Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Loote @ 2012 04 19, 14:04)
o va siandien man kaip nuskilo  thumbup.gif
rodausi koki geri pavyko nutverti uz 75lt, virsutine eilute vien Dmc siulai  bigsmile.gif
Kadangi siuvinejame su sese abi tai paemiau ir kitokiu firmu siuliukus, labai pravercia kai reikia kur kokio raistelio ar vaikiskam paveiksliukui siuvinet  ax.gif

Oho kaip muskilo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2012 04 20, 13:38)
merginos, jei esate kuri macius tokius anciukus ar kazka panasaus, labai laukciau schemuciu.

schemu paieska naudokites sekanti karta, schema idesiu i schemu paieska .ir perskaitykite schemu paieskos 1 psl taisykles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 balandžio 2012 - 12:11
QUOTE(Antarktida44 @ 2012 04 19, 16:50)
Siut nemoku visai, bet siaip ne taip pabaigiau pagalve  4u.gif  blush2.gif  ( dar ir su kitu pagalba)  lotuliukas.gif

nieko sau nemokatae siuti puiki pagalvėlė 4u.gif 4u.gif iš karto sužavėjo ir patraukė akį wub.gif wub.gif
*Radvileee puikus rankšluostukas mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Sobieska kaip visada puikiai pritaikytas darbelis... 4u.gif 4u.gif puikiai atrodo priderinta prie segtuvo mirksiukas.gif
Rituker visai neblogas kaip pirmas blynas ir visai neprisviles mirksiukas.gif sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2012 04 20, 09:11)
Kreipiuosi i kaunietes,
sakykite, ar gerose akyse (senamiesty) vis dar vyksta akcija, kai perki dmc daugiau nei 10 vienetu ir moki 1,89? ar cia ne akcija, o visa laika tai galioja?

man atrodo, kad visose Gerose akyse būna ta akcija. Gali jų internetiniam psl pažiūrėt, bus ir kontaktai. tai paskambinsi ir paklausi;)

visų darbai puikūs 4u.gif aš prisiuvinėjus, vis neatrandu laiko susidėt blush2.gif
Atsakyti
megiux59...ačiū blush2.gif, pupsiukėlis123...labai miela 4u.gif ,Sela:)
4u.gif

............siuvinėju kadagį......... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, geguzi skrendu i Londona. Ar verta ieskoti siulu parduotuviu? Domina DMC siulu kainos ir mazi rinkinukai (kainu atzvilgiu pigiau nei LT ar ne). Kazkuri lyg ten gyvenate 4u.gif blush2.gif Atsiprasau, kad as ne i tema..

PS: darbai visu nuostabus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2012 04 20, 13:55)
Merginos, geguzi skrendu i Londona. Ar verta ieskoti siulu parduotuviu? Domina DMC siulu kainos ir mazi rinkinukai (kainu atzvilgiu pigiau nei LT ar ne). Kazkuri lyg ten gyvenate  4u.gif  blush2.gif  Atsiprasau, kad as ne i tema..

PS: darbai visu nuostabus  drinks_cheers.gif

Na, as ne Lonodne gyvenu, taciau Kai gyvenau Atenuose siulus pirkdavau uz eiline spalva po eura )apie 3,5 lt, o siuo metu persikeleme i Osla, tad uz vieneta moku 14 kronu (apie 6,10 lt......). Tad nemanau, kad ir Londone bus ka pigiau nei Lietuvoj... Todel merginu ir klausiu kaip yra gerose akyse su ta akcija, ar ten visa laika po 1,89 kai perki daugiau nei 10 vnt...
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2012 04 20, 15:22)
Na, as ne Lonodne gyvenu, taciau Kai gyvenau Atenuose siulus pirkdavau uz eiline spalva po eura )apie 3,5 lt, o siuo metu persikeleme i Osla, tad uz vieneta moku 14 kronu (apie 6,10 lt......). Tad nemanau, kad ir Londone bus ka pigiau nei Lietuvoj... Todel merginu ir klausiu kaip yra gerose akyse su ta akcija, ar ten visa laika po 1,89 kai perki daugiau nei 10 vnt...

Na aš perku gerose akyse Panevėžyje tai jau ne pirma mėnesi viksta ši akcija... mirksiukas.gif ir šį mėnesi dar yra akcija... tai neaišku kiek čia laiko bus kai klausiau pardavėju nežino jos tiksliai. Taip kaina yra 1,89lt/vnt jei perki daugiau nei 10 vnt...
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 04 20, 11:36)
Sveika prisijungus,puikus blynas  mirksiukas.gif

Aciu visoms 4u.gif
Koookiu groziu prisiziurejau wub.gif manau uzkibau, siuvinesiu toliau bigsmile.gif
Atsakyti
štai mano du darbeliai mirksiukas.gif 4u.gif esu patenkinta įrėminimu
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 20 balandžio 2012 - 16:04
pupsiukeli123 gražūs, šilti darbeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 20, 17:02)
pupsiukeli123 gražūs, šilti darbeliai  smile.gif

ačiū uodegyte 4u.gif
Atsakyti