Sobieska, zuikucius ziurejau su pasimegavimu kokias 5 minutes - jie tobuli
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 13:53)
Procesas
faina juda procesiukas...
o schemute spalvota?
as kazkokia turiu, betnezianu, nebandziau niekada spausdintis, tai nezinau kaip atsispausdintu spalvota, ar butu iziurima...
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 12:53)
Procesas
Vau kokie man šie meškučiai mieli
sobieska idomus zuikiai kaip visada gražu ir skoningai pateikta
QUOTE(xiuke @ 2012 04 02, 18:42)
faina juda procesiukas...
o schemute spalvota?
as kazkokia turiu, betnezianu, nebandziau niekada spausdintis, tai nezinau kaip atsispausdintu spalvota, ar butu iziurima...
o schemute spalvota?
Ačiū
schema spalvota. Kadangi aš iš kompo siuvinėju, tai nežinau kaip atspausdinus būtų...
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 19:30)
Ačiū
schema spalvota. Kadangi aš iš kompo siuvinėju, tai nežinau kaip atspausdinus būtų...
oho, man tai sunkoka is pc ziureti buna
labai patinka...
kokiais klijais uzklijuota medziagyte?cia arbatine bus?
eina sau,norejau visas atskirai pagirti,kiek daug graziu darbu,zinau,labai malonu,bet atleiskit,tiek daug grozybiu per viena diena...jau paskui ir pasimeciau...
o jura jura...bet kaip palengvina darba,kai ji susizymi,ane?Nu as niekaip negaliu taip pasidaryti...kazkoks kvailas isitikinimas ar cia neprisivertimas,nezinau...
tie meskiai ir man labai mieli,ir tikrai atrodo labai labi graziai ir nematyti didelio skirtumo
ir atvirute ir zuikiai ,beje,kaip visada
dezute irgi mielas daiktas
o jura jura...bet kaip palengvina darba,kai ji susizymi,ane?Nu as niekaip negaliu taip pasidaryti...kazkoks kvailas isitikinimas ar cia neprisivertimas,nezinau...
tie meskiai ir man labai mieli,ir tikrai atrodo labai labi graziai ir nematyti didelio skirtumo
Paukščiuk- pagaliau sugrįžai
, ką gražaus mums parodysi? paisiilgom tavo mielų darbelių
Sobieska- zuikiai be konkurencijos
Sobieska- zuikiai be konkurencijos
Ačiū merginos, kad nepamiršote, kad prisimenate
Kol kas neturiu kuom labai nudžiuginti, atitrūkus... tiesiog visą mano laiką suvalgo dukriukas
Vieną metriką netrukus baigsiu, tai pasivaidensiu
o jūs tobulėjat, grožius kuriat
ech....
o jūs tobulėjat, grožius kuriat
QUOTE(Ieva V @ 2012 03 31, 22:47)
DIM Ugly duckling rinkinukas
Koks puikus!
QUOTE(sobieska @ 2012 04 02, 15:20)
Zuikiai...
Nuostabūs
QUOTE(Ieva V @ 2012 04 02, 18:30)
Atvirutė "Mažyliui"