QUOTE(devde @ 2012 04 13, 14:00)
Šaunu, kad yra tokia temutė, kur draugiškos merginos apšviečia. Ar ne?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš randų išsigandau, kai gavau prisijungimą. Bet jie ten tokie švieži nuotraukose.. Todėl ir baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 04 13, 15:00)
Papildyta:

O daugiau darbuotojų jiems nereikia? Noriu ir aš į kelionę  lotuliukas.gif

taupyk babkes, reiks gi pilva parodyt smile.gif as tai visa mandra busiu 2 grazuoliu sunu mama su ploksciu pilvu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 13, 15:45)
As ir taip pat planuoju. Tik ne I Egipta, o i Madeira  smile.gif
drinks_cheers.gif

as labai nardyt noriu, galeciau valandom i koralinius rifus spoksoti smile.gif
Atsakyti
Liomi, kur dingai? Ką mąstai? Dvi savaites tavęs nėr unsure.gif
Atsakyti