Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Laba diena, zavus visu darbeliai 4u.gif
visa laika tik stebiu jusu darbelius, idedu sikart ir savo, veliau dar idesiu, neturiu nufotografavus. Skirtukas dar nepriklijuotas, o is didesnio jau padaryta pagalvele.
http://i1157.photobu...012/rsz_066.jpg
http://i1157.photobu...012/rsz_067.jpg
Atsakyti
isivaizduoju,kad simpatiska pagalvele wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 31, 14:47)
Gerai. Lauksiu žinių 4u.gif Nes aš jau išbandžiau visus galimus variantus ir susidaro vaizdas, kad vieno siūlo nėra g.gif

Patikrinau, tiksliai nėra. Matyt ir nukainuota, kad ne pilnas rinkinys. Bet man pasisekė, ta pati spalva yra ir sulėgrąžose, ir ten yra siūlas. Jei truks- tai bent jau bus aišku kokios spalvos ieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 31 kovo 2012 - 15:34
dar pridedu ir naujausia, sitas 25X30cm dydzio
http://i1157.photobu...ema2012/001.jpg

pagalvele 48X48cm jei kam idomu.
Cia mano visi darbai ir yra, esu naujoke biggrin.gif siuvinejau kazkada labai seniai, dar mokykloj, bet vel atradau si uzsiemima, kai sedziu su vaikais namuose :-) Atleiskit, kad neislyginti darbeliai, bet kai pabaigsiu dar viena, nesiu abu paskutinius ireminti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 31, 17:20)
Patikrinau, tiksliai nėra. Matyt ir nukainuota, kad ne pilnas rinkinys. Bet man pasisekė, ta pati spalva yra ir sulėgrąžose, ir ten yra siūlas. Jei truks- tai bent jau bus aišku kokios spalvos ieškoti.

Aišku tada. Reiks man pasiderint iš turimų DMC siūlų. Gal gali pasakyt, koks panašiai DMC siūlas būtų? Nes piešinio ir siuvinėjimo siūlai šiek tiek skiriasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 31, 15:44)
Aišku tada. Reiks man pasiderint iš turimų DMC siūlų. Gal gali pasakyt, koks panašiai DMC siūlas būtų? Nes piešinio ir siuvinėjimo siūlai šiek tiek skiriasi... unsure.gif

Rinkinyje Anchor siūlai. Pažiūrėjau savo DMC siūlus, ko gero artimiausia būtų 3345 numeris. Nors pagal pavadinimą tai turėtų būti labiau rudas atspalvis. Bet natūraliai yra labiau žalias. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 31 kovo 2012 - 16:22
QUOTE(Florestina @ 2012 03 31, 18:20)
Rinkinyje Anchor siūlai. Pažiūrėjau savo DMC siūlus, ko gero artimiausia būtų 3345 numeris. Nors pagal pavadinimą tai turėtų būti labiau rudas atspalvis. Bet natūraliai yra labiau žalias. g.gif

Ačiū 4u.gif Galėsiu užbaigti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

kaip smagu, kai praneša. Dabar tik iki maximos lieka nusigaut ax.gif

[quote=Florestina,2012 03 31, 14:20]
Labai gražūs darbeliai. wub.gif

Dėmesio, Maximoj vėl akcija siuvinėjimo rinkiniams.

[quote=bulbul1980,2012 03 31, 16:32]
dar pridedu ir naujausia, sitas 25X30cm dydzio

pagalvele 48X48cm jei kam idomu.
Cia mano visi darbai ir yra, esu naujoke biggrin.gif

Gražūs darbeliai ir didoki g.gif Kaip užtenka tiek kanržtrybės? Kiek laiko užtrunki tokią pagalvę siuvinėdama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 03 31, 17:25)
Gražūs darbeliai ir didoki  g.gif  Kaip užtenka tiek kanržtrybės? Kiek laiko užtrunki tokią pagalvę siuvinėdama?  smile.gif

na dar ne patys didžiausi mirksiukas.gif , kada nors susirask Džeinės darbus, Dvi grožybes- va kur rimtumas užsiėmimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 31, 18:30)
na dar ne patys didžiausi  mirksiukas.gif , kada nors susirask Džeinės darbus, Dvi grožybes- va kur rimtumas užsiėmimų  smile.gif

Aišku, kad yra kur tobulėti, bet smagu, kad mergina nebijo tokių dydžių ir imasi. O senųjų forumo dalyvių darbukus pasižiūrinėju 4u.gif Toks jausmas, kad jos kaip profesionalės: darbai - gražūs, siūlų - visa paletė, kaip parduotuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 03 31, 18:25)

Gražūs darbeliai ir didoki  g.gif  Kaip užtenka tiek kanržtrybės? Kiek laiko užtrunki tokią pagalvę siuvinėdama?  smile.gif

Labai aciu, kas pastebejo 4u.gif galvojau kaip naujoke busiu ispeikta unsure.gif nes klaideliu besiuvinejant buvo, ypac ta pova, labai nemazai spalvu reikejo maisyti, po siuleli kelias deti ir isvis daugiau sakiau niekada nesiuvinesiu ant tamsaus fono, nes buvo ruduo, trumpos dienos...oi.
pagalvele siuvinejau netrumpai, gal 3 men, kita darbeli apie 2 men. Taip jau isejo, kad puoliau issyk ant didesniu, nusipirkau kelis rinkinius ir taip isejo, nelabai ismanau, kaip mazesnius pritaikyt, nemoku tokiu groziu kaip jusu dezutes, adatines ir pns...su apdaila labai ne kas.
Dabar siuvineju kiek mazesnes vandens lelijas, 20X25cm, tikiuosi tiek neuztruksiu, nors dar tik pradejau.
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2012 03 31, 18:50)
Labai aciu, kas pastebejo  4u.gif galvojau kaip naujoke busiu ispeikta  unsure.gif

Daug mieliau akiai atrodytų darbai, jei būtų išlyginti ir aiškiai nufotografuoti, geriausiai dienos šviesoje, nes blykstė labai išblyškina spalvas.
O čia niekas nepeikia darbų vien dėl to, kad esi naujokė mirksiukas.gif Smagu kad prisijungei, pirmyn su darbais ir pasirodymais 4u.gif
Atsakyti