Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

Sobieska, zuikucius ziurejau su pasimegavimu kokias 5 minutes - jie tobuli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 13:53)
Procesas

faina juda procesiukas...
o schemute spalvota?
as kazkokia turiu, betnezianu, nebandziau niekada spausdintis, tai nezinau kaip atsispausdintu spalvota, ar butu iziurima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 12:53)
Procesas

Vau kokie man šie meškučiai mieli wub.gif wub.gif wub.gif
sobieska idomus zuikiai kaip visada gražu ir skoningai pateikta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Atvirutė "Mažyliui"
Blizgus linas, Dmc siūliukai, sagutės. atvirutės ruošinuką dariau pati smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 02, 18:42)
faina juda procesiukas...
o schemute spalvota?
as kazkokia turiu, betnezianu, nebandziau niekada spausdintis, tai nezinau kaip atsispausdintu spalvota, ar butu iziurima... g.gif

Ačiū 4u.gif

schema spalvota. Kadangi aš iš kompo siuvinėju, tai nežinau kaip atspausdinus būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 02, 19:30)
Ačiū  4u.gif

schema spalvota. Kadangi aš iš kompo siuvinėju, tai nežinau kaip atspausdinus būtų...  g.gif

oho, man tai sunkoka is pc ziureti buna doh.gif paziuriu tik tada, jei kazko nesuprantu is popierinio varianto...
Atsakyti
Siuvinėta kitam forumui, bet čia ateinu pasirodyti su apipavidalintu darbu wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai patinka... wub.gif kokiais klijais uzklijuota medziagyte?cia arbatine bus? 4u.gif
Atsakyti
eina sau,norejau visas atskirai pagirti,kiek daug graziu darbu,zinau,labai malonu,bet atleiskit,tiek daug grozybiu per viena diena...jau paskui ir pasimeciau...
o jura jura...bet kaip palengvina darba,kai ji susizymi,ane?Nu as niekaip negaliu taip pasidaryti...kazkoks kvailas isitikinimas ar cia neprisivertimas,nezinau...
tie meskiai ir man labai mieli,ir tikrai atrodo labai labi graziai ir nematyti didelio skirtumo smile.gif ir atvirute ir zuikiai ,beje,kaip visada thumbup.gif dezute irgi mielas daiktas wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk- pagaliau sugrįžai 4u.gif , ką gražaus mums parodysi? paisiilgom tavo mielų darbelių 4u.gif
Sobieska- zuikiai be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, kad nepamiršote, kad prisimenate wub.gif wub.gif Kol kas neturiu kuom labai nudžiuginti, atitrūkus... tiesiog visą mano laiką suvalgo dukriukas ax.gif Vieną metriką netrukus baigsiu, tai pasivaidensiu

o jūs tobulėjat, grožius kuriat wub.gif ech....
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 03 31, 22:47)
DIM Ugly duckling rinkinukas

Koks puikus! wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 04 02, 15:20)
Zuikiai...

Nuostabūs 4u.gif

QUOTE(Ieva V @ 2012 04 02, 18:30)
Atvirutė "Mažyliui"

Mielas smile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 02, 18:50)
Siuvinėta kitam forumui,