Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Na dėl kokybės vertinimo susilaikysiu, bet pasveikinsiu už entuziazmą ir paskatinsiu tyrinėti kitų darbelius, klaust apie techniką ir mokytis, mokytis 4u.gif
Pirmiausia patarsiu ateičiai rinktis kokybiškesnes medžiagas- mest lauk tą skystą Aidą, pirkt minimum 14 dydžio, kad nebūtų kaip marlė.
Antra- VISI kryželiai turi gult į VIENĄ pusę //// arba \\\\. Tada bus tvarkingas darbas. Standesnė Aida neleis pertempti kryžiukų, tada taip pat kokybė pagerės.
Prašau nesupykti- patariu iš draugiškumo, nes labai džiaugiuosi, kad vis daugiau atsiranda šių rankdarbių mylėtojų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 29, 22:18)
Na dėl kokybės vertinimo susilaikysiu, bet pasveikinsiu už entuziazmą ir paskatinsiu tyrinėti kitų darbelius, klaust apie techniką ir mokytis, mokytis  4u.gif
Pirmiausia patarsiu ateičiai rinktis kokybiškesnes medžiagas- mest lauk tą skystą Aidą, pirkt minimum 14 dydžio, kad nebūtų kaip marlė.
Antra- VISI kryželiai turi gult į VIENĄ pusę //// arba \\\\. Tada bus tvarkingas darbas. Standesnė Aida neleis pertempti kryžiukų, tada taip pat kokybė pagerės.
Prašau nesupykti- patariu iš draugiškumo, nes labai džiaugiuosi, kad vis daugiau atsiranda šių rankdarbių mylėtojų  4u.gif

Nėra ko įsižeisti, nesijaučiu didelė profė ir žinau, kad dar ojoj kiek mokytis ax.gif Dėl Aidos, tai tie senieji darbai išvis vietinėj universalinėj pirktos Aidos ir be jokių spalvų kodų siuvinėti, o va tas naujesnis, tai jau šiek tiek rimčiau viskas tongue.gif
Atsakyti
Na man tas Adomas irgi nelabai blush2.gif nevirškinu religijos nors tu ką ax.gif bet čia labai didelis darbas bus? bigsmile.gif šiaip už atlikimą ir kantrybę pagyrų negailiu, nors man būna pats paveikslas ar motyvas ir nepatinka 4u.gif

labai_laiminga, teisingai tau rasiux patarė, nusipirk gabaliuką geros medžiagos, žinok pajusi didesnį malonumą siuvinėjant su kokybiškom medžiagom thumbup.gif dėl praktinio panaudojimo, galima daryt biskornus, adatines, visokius dėkliukus žirklutėm ar kitom priemonėm, net dėžutes siuvinuku merginos moka papuošt ar net visą dėžutę pasigamint, knygeles apklijuot ar užvalkalą pasisiūt, adatų knygeles, pagalvėles, rankines, maišelius kokiem prieskoniam, arbatom, dovanom pakuot, terbas pirkiniams, prijuostes papuošt, pinkeep'us, gali išsiuvinėt plastikinę kanvą ir namelį susiręst thumbup.gif nu kad tų variantų tikrai daug, tiesiog idėjos reikia, inete pasižiūrėt ką nors įdomesnio, gal ir šaus mintis ką sau pasigaminti. Man ir smagu, kad atsiranda vis daugiau siuvinėtojų bigsmile.gif

Kad jau pasisakiau, tai tuo pačiu pasigirsiu, kaip įrėminau savo keksiuką blush2.gif tik sunkiai leidosi fotografuojamas doh.gif
user posted image
Atsakyti
As ir rodausi su savo paskutiniu darbeliu smile.gif

user posted image

Dantiste nerodo tavo keksiuko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 29 kovo 2012 - 22:26
Čia pieštukinė papuošta ar kokia dėžutė? Gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 29 kovo 2012 - 22:26
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 29, 21:26)
Čia pieštukinė papuošta ar kokia dėžutė? Gražus darbelis  thumbup.gif

Cia naktine lempa smile.gif Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 29 kovo 2012 - 22:28
labai gražu ir elegantiška, so-fun 4u.gif
Atsakyti
Dantiste-nerodo g.gif
lmpa labai elegantiskai atrodo, patiko... 4u.gif
Atsakyti
man rodo kažkodėl g.gif na įmetu dar kartą 4u.gif
user posted image

so-fun, labai gražu wub.gif man dar tos knygos užkliuvo wub.gif wub.gif tokios senovinės atrodo, vos ne kaip magiškos ir dar apie siuvinėjimą biggrin.gif
Atsakyti
So fun elegantiskas,stilingas sviestuvas,labai grazus! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2012 03 29, 22:27)
Cia naktine lempa  smile.gif Aciu

kaip išradingai pritaikyta thumbup.gif , 10 balų 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 03 29, 23:37)
man rodo kažkodėl g.gif  na įmetu dar kartą 4u.gif

oho, kaip prabangiai įrėminta, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 30, 01:37)
man rodo kažkodėl g.gif  na įmetu dar kartą 4u.gif

so-fun, labai gražu wub.gif man dar tos knygos užkliuvo wub.gif wub.gif tokios senovinės atrodo, vos ne kaip magiškos ir dar apie siuvinėjimą biggrin.gif

puikiai thumbup.gif

so-fun darbelis su ideja,grazu 4u.gif
Atsakyti