Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas lytinis aktas - 3

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 19, 21:42)
Jei ne NLA - tai tik hormonai?

Va būtent.. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 19, 21:39)
vargšeliai nu  unsure.gif geriau moterims ryt hormonus aišku. O jūs žinot pilnavertis orgazmas pas juo tokiu atveju ar ne? kažkaip niekad juom nesiskundė

Tai aš ir sakau, jei kam priimtina tai nuostabu. Mano pasiskundė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 19, 21:42)
Jei ne NLA - tai tik hormonai?

gumos. NŠP.

abu nepriimtini
Atsakyti
Tiesiog pareiškiau savo nuomonę, kuri yra pagrįsta faktais iš mano gyvenimo smile.gif čia ginčytis tas pats kaip su pliku pešiotis, bet kad vyrams tai nėra malonu - manau daugiau nei akivaizdu. Galų gale jei jau taip sunku patikėt - įsivaizduokite save jų situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 19, 21:48)
gumos. NŠP.

abu nepriimtini

Bet nepriimtini, kaip suprantu, ir hormonai, tai už ką jiems tokia išskirtinė garbė? g.gif (Tiesa yra dar spiralės, spermicidai, sterilizacija, kastracija).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 19, 23:14)
Tiesa yra dar spiralės,

bet juk dauguma spiraliu (kaip ir kontr ziedai ir kt) turi hormonu.. ax.gif o tos, kurios neturi, ne 100 proc apsaugo nuo nestumo + turi visokiu pasaliniu poveikiu (kaip teko skaityti)... pvz., net mano ginekologe pasake, kad nerekomenduoja man spirales.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 20, 18:42)

Labiausiai visi bijo susilaikymo laikotarpių, bet ne viena NŠP naudojanti pora gali paliudyti net ir apie šio NŠP aspekto privalumus. 4u.gif

aciu uz nuoroda! idomus tinklapelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 07 19, 23:23)
bet juk dauguma spiraliu (kaip ir kontr ziedai ir kt) turi hormonu..  ax.gif  o tos, kurios neturi, ne 100 proc apsaugo nuo nestumo + turi visokiu pasaliniu poveikiu (kaip teko skaityti)... pvz., net mano ginekologe pasake, kad nerekomenduoja man spirales.

100 proc. nuo nėštumo neapsaugo niekas (tik susilaikymas nuo lytinių santykių arba kastracija - net chirurginė sterilizacija ne). Kitas priemones paminėjau tik kaip egzistuojančias - tikrai nesiūlau jų rinktis. Varinė spiralė moraliniu požiūriu yra baisiausias pasirinkimas, nes pagrindinis jos veikimas - abortyvinis. Hormoninė spiralė, ūkiškai kalbant, abortus sukelia ne kas mėnesį.
Papildyta:
QUOTE(li-ena @ 2012 07 19, 23:23)
aciu uz nuoroda! idomus tinklapelis 4u.gif

Malonaus skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2012 07 19, 22:10)
bet kad vyrams tai nėra malonu - manau daugiau nei akivaizdu.

man neakivaizdu smile.gif reiks paklaust, ar kankinu draugą ar ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 19, 23:14)
Bet nepriimtini, kaip suprantu, ir hormonai, tai už ką jiems tokia išskirtinė garbė? g.gif

kodėl garbė? aš esu prieš hormonus, spirales, o kiti jūsų išvardinti būdai per daug drastiški išvis smile.gif
NŠP šiuo metu nepriimtina, bet tai nereiškia, kad sakau niekada.
Gumos netiko....
Atsakyti
Atisakem po pirmojo netyciuko...
O paskui atsisakem po antrojo netyciuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 20, 12:10)

Gumos netiko....

... net su lubrikantu?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 07 31, 15:35)
... net su lubrikantu?..  mirksiukas.gif

žiaurus deginimas nuo prezervatyvų smile.gif
Atsakyti
taip saugomes 12 metu -pats vyras toki dalyka pasiule, planuotai pasigimdziau 2 vaikus, bet suzinojau is savo gines, kad tokia apsauga kenkia mano sveikatai, nes neva taip ,,baigiant'' neissivaiksto krujas, gali kilti kazkoks uzdegimas ir kad per ovuliacija man butent nuo sito skauda pilvo apacioj. noriu paklausti ar kas girdejo tokius dalykus ar cia taip sukure pasaka mano gine.?
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2012 08 31, 18:44)
taip saugomes 12 metu -pats vyras toki dalyka pasiule, planuotai pasigimdziau 2 vaikus, bet suzinojau  is savo gines, kad tokia apsauga kenkia mano sveikatai, nes neva taip ,,baigiant'' neissivaiksto krujas, gali kilti kazkoks uzdegimas ir kad per ovuliacija man butent nuo sito skauda  pilvo apacioj. noriu paklausti ar kas girdejo tokius dalykus ar cia taip sukure pasaka mano gine.?

Kažkokia nesąmonė g.gif
Atsakyti