Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Florestina @ 2012 03 23, 22:16)
Pas mus juos labai greitai išpirko. Be nuolaidos jie kažkur 22 ar 25 Lt kainavo.

O pas mus jie padėti prie išpardavimų prekių, tokioj nematomoj vietoj užkišti. Vos gali pastebėt g.gif Gailiuosi, kad nepasiėmiau su žirafom. Dar mačiau ir aviukų Šonų, ir vaikiškų siuvinėjimo rinkinukų.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 23, 20:33)
O pas mus jie padėti prie išpardavimų prekių, tokioj nematomoj vietoj užkišti. Vos gali pastebėt g.gif Gailiuosi, kad nepasiėmiau su žirafom. Dar mačiau ir aviukų Šonų, ir vaikiškų siuvinėjimo rinkinukų.

Pas mus antram aukšte yra rankdarbių skyrius, ten visokie siuvimo reikmenys, siūlai ir tie rinkinukai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 03 23, 18:55)
Vienareikšmiškai pritariu Uodegytės iniciatyvai dėl siuvinėjimo ir siuvimo temų atskyrimo. Siuvinėjimą išskyrus į atskirą skirsnį būtų galima daug geriau sisteminti informaciją skirtingose temose.
Kuo, pavyzdžiui, biseris ar dekupažas geresni už siuvinėjimą, kad turi savo atskirus skirsnius?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 23, 21:14)
Aš pasirašiau po peticija, kad dekupažą padarytų atskirą...jis tada buvo ant bangos smile.gif

Bandysim padaryti siuvinėjimą "ant bangos" biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien per radiją pasakojo apie tą bendrai siuvinėjamą staltiesę Klaipėdoj. Manau, kad kitą savaitgalį per žinias jau ir parodys.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 03 24, 13:39)
Šiandien per radiją pasakojo apie tą bendrai siuvinėjamą staltiesę Klaipėdoj. Manau, kad kitą savaitgalį per žinias jau ir parodys.

jau vakar per LTV zinias rode mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai pritariu is as kas siuvimas ir siuvinejimas atskiros temos, manau gerai butu jei imtu ir atskirtu. Jei domiuos siuvinejimu tai man siuvimo paslapciu manau tikrai tiek nereikia kiek besigilinancioms i siuvima... Uodegytei 4u.gif uz iniciatyva thumbup.gif
Atsakyti
manau reiktu el. pastu laiskais uzbombarduot biggrin.gif daugiau norinciu bus,gal ir padarys.o as jau snd sapnavau kad tema atskira padare lotuliukas.gif
Atsakyti
aš taip pat už temų atskyrimą 4u.gif
Atsakyti
labai butu patogu uz atskirta siuvinejima.Saunuole Uodegyte,kad emesi sita reikala tvarkyti 4u.gif
Atsakyti
labai dekui mergaites 4u.gif labai dziaugiuosi kad palaikote sia ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 23, 16:11)
Kur aš buvau, tai dar kokia 15 rinkinių buvo 4u.gif Pasiėmiau vieną pabandymui, nes nesu siuvinėjusi ant plastikinės kanvos ax.gif

O kokioj čia maximos vietoje buvo,prie kokių prekių ?Bandysiu ir aš savojoje maximoje paieškot...

o dėl temų atskirimo aš irgi tik už drinks_cheers.gif ,nes tikrai per daug viskas suplakta,būtų daug lengviau rasti reikiamą temą,o ir tų temų būtų galima daugiau sukurti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti