Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas lytinis aktas - 3

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 29, 20:20)
Šiaip tai tikrai saugus seksas - seksas santuokoje smile.gif , t.y. su žmogumi, kurį galutinai pasirinkai ir kuris tave taip pat pasirinko visam gyvenimui, su kuriuo vis tiek planuoji susilaukti vaikų arba jau susilaukei, bet "netyčiukas" nebūtų tragedija. Tada paprasčiausiai nėra tokio nervų tampymo, kurį būtų verta malšinti medikamentais. (Bet aš nesu ir už NLA - tai taip pat kontracepcija, tik ne cheminiu pavidalu, o elgsena).

Na bet ir santuokoje dešimt vaikų juk irgi negimdysi, ar čia kaip? Netyčiukas, po netyčiuko...
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 09 29, 20:22)
Na bet ir santuokoje dešimt vaikų juk irgi negimdysi, ar čia kaip? Netyčiukas, po netyčiuko...

Šitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 29, 20:49)

Apie šitą nepagalvojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos ! 4u.gif
As ir mano vaikinas saugomes nla. Bet si menesi taip jau nutiko, kad vaiksciojom peilio asmenimis. Mylejomes per visas mano vaisingas dienas . Viena is ju 2 kartus. Po kokiu 10 minuciu pertraukos, nors jis ir apsiprause po pirmo karto, nemanau, kad pasisiojo lotuliukas.gif Taipogi kelis kartus, kai jis pabaige dar mes pasizaidem lotuliukas.gif Jis su slapiu savo pasididziavimu liete mano lytinius organus... Tai as ir dabar galvoju ar labai didele tikimybe pastoti ? smile.gif Pastoti as nebijau:) Cia butu kaip ir planuotas netyciukas biggrin.gif Iki menesiniu dar 9-10 dienu., kazkokiems tai pozymiams per anksti, bet man jau antra diena skauda galva. ypac rytais. Taip pat skauda pilva, bet skausmas greitai praeina ir yra toks lyg pries menesines... ir dar..... nemiga naktimis. Krutines neskauda visiskai, apart speneliu... Jie pasidare jautresni nuo vakar. Tai as dabar ir nezinau as cia prisigalvoju ar tikrai kazkas vyksta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikasinka @ 2013 10 17, 13:23)
Sveikos visos ! 4u.gif
As ir mano vaikinas saugomes nla. Bet si menesi taip jau nutiko, kad vaiksciojom peilio asmenimis. Mylejomes per visas mano vaisingas dienas . Viena is ju 2 kartus. Po kokiu 10 minuciu pertraukos, nors jis ir apsiprause po pirmo karto, nemanau, kad pasisiojo  lotuliukas.gif  Taipogi kelis kartus, kai jis pabaige dar mes pasizaidem  lotuliukas.gif  Jis su slapiu savo pasididziavimu liete mano lytinius organus... Tai as ir dabar galvoju ar labai didele tikimybe pastoti ? smile.gif Pastoti as nebijau:) Cia butu kaip ir planuotas netyciukas biggrin.gif Iki menesiniu dar 9-10 dienu., kazkokiems tai pozymiams per anksti, bet man jau antra diena skauda galva. ypac rytais. Taip pat skauda pilva, bet skausmas greitai praeina ir yra toks lyg pries menesines... ir dar..... nemiga naktimis.  Krutines neskauda visiskai, apart speneliu... Jie pasidare jautresni nuo vakar. Tai as dabar ir nezinau as cia prisigalvoju ar tikrai kazkas vyksta.  ax.gif

Prisigalvoji tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes propaguojam NLA, nors ir žinom, kad tai nėra labai patikimas būdas apsisaugoti nuo nėštumo. Žinoma, jei nenorėtumėm vaikų ar nepasitikėtumėm vienas kitu, tokio būdo nenaudotumėm. mirksiukas.gif Manau, kad jis tikrai netinka poroms, kurios dar visiškai nenori vaikų ir netyčiukas būtų baisi tragedija. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 05 01, 14:04)
mes irgi, tik kad kas 7 metai kažkaip paveda šitas būdas taigi auginam dvi pasekmes ir džiaugiamės,  gana geras patikimumo procentas  biggrin.gif

Super atsakymas.Didziuojuosi tokiais zmonem.
Atsakyti
Mes tai propaguojam šitą jau 7-ti metai. Derinu su vaisingų dienų skaičiavimu. Dar nei karto "nepavedė" biggrin.gif
Apie KT turiu šiaip nekokią nuomonę, jos niekam neperšu, bet pati jų neketinu gerti. Nebent tik po jau visų gimdymų, kuomet vaikų užteks ir vienodai jau bus su mano kiaušidėmis kas dėsis biggrin.gif

O jei rimtai, tai mes už tokį būdą. Tik, žinoma, taip besisaugant, labai svarbu pasitikėjimas partneriu ir žinojimas, kad "jeigu ką" - ne bėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oranžinis_lapelis: 29 gruodžio 2013 - 19:15
QUOTE(ovimama @ 2013 10 17, 17:01)
Prisigalvoji tikrai  mirksiukas.gif

Gal ir prisigalvoja apie požymius ir pan. ir jos atveju nieko panašaus nėra, bet pastojimui tereikia vieno mitraus spermiuko, o prejakuliate (tiesiog "susijaudinimo skystyje") jų būna apie 300 tūkst. (spermoj apie 3-4 mln, bet vis tiek pastojimui tereikia to paties vieno). Tai kažkaip sunkiai tikiu, kai kur pamatau, kad "neaišku ar jie gali apvaisint". Deriny su vaisingomis dienomis tokia jau visai ir ne mitologija. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 30 gruodžio 2013 - 17:47
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 29, 20:20)
Šiaip tai tikrai saugus seksas - seksas santuokoje smile.gif , t.y. su žmogumi, kurį galutinai pasirinkai ir kuris tave taip pat pasirinko visam gyvenimui, su kuriuo vis tiek planuoji susilaukti vaikų arba jau susilaukei, bet "netyčiukas" nebūtų tragedija. Tada paprasčiausiai nėra tokio nervų tampymo, kurį būtų verta malšinti medikamentais. (Bet aš nesu ir už NLA - tai taip pat kontracepcija, tik ne cheminiu pavidalu, o elgsena).

Na sitam nepritariu schmoll.gif vaiku auginimas su meile vyrui kartais prasilenkia. Tarkim as myliu savo vyra, bet daugiau gimdyti nenoriu, nes tiesiog nesuspeciau kiekvienam skirti demesio.
o del NLA su pirmu sekiau vaisingas dienas. Su antru naudojam NLA. Man sitaip labiau patinka, as zinau kad jis tai moka ir man nereikia sukti galvos thumbup.gif kai nezinai, tai ramiau miegi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 12 31, 10:44)
Na sitam nepritariu schmoll.gif vaiku auginimas su meile vyrui kartais prasilenkia. Tarkim as myliu savo vyra, bet daugiau gimdyti nenoriu, nes tiesiog nesuspeciau kiekvienam skirti demesio.
o del NLA su pirmu sekiau vaisingas dienas. Su antru naudojam NLA.  Man sitaip labiau patinka, as zinau kad jis tai moka ir man nereikia sukti galvos thumbup.gif kai nezinai, tai ramiau miegi 4u.gif

Na ką aš galiu pasakyti - gaila, kad nebegrįši į NŠP temą. verysad.gif

Kam nepritari, tiesą pasakius, nesupratau, nes kalbėjau ne apie norą gimdyti ar dar vieno nėštumo sąmoningą planavimą, o apie netikėtą, neplanuotą nėštumą - tokią "tragediją" užuot dariusis abortą manau esant brandiems santykiams visada įmanoma lengviau ar sunkiau, bet visgi priimti.
Atsakyti
ar ji kur parase, kad nebegris i Nsp tema? g.gif
Atsakyti