Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Kruopelė kryžiuoto pavasario... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Noreciau jungtis prie jusu 4u.gif

Uodegyte nerealus tavo darbai 4u.gif 4u.gif

Noreciau ir as pasidalinti savo 3 men darbo rezultatais smile.gif kuriame yra issiuvineti kryzeliu mano tevo nuotrauka blush2.gif bet kad nemoki ikelti jos cia g.gif
Atsakyti
Bandau dar kartelį įmesti nuorodą kur galima įsigyti Madeira Multicolor siūlų
ČIA
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 03 27, 17:27)
Kruopelė kryžiuoto pavasario...  4u.gif

taip trapu wub.gif

dažniausiai perku iš kasiūlų, paprasčiau man nuvažiuot pačiai pasiimt prekes kai patogu ax.gif nusivilti dar neteko. Siuvinejimo magija irgi gerai. erankdarbiai labai jau malonus aptarnavimas thumbup.gif rankdarbiai.com kažkada seniai esu pirkus kelis kartus, kai papuošalų darymu domėjaus, problemų nebuvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos moterytes rolleyes.gif gal kuri nors turite "Bronzinės moters" ar šio angelo http://imageshack.us...38/fotokcq.jpg/ schemas? Būčiau labai labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2012 03 27, 19:20)
Sveikos moterytes rolleyes.gif  gal kuri nors turite "Bronzinės moters" ar šio angelo http://imageshack.us...38/fotokcq.jpg/    schemas? Būčiau labai labai dėkinga mirksiukas.gif

i schemu paieska prasom,nuoroda sios temos 1 psl .
Atsakyti
darbelis
QUOTE(MRosita @ 2012 03 27, 17:47)
Sveikutes smile.gif

Noreciau jungtis prie jusu  4u.gif
Uodegyte nerealus tavo darbai  4u.gif  4u.gif

Noreciau ir as pasidalinti savo 3 men darbo rezultatais smile.gif kuriame yra issiuvineti kryzeliu mano tevo nuotrauka  blush2.gif  bet kad nemoki ikelti jos cia  g.gif

Bandau ikelti nuotrauka bigsmile.gif

Tik ireminimas nekoks, kadangi darbas buvo baigtas siuvineti paskutinemis valandomis pries iteikiant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRosita: 27 kovo 2012 - 17:51
QUOTE(gkspygle @ 2012 03 27, 17:20)
Sveikos moterytes rolleyes.gif  gal kuri nors turite "Bronzinės moters" ar šio angelo http://imageshack.us...38/fotokcq.jpg/    schemas? Būčiau labai labai dėkinga mirksiukas.gif

Nu as radau ta angela, o kaip schema gauti? Ten registruotis reikia? Nu kodel taip sudetingai verysad.gif "Igolkose" viskas paprasta...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 27, 16:06)
Aš siuvinėjau kiekvieną kryželį atskirai, o ne eilutėmis, kaip esu įpratusi (pasiuvinėji taip ///////, tada grįžti atgal \\\\\\) Kai siuvinėjau taip, man spalvų perėjimai negražūs gavosi schmoll.gif

va va. ir man tas pats... tada belieka iš karto kryzelius daryti XXXX matyt...
Papildyta:
QUOTE(nerine @ 2012 03 27, 18:56)
Bandau dar kartelį įmesti nuorodą kur galima įsigyti Madeira Multicolor siūlų
ČIA

ačiū, nežinojau dar tokios parduotuvės 4u.gif

MRosita, nerodo nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 27 kovo 2012 - 18:02
Bandom dar karteli doh.gif
user posted image

Pirmasis darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRosita: 27 kovo 2012 - 18:09
QUOTE(lamcik @ 2012 03 27, 14:00)
Sveikos siuvinetojos norejau paklausti ar perkate ka nors is siu internetiniu parduotuviu

perkam,ir net uz juru mariu siunciam biggrin.gif man viskas patiko,nenusivyliau.uzsisakinesiu dar.

QUOTE(Padangele @ 2012 03 27, 15:27)

subtilu wub.gif wub.gif

QUOTE(MRosita @ 2012 03 27, 17:07)

wau,schema pati dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 27, 19:31)
wau,schema pati dareisi?

Parsisiunciau tokia programele kur is nuotraukos padaro siuvinejimo schema su siulu kodais (pasirinkus siulu gamintoja).
Atsakyti