Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(baroniukas @ 2012 04 04, 15:02)
ten parašyta 4-8 savaitės... taip ilgu laukti....  g.gif

Visada atsiunčia savaitės bėgyje. Karta gavau į 3 dieną.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 04, 14:10)
Visada atsiunčia savaitės bėgyje. Karta gavau į 3 dieną.

Pas juos yra kai kurie rinkiniai užsakomi, jei pirkėjas pageidauja. Jei tiekėjas turi- tai gauna greitai, jei neturi tenka laukti kol gaus. Aš tris DIM rinkiniu pirkau barbstuolėj - tai iš karto pasakė, kad gali tekti palaukti, bet neteko, nes visus turėjo tiekėjai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 04 04, 15:22)
Pas juos yra kai kurie rinkiniai užsakomi, jei pirkėjas pageidauja. Jei tiekėjas turi- tai gauna greitai, jei neturi tenka laukti kol gaus. Aš tris DIM rinkiniu pirkau barbstuolėj - tai iš karto pasakė, kad gali tekti palaukti, bet neteko, nes visus turėjo tiekėjai.

Ačiū mergaitės už rūpestėlį. Paklausiau pačioj parduotuvėj, bet sakė laikas tas pats iki 8 savaičių.... o schemutės tokios niekur neregėjot?
Atsakyti
QUOTE(baroniukas @ 2012 04 04, 16:36)
Ačiū mergaitės už rūpestėlį. Paklausiau pačioj parduotuvėj, bet sakė laikas tas pats iki 8 savaičių....  o schemutės tokios niekur neregėjot?

rodos turiu ax.gif jai reikia,i asmenine žinute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 04, 15:38)
rodos turiu  ax.gif jai reikia,i asmenine žinute  ax.gif

nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš jau ir viltį praradau....
jeigu galit į baroruta@gmail.com
Atsakyti
užsiblokavau savo gallery.ru puslapi ir neprisimenu prisijungimo slaptažodžių visų bash.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Na ir darbų užderėjo bigsmile.gif
Nuostabūs procesai, Florestina, Dandelion fuzz, ausryte.b - visoms po 4u.gif
Labai patiko Sobieskos velykiniai darbeliai, Ievos V atvirukas (iškart Paryžius prieš akis), zuzaneles dėžutė irgi puiki - šaunuolės mergaitės.

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 04, 18:20)
užsiblokavau savo gallery.ru puslapi ir neprisimenu prisijungimo slaptažodžių visų  bash.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

console.gif
Atsakyti
Akims paganyti wink.gif Tikiuosi neturincioms facebook saskaitos irgi rodys smile.gif
http://www.facebook.com/#!/media/set/?...2681&type=1
Atsakyti
Sobieska, vėl mane išvertei, nu tikrai gražu ir tie viščiokai fainuoliai wub.gif
Atsakyti
Labai norėčiau į tokią parodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 04 04, 17:01)
Akims paganyti wink.gif Tikiuosi neturincioms facebook saskaitos irgi rodys smile.gif
http://www.facebook.com/#!/media/set/?...2681&type=1

kaip grazuuuuu!aha,ir as noreciau apsilankyti...bet kiek supratau cia ne LT?ir siuvineta ne vien kryzeliu,ane?eina sau,va cia tai teigiamu emociju bomba butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 01, 15:19)
toki klausima galima ir i az paklausti  mirksiukas.gif

o čia jau negalima? blink.gif
Atsakyti