Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 28, 09:34)
cia turbut golden kite,ispudingi obuoliukai  smile.gif daug padaryta  ax.gif

drinks_cheers.gif labai sultingi ir skanus galutiniam vaizde bus. bigsmile.gif

laukiam sekancio pasirodymo bigsmile.gif
Atsakyti
Joo golden kite .Bet jau labai iš lėto jie siuvinėjasi.Nes to laiko ne per daugiausia.Bet pasižadėjau sau,kad iki naujų metų pabaigsiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 03 28, 12:25)
Joo golden kite .Bet jau labai iš lėto jie siuvinėjasi.Nes to laiko ne per daugiausia.Bet pasižadėjau sau,kad iki naujų metų pabaigsiu  blush2.gif

kur eis,kad tiek daug spalvu,pavieniu kryziuku,kurie suletina darba ,lauksim tolesnio proceso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 28, 10:31)
kur eis,kad tiek daug spalvu,pavieniu kryziuku,kurie suletina darba ,lauksim tolesnio proceso  smile.gif

Esu tai namuose ir dar nedirbu,bet priežastis rimta smile.gif -auginu dukrytę.Tai ir laiko siuvinėjimui vis lieka mažiau,tik kol miega galiu prisėsti,nes kitaip ji labai smalsi smile.gif O pasislėpti nėra kur doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri patarsit kaip kokybiškiau atsispausdinti schemą?

http://imageshack.us...771329u6d1.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 28 kovo 2012 - 11:31
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 28, 13:30)
Mergaitės, gal kuri patarsit kaip kokybiškiau atsispausdinti schemą?

http://imageshack.us...771329u6d1.jpg/

visu pirma, schemoms yra kita tema...
visų antra, nerodo nieko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 28, 13:32)
visu pirma, schemoms yra kita tema...
visų antra, nerodo nieko...  4u.gif

rodo tongue.gif as nukreipiau cia konsultuotis smile.gif schemu paieskos tema ,tik schemoms ,ne konsultacijai ax.gif gal reiktu tokia tema atidaryti ,pagalbai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 kovo 2012 - 11:36
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 28, 13:34)
rodo  tongue.gif as nukreipiau cia konsultuotis  smile.gif

susimoviau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 03 28, 10:01)
Jūsų teismui rodausi,ką aš siuvinėju  g.gif

Ispudingi obuoliukai thumbup.gif Bus grazu 4u.gif
Atsakyti
Mačiau, kažkas reklamavo Madeira siūlus- noriu paklausti kaip kitoms, kurios bandė su jais siuvinėti- ar patiko? Nes man tai ne schmoll.gif , bet gal siuvant ant Aidos gražiau guldosi g.gif . Kažkaip kaina tik vos mažesnė už DMC, bet kokybė man ne kokia pasirodė...
Naujokei noriu pasakyt, kad nepabėgtų išgirdusi kritikos savo darbeliui, nes tikrai ne iš blogos valios merginos kalba. O ir kritikuojamas ne pats darbas, o pasirinkimas mirksiukas.gif tad drąsiai rodyk ir kitus savo užsiėmimus.
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 03 28, 11:01)
Jūsų teismui rodausi,ką aš siuvinėju  g.gif

Labai labai gražu wub.gif wub.gif Kaip man į virtuvę tiktų. Koks dydis kryžiukais?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 28, 15:00)
Mačiau, kažkas reklamavo Madeira siūlus- noriu paklausti kaip kitoms, kurios bandė su jais siuvinėti- ar patiko?

Aš nuo Madeiros pradėjau ir kai tik nereikia konkrečių spalvų renkuosi būtent ją.
Atsakyti