Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

DVI - puikiausias darbelis, zemai lenkiuosi nes tikrai nuostabiai viskas suderinta 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai oro_buckis.gif
Atsakyti
Dvi, vienu žodžiu...NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 04 17, 09:23)
Merginos akys dziaugiasi tiek ir tokiu graziu darbeliu matydamos  wub.gif

As taip pat noriu pristatyt paskutini pabaigtuka. Kuris man labai skaniai siuvinejosi wub.gif

Nimue "The Hare and The Postman"

Labai fainas ir puikus darbelis fb jau gerejausi tavo darbeliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as jau ir atsijemiau savo du darbelius is ireminimo salono tai kazkuria dienele gal pasirodysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2012 04 18, 16:23)
Mirabilia Royal Holiday. Zweigart Belfast Amber linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai.

Puiki ir pasakiskai atrodo karaliene mirksiukas.gif ir labai puikiai atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvinėtojos 4u.gif

jau ilgai tyliai skaitau jūsų temelę ir kartas nuo karto pati paimu adatą į rankas ax.gif nu negaliu ištvert nepagyrus kiekvienos iš jūsų, šaunuolės wub.gif visi iki vieno darbai nepakartojami wub.gif wub.gif wub.gif Gal kada ir pati pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 18, 17:23)
Mirabilia Royal Holiday. Zweigart Belfast Amber linas 32ct, DMC muline, Kreinik metalikas, Wisper mohera, MH karoliukai.

kaip visada, TOBULA wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 18, 14:23)

laaabai grazu!ir ireminimas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Dvi, nuostabaus grožio darbas wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
DVI, darbelis puikus net zodziu neina apsakyti. thumbup.gif As irgi noreciau siu karalieniu bet dar pas mane planuose kiti darbeliai. smile.gif
Atsakyti
o va siandien man kaip nuskilo thumbup.gif
rodausi koki geri pavyko nutverti uz 75lt, virsutine eilute vien Dmc siulai bigsmile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Kadangi siuvinejame su sese abi tai paemiau ir kitokiu firmu siuliukus, labai pravercia kai reikia kur kokio raistelio ar vaikiskam paveiksliukui siuvinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 04 19, 15:04)
o va siandien man kaip nuskilo  thumbup.gif
rodausi koki geri pavyko nutverti uz 75lt, virsutine eilute vien Dmc siulai  bigsmile.gif

Kadangi siuvinejame su sese abi tai paemiau ir kitokiu firmu siuliukus, labai pravercia kai reikia kur kokio raistelio ar vaikiskam paveiksliukui siuvinet  ax.gif

koks inventorius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 balandžio 2012 - 13:08
QUOTE(Loote @ 2012 04 19, 15:04)
o va siandien man kaip nuskilo  thumbup.gif
rodausi koki geri pavyko nutverti uz 75lt, virsutine eilute vien Dmc siulai  bigsmile.gif

Ohoho bigsmile.gif
Atsakyti