Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

lempa - fantastiska. keksiukas - tobulas 4u.gif
Atsakyti
So-fun, labai elegantiškas darbas wub.gif

Dantiste, nuostabios spalvos, įskaitant ir audinio, labai dera viskas. thumbup.gif Tik rėmas mano akiai per sunkus tokiam lengvam darbui...
Atsakyti
Vakar pradėjau siuvinėti kavos mergaitę. Esu nusprendusi vienai draugiai padovanoti, Ir kai nemaža gabala įveikiau (visgi viena spalva lengvai darbas vyksta) pagalvojau, kad blogai padariau jog juodą spalvą pasirinkau. Tikrai dabar mastau, kad gražiau būtų buve kokia pilka ar tamsi ruda. g.gif Na bet ardyti nesinori dabar.
Ir dar paklausių tų mergaičių kurios siuvinėjo šį darba. Kai kurios siuvinėjate kavos garus. Ar pačios sukūrėte, ar yra kokia chema su garais? Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 30, 01:37)
man rodo kažkodėl g.gif  na įmetu dar kartą 4u.gif

Gražus ir mielas darbelis bigsmile.gif o jau rėmo koks grožis... waw wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dantiste labai grazu, bet ar remas ne per prabangus keksiukui? smile.gif bet vizualiai graziai ziurisi...
as vis siuvineju si bei ta ir viskas, nieko nepasirodau, neireminti, tai nenoriu ikelinet, beto kai kur pritrukau siuliuku, tai atidejau darbelius ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nors pati siuvinėti kryželiu nemoku, bet ieškodama sau reikalingos iformacijos, užtikau puslapiuką su begale gražių piešinukų siuvinėjimui kryželiu.
Jums beliks prisiregistruoti ir siūstis visus tuos grožius wub.gif

Sėkmės darbuojantis: http://vyshivaj.ru/publ/11/ 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras mano lempai 4u.gif

Dantiste megstu ir as keksiukus labai thumbup.gif Dailiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti gal kuri siuvinėjo šiuos keksiukus? http://uodegyte.gall...ch?ph=MIP-cwFxb siuvinėjot viską taip pat kaip schemoj ar pačios kaškaip komponavot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2012 03 29, 14:19)
Velykiniai atvirukai

Tikriausiai visai nieko atvirukai, bet, kad nieko įžlibint neina lens.gif
Nuotrauka, mano akiai, irgi gerai atrodo.

QUOTE(labai_laiminga @ 2012 03 29, 23:10)
grįžau pas jus pasirodyti savo darbelius  ax.gif

Šaunuolė, kad pasirodei, gerų patarimų sulaukei, lauksim naujų darbų.

QUOTE(Dantiste @ 2012 03 29, 23:57)
Kad jau pasisakiau, tai tuo pačiu pasigirsiu, kaip įrėminau savo keksiuką blush2.gif tik sunkiai leidosi fotografuojamas doh.gif

Wow, prabangu, gerai žiūrisi thumbup.gif

QUOTE(so-fun @ 2012 03 30, 00:22)
As ir rodausi su savo paskutiniu darbeliu  smile.gif

Labai gražu, švelnus darbelis wub.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif prabangus rėmelis, kaina irgi doh.gif bet norėjosi tokio alia vintažinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2012 03 30, 17:38)
Sveikos, norėjau paklausti gal kuri siuvinėjo šiuos keksiukus?  siuvinėjot viską taip pat kaip schemoj ar pačios kaškaip komponavot?  4u.gif

matyti neteko ,kad juos kas butu siuvinejes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 30, 11:17)
Vakar pradėjau siuvinėti kavos mergaitę. Esu nusprendusi vienai draugiai padovanoti, Ir kai nemaža gabala įveikiau (visgi viena spalva lengvai darbas vyksta) pagalvojau, kad blogai padariau jog juodą spalvą pasirinkau. Tikrai dabar mastau, kad gražiau būtų buve kokia pilka ar tamsi ruda.  g.gif  Na bet ardyti nesinori dabar.
Ir dar paklausių tų mergaičių kurios siuvinėjo šį darba. Kai kurios siuvinėjate kavos garus. Ar pačios sukūrėte, ar yra kokia chema su garais? Dėkui

As is sito paveikslelio nusipiesiau kryziukus ant schemos ir siuvinejau. Tik neturiu didesnes nuotraukos blush2.gif O siulus rinkausi DMC 838. Man pasirode tokia naturali kavos spalva.
user posted image
Atsakyti