Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(libaja @ 2012 04 23, 21:23)
Na, aš pagaliau irgi turiu ką pasirodyt. Ilgas darbas buvo,. Juodas linas - išbandymas akims. Bet rezultatas visai nieko.

Grazus darbelis 4u.gif kazkada pirkau Kasiuluose juoda aida ir naturalios spalvos lina. O atsiunte ir aida ir lina juodus doh.gif Tai taip ir stovi tas juodas linas 32nr. Neisivaizduoju, kaip ant jo reiktu siuvinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 04 24, 06:39)
Grazus darbelis 4u.gif kazkada pirkau Kasiuluose juoda aida ir naturalios spalvos lina. O atsiunte ir aida ir lina juodus doh.gif Tai taip ir stovi tas juodas linas  32nr. Neisivaizduoju, kaip ant jo reiktu siuvinet doh.gif

aš siuvinėjau ir ant juodo lino 32ct ir juodos aidos 18ct didelius darbelius, kažkaip man nesunku, gal kad trumparegė - jei tik pakankamai prisilenkiu, viską puikiausiai matau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 24 balandžio 2012 - 09:48
Rodausi ireminta paveiksliuka, man jis labai siltas ir mielas sirdziai ax.gif

user posted image</noscript>
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 04 24, 10:58)
Rodausi ireminta paveiksliuka, man jis labai siltas ir mielas sirdziai ax.gif

thumbup.gif Tai jau tikrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(B_March @ 2012 04 24, 10:47)
aš siuvinėjau ir ant juodo lino 32ct ir juodos aidos 18ct didelius darbelius, kažkaip man nesunku, gal kad trumparegė - jei tik pakankamai prisilenkiu, viską puikiausiai matau  biggrin.gif

Reiks pamegint, gal ne taip bus baisu kaip atrodo. Kazkada ir ant naturalios spalvos lino baisu buvo pradet biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražu, auryta wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 04 24, 09:12)
Reiks pamegint, gal ne taip bus baisu kaip atrodo. Kazkada ir ant naturalios spalvos lino baisu buvo pradet biggrin.gif

pamėginti juk nieko nekainuoja (išskyrus truputį laiko ir gal nervų, jei visgi nepavyks biggrin.gif ) - svarbiausia atsisėk prie dienos šviesos - tikrai gerai matysis. O kai įpranti ir jau automatiškai adatą bedi, tai ir vakarais siuvinėti ne problema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 24 balandžio 2012 - 10:22
Labas mergaitės, gal žinot kokių siūliukų kodai čia surašyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(malena44 @ 2012 04 24, 11:53)
Labas mergaitės, gal žinot kokių siūliukų kodai čia surašyti

Dimensions mirksiukas.gif Konverteris
Atsakyti
sveikos,jai pastebejot bendro proceso temoje nebera paveiksleliu,nes imageshack mane pavede,nes galiu tik iki 500 nuotrauku kelti,kazkokia nesamone.tai pradejau naudotis radikal,buna trukdziu kartais,bet bent jau registruotis nereikia,ir kelti galima kiek nori...turbut ax.gif dar ir puikus budas det nuotraukas sumazintas,pastebejau kad dzeine ir poniadvi sitaip deda.

jai kam reikia ,uzkrovus nuotrauka kopijuoti 3 eilute

http://www.radikal.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 balandžio 2012 - 17:28
QUOTE(B_March @ 2012 04 24, 10:47)
aš siuvinėjau ir ant juodo lino 32ct ir juodos aidos 18ct didelius darbelius, kažkaip man nesunku, gal kad trumparegė - jei tik pakankamai prisilenkiu, viską puikiausiai matau  biggrin.gif

Man pavyko tik arba dieną siuvinėt, arba stalinę lempą apačioj medžiagos prisitaisius. Katastrofiškai nesimato. O jeigu rėmo būč neturėjus, tai misija neįmanoma būtų.
Atsakyti
As ir nesu siuvinejusi ant juodos medziagos, bet turiu keleta schemuciu jai smile.gif ech gal kada nors po keletos metu ir as issiuvinesiu jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 04 25, 07:15)
As ir nesu siuvinejusi ant juodos medziagos, bet turiu keleta schemuciu jai smile.gif ech gal kada nors po keletos metu ir as issiuvinesiu jas smile.gif

Jei ta juoda medziaga Aida, tai dar puse velnio, va ant juodo lino baisu pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 04 25, 08:54)
Jei ta juoda medziaga Aida, tai dar puse velnio, va ant juodo lino baisu pradeti g.gif

visiskai nesunku schmoll.gif
nesu siuvinejusi pries tai ant jokio kitokios spalvos lino.
O dar ir su akimis minusinemis 4u.gif
Atsakyti