Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas lytinis aktas - 3

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 31, 20:53)
žiaurus deginimas nuo prezervatyvų smile.gif

nuo visu? g.gif blush2.gif juk ju skirtingu buna.. man nuo kai kuriu irgi nelabai, bet yra tokiu, kad visai nieko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(punta @ 2012 08 31, 18:44)
taip saugomes 12 metu -pats vyras toki dalyka pasiule, planuotai pasigimdziau 2 vaikus, bet suzinojau  is savo gines, kad tokia apsauga kenkia mano sveikatai, nes neva taip ,,baigiant'' neissivaiksto krujas, gali kilti kazkoks uzdegimas ir kad per ovuliacija man butent nuo sito skauda  pilvo apacioj. noriu paklausti ar kas girdejo tokius dalykus ar cia taip sukure pasaka mano gine.?

na tikrai pasakos kazkokios... per ovuliacija k.k. moterims skauda ir tai normalu! man irgi skauda:D taip ir suprantu, kad tai ivyko;)
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 20, 18:42)
Poros, nuolat naudojančios NLA ir jau net neįsivaizduojančios kitokių intymių santykių, manau pačios save apvogia - juk nemaža mėnesinių ciklo dalis yra visiškai nevaisinga, tereikia ją atpažinti.

lb gerai pasakyta thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 08 31, 22:09)
nuo visu?  g.gif  blush2.gif  juk ju skirtingu buna.. man nuo kai kuriu irgi nelabai, bet yra tokiu, kad visai nieko  mirksiukas.gif

nežinau. Kažkaip nesekiau, o dabar nebenaudojam smile.gif
Atsakyti
Kol naudojom NLA - nepastojau, o kai sugalvojau pabandyti patentex zvakutes doh.gif - ir uzkibo! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 12 06, 20:50)
Kol naudojom NLA - nepastojau, o kai sugalvojau pabandyti patentex zvakutes  doh.gif - ir uzkibo! blink.gif

Mano manymu ,tos zvakutes pacios nepatikimiausios yra ...
Atsakyti
Su vyru nla naudojom apie metus, vėliau susiplanavom vaikelį, dabar, kad nebūtų siurprizų kol sūnelis dar mažas dažniausiai naudojam gumytes, o kai jų nėra - NLA smile.gif
mano nuomone NLA naudoti gali tik tos poros, kurios jau rimtai žvelgia į gyvenimą, turi pagrindą po kojom, susituokę ir vaikelis jiems nebus pasaulio pabaiga.
O kai tuo užsiima visai santykiuose nesusitupėję poros, o vėliau abortai ar vaikai gyvybės langeliuose, ar dar blogiau - konteineruose, tai jau atsiprašau... Turėkit gėdos apie tokį apsisaugojimo būdą net susimąstyti.
Atsakyti
QUOTE(Aricci @ 2013 02 06, 16:39)
Su vyru nla naudojom apie metus, vėliau susiplanavom vaikelį, dabar, kad nebūtų siurprizų kol sūnelis dar mažas dažniausiai naudojam gumytes, o kai jų nėra - NLA smile.gif
mano nuomone NLA naudoti gali tik tos poros, kurios jau rimtai žvelgia į gyvenimą, turi pagrindą po kojom, susituokę ir vaikelis jiems nebus pasaulio pabaiga.
O kai tuo užsiima visai santykiuose nesusitupėję poros, o vėliau abortai ar vaikai gyvybės langeliuose, ar dar blogiau - konteineruose, tai jau atsiprašau... Turėkit gėdos apie tokį apsisaugojimo būdą net susimąstyti.

Mes sita buda naudojom men.iki vestuviu.Is kart po vestuviu norejom vaikiuko,tai netyciukas nebutu nuliudines,o gal net ir dziaugsmo ineses smile.gif
Atsakyti
NLA naudojames jau gal 4m bigsmile.gif kolkas nenuvyle, nes kaiciuoju vaisingas dienas biggrin.gif Pries tai naudojau KT bet man tai tas, kad isgerti reikia nepamirsti tai doh.gif o gumytes, man primena svylancios gumos kvapa lotuliukas.gif Be to man labai nemaloniu pojuciu sukelia gymytes blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 02 10, 18:20)
NLA naudojames jau gal 4m  bigsmile.gif  kolkas nenuvyle, nes kaiciuoju vaisingas dienas biggrin.gif  Pries tai naudojau KT bet man tai tas, kad isgerti reikia nepamirsti tai  doh.gif  o gumytes, man primena svylancios gumos kvapa  lotuliukas.gif Be to man labai nemaloniu pojuciu sukelia gymytes  blink.gif  doh.gif

Kazin kazin ar turi jos toki kvapa lotuliukas.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 02 10, 18:20)
NLA naudojames jau gal 4m  bigsmile.gif  kolkas nenuvyle, nes kaiciuoju vaisingas dienas biggrin.gif  Pries tai naudojau KT bet man tai tas, kad isgerti reikia nepamirsti tai  doh.gif  o gumytes, man primena svylancios gumos kvapa  lotuliukas.gif Be to man labai nemaloniu pojuciu sukelia gymytes  blink.gif  doh.gif

o ką darot per vaisingas dienas biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 10, 20:32)
Kazin kazin ar turi jos toki kvapa  lotuliukas.gif  blink.gif  biggrin.gif

Pauostykit, ka tik uzdeto lotuliukas.gif fui fui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2013 02 10, 21:41)
o ką darot per vaisingas dienas biggrin.gif ?

seip nelabai prisileidziu lotuliukas.gif o jei jau pati noriu labai tai, nelaukiam kol priartes blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2013 02 06, 17:00)
Mes sita buda naudojom men.iki vestuviu.Is kart po vestuviu norejom vaikiuko,tai netyciukas nebutu nuliudines,o gal net ir dziaugsmo ineses smile.gif

Greičiausiai nepastojot tik todėl, kad tai darėt nevaisingomis laikomomis dienomis, tai joks ne NLA nuopelnas, o turbūt tai, kad kažką girdėjot apie NŠP, vaisingas ir nevaisingas dienas. ;] Nes prieš ejakuliaciją išsiskiria vadinamojo "susijaudinimo skysčio" prejekuliato, kuriame yra tiesiog gerokai mažesnė spermatozoidų koncentracija. Nei daug nei mažai - vidutiniškai 30 000 spermatozoidų (ejakuliate jų kiekis nuo 5 iki 7 milijonų). Ir kai kas nors sako, kad nėra aišku ar dėl to galima pastoti, prisiminkit biologiją ir atsakykit sau į klausimą nuo kiek spermatozoidų pastojama. ;] Ats.: vieną kiaušinėlį apvaisina vienas spermatozoidas.

QUOTE(Aricci @ 2013 02 06, 16:39)

Ne NLA, o apskritai lyt. santykius turėtų "naudot" tik tokios poros. Nes absoliučiai kiekvieni santykiai (tegu ir su skirtingai paskaičiuotais procentais) gali baigtis nėštumu. 100 proc. jokiai kontracepcijos priemonei neduodama. Neturi brandos prisiimt "suaugusių žaidimų" pasekmes, reiškia dar ne tau. Bais "davatkiška", bet elementaru. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 balandžio 2013 - 20:00