Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjamas kryželiu, 118 tema

QUOTE(Džeinė @ 2012 04 21, 15:43)
Rėmas toks keičiantis spalva, prieš saule blizgus tampa  biggrin.gif  tad idedu abi foto

Super thumbup.gif
Atsakyti
Vaje, kiek darbų, darbelių idėjot  thumbup.gif  thumbup.gif

Saulėgražos labai patiko  wub.gif

O aš pagaliau įrėminau savo vilkus  smile.gif
"susitikimas miške"
Rėmas toks keičiantis spalva, prieš saule blizgus tampa  biggrin.gif  tad idedu abi foto

thumbup.gif LABAI LABAI biggrin.gif
Atsižiūrėti negaliu darbeliu ir rėmu, aš jau įsivaizduoju net vieta kur mano namuose toks atsidurtų, Tai net susigundžiau siuvinėti. Tik tiek kad pagal mano planus geriausiu atvejų kokių 2013 metų pabaigai planuose galėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 04 21, 16:43)
"susitikimas miške"

Fantastiškas rėmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 04 21, 13:48)
Pupsiukėli, tiek saulėgrąžos, tiek povas savaip mieli paveiksliukai. Kiekvieną kart pažvelgus į jūsų publikuotus darbelius visada mėginu juos pritaikyt savoj aplinkoj. Vieni įsipaišo idialiai, o va su kitais mano skonis prasilenkia...va tavo atveju saulėgrąžos man tiktų superiniai wub.gif

Ačiū už gerus žodelius 4u.gif Na ir kurgi pritaikytumėte manasias saulėgrąžas? 4u.gif
Rasiuxgaila būtu pova paleisti smile.gif pasiliksiu sau bet žadu siuvinėti pova dar du kartus greičiausiai nes yra jau užsakymu... ant sienos deje dar kabinti negaliu paveikslu nes vešiu į paroda mirksiukas.gif
Džeinė puikiai tinkantis rėmelis toks laukinis ir idealiai tinka thumbup.gif puikus darbelis wub.gif beje ir ačiū tau už rėmelius 4u.gif bandysim pratintis su jais siuvinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 04 20, 17:00)
štai mano du

Labai gražūs 4u.gif

"susitikimas miške"

Puikus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 04 21, 20:16)
ant sienos deje dar kabinti negaliu paveikslu nes vešiu į paroda  mirksiukas.gif

va čia tai sudominot bigsmile.gif gal galima plačiau, kur čia kokia paroda vyks? ax.gif

Džeine, prisidedu prie pagirų. Labai gražus paveikslas, toks labai realistinis, rėminimas tikrai idealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 21, 19:35)
va čia tai sudominot bigsmile.gif gal galima plačiau, kur čia kokia paroda vyks? ax.gif

Žinau, kad šiuo metu paroda vyksta Trakų Vokės kultūros namuose, tik nežinau ar būtent apie ją eina kalba. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 04 21, 16:43)
Vaje, kiek darbų, darbelių idėjot  thumbup.gif  thumbup.gif

Saulėgražos labai patiko  wub.gif

"susitikimas miške"

man kas lb priimtina buvo,tai miniatiurinis pasportukas biggrin.gif rausaites pvz daro tokia klaida,kad iskart remina be jokio atstumo(pasporto) .tada darbas lyg ispraustas.o cia nors tiek,bet puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 balandžio 2012 - 20:11
Džeine, nuostabu! Ir rėmas puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Bet jau remas koks isskirtinis tame darbelyje su vilkais - darbelis puikus, remas isskirtinis - tobula smile.gif
Siaip manau, kad tam, kad ismokti siuvineti kryzeliu tokius darbus tikrai nera daug gabumu tureti- tik skaityti schemute, tureti daug daug daug kantrybes (juk buna darbeliai baigiami tik po pusmecio) ir kruopstumo... juk kai nusiperkame paveiksliuka - visos spalvytes buna duotos, nereikia beveik nieko derinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 21, 20:35)

Na čia vežu į Babilona Panevėžyje į Hobi centra geros akys ten parduotuvė savo kampeli turi tai ten siuvinėtojos atveža savo darbelius dviem mėnesiukams palieka parodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visom, labai, labai už pagyras mano vilkams wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti