Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažujų stebuklėlių pavasarinė trobelė

QUOTE(irute1984 @ 2012 04 05, 12:19)
juk albumelis tavo yra fotki, reikia tik ideti nauju nuotraukyciu ax.gif

Taip, yra, bet ten nuotraukytes buvo Regatele ikelusi, nes as nemoku blush2.gif

Na, as pradziai daviau tik ant saukstelio galo paragauti, kita diena dvigubindavau doze rolleyes.gif Dabar sukerta pilna Avento indeli koses su mesyte, ten manau apie 180-200 g yra.
Po to, kai paskaunauja, reikia duoti pienelio, nes vaikas juk nepavalge nuo to saukstelio. As kokia 2-3 sav daduodavau pienelio po kosytes, isgerdavo ivairiai - nuo 60 iki 130 ml. Po to jau atsisake pienelio, tai duodu tik vandenuka arba sultytes po koses.

Atsakyti
aciu,mamytes,jau truputi aiskiau smile.gif tai kaip supratau,po tu paragavimu duoti kosyte 1k/diena vietoj vieno maitinimo,pvz apie 12val ar panasiai,paskui misinuko daduoti kazkiek ir toliau jau vel misinukai blush2.gif ?o po kiek laiko ivest antra maitinima?kaip su tyrelem,kada jau jas pradeti duoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 04 04, 23:04)
*Tikrai kiausus per sniega ridensim biggrin.gif
**Pieno baras, matyt, grietinele prekiauja thumbup.gif O jau grozis Jorio,ale i tave panasus vaikas,tikrai tavo bigsmile.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 05, 05:49)
Tiesa, aš ir norėjau pasakyti, kad J. ira panašus į mamytę Keberiokst  mirksiukas.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 04 05, 09:01)

*** drinks_cheers.gif ir man TPK J į mamytę panašus  ax.gif

Aciu 4u.gif LAbai sirdele paglostet...Cia tai man laimes dabar pilnos kelnes bigsmile.gif

Beta,nu ziurek gal busi prisapnavus smile.gif Kita savaite kvieciuos kirpeja,zadu spalva keisti ir tikriausiai i tamsia.Kazkaip pasiilgau saves tamsios,o per nestuma nedrisau dazyt...zaliai bijojau iseit ax.gif

O as sianakt sapnavau Levanda.Sapnavau per pirma miego dali,prabudus sakiau reiks butinai nepamirst,nes baisiai juokingo ten kazkas buvo,bet dabar jau nieko nepamenu,isskyrus,kad ji isleido knyga su vaikiskais eilerasciais.Virseli pati nupaisius,nu viskas ten labai jau grazu buvo smile.gif

Gerai,einu bandyt pasitvarkyt,jei direktorius leis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 05, 11:40)
Man irgi tie patys klausimai kilo pries pradedant primaitinima biggrin.gif

As pradejau nuo keliu sauksteliu ( turim toki avent sauksteli ilgu koteliu)...Pirma diena daviau 2-3 saukstelius, antra diena - 6 ar 8 saukstelius, trecia diena jau sauksteliais nebecicakinau - daviau gal 40 gr...4 diena ivedziau kita darzove - irgi gavosi apie 40 gramu koses....Po to jau 5 diena 60 gr...ir taip kokias dvi savaites valge po 60 gramu...Po tu dviej usavaiciu didinau - dejau 80, po poros dienu 100...dbr kaip kartais..kartais duodu 120, kartais 140 smile.gif...Daugiau nelabai ir nori....As duodu jai apie 11-12val...ir po to duodu dar (.) - po valgio....Ir misinukus man rodos duoda po valgio....Kiek zinau, mano drauges mergyte po koses suvalgo kokius 60ml is visos dozes smile.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 04 05, 11:50)
Taip, yra, bet ten nuotraukytes buvo Regatele ikelusi, nes as nemoku  blush2.gif

Na, as pradziai daviau tik ant saukstelio galo paragauti, kita diena dvigubindavau doze  rolleyes.gif Dabar sukerta pilna Avento indeli koses su mesyte, ten manau apie 180-200 g yra.
Po to, kai paskaunauja, reikia duoti pienelio, nes vaikas juk nepavalge nuo to saukstelio. As kokia 2-3 sav daduodavau pienelio po kosytes, isgerdavo ivairiai - nuo 60 iki 130 ml. Po to jau atsisake pienelio, tai duodu tik vandenuka arba sultytes po koses.

Na aciu, mergaites thumbup.gif tamsus miskas atrodo man ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ka, IRUTES pagalba, sugebejau ir as ikelti nauju foto thumbup.gif
Keletas nuotraukyciu is pries menesi vykusiu Krikstynu wub.gif
Atsakyti
Adrijut, su 3 mėnesiuku jus abi!!!!

Beta, o tai kad neseniai aš tavo sūūnelį sveikinau su pirmu mėnesiuku kaip yra dabar, kad vėl pirmą mėnesiuką rodo? g.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 04 05, 07:52)
LEVANDUT,as zinau,kad cia tik desertas.bet galvoju,ar neperdaug iskart tiek naujo,ir darzoviu,ir vaisiu per viena diena ragauti g.gif O kokiu kosyciu jums leido ragauti?

Na aš tai neplanuoju iškart tiek visko daug duoti. Pradėsiu nuo bulvytės kaip mamytės sakė palaipsniui didinat šauštelių, o po to gramų kiekį. O kai jau įsives antras maitinimas, kai mažylė bus didesnė - galima kartais ir tyrelę duoti tarp maitinimų rytinio ir vakarinio. Na bent aš taip manau. Man gydytja sakė, kad čia papildomai po maistelio.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 05, 13:14)
O as sianakt sapnavau Levanda.Sapnavau per pirma miego dali,prabudus sakiau reiks butinai nepamirst,nes baisiai juokingo ten kazkas buvo,bet dabar jau nieko nepamenu,isskyrus,kad ji isleido knyga su vaikiskais eilerasciais.Virseli pati nupaisius,nu viskas ten labai jau grazu buvo smile.gif

Eik tu sau Keberioks kokia tu pranašė!!!! Man neseniai paskambino iš leidyklos ir pasiūlė sudalyvauti konkurse dailininkų, kad iliustruoti vieno senosios kartos lietuvių vaikų poeto eilėraščius!!!! Na negi man taip pasiseks ir mane atrinks bigsmile.gif Paskaičiau tavo postą ir nustėrau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 05, 13:59)

Beta, o tai kad neseniai aš tavo sūūnelį sveikinau su pirmu mėnesiuku kaip yra dabar, kad vėl pirmą mėnesiuką rodo?  g.gif
Na aš tai neplanuoju iškart tiek visko daug duoti. Pradėsiu nuo bulvytės kaip mamytės sakė palaipsniui didinat šauštelių, o po to gramų kiekį. O kai jau įsives antras maitinimas, kai mažylė bus didesnė - galima kartais ir tyrelę duoti tarp maitinimų rytinio ir vakarinio. Na bent aš taip manau. Man gydytja sakė, kad čia papildomai po maistelio.
Eik tu sau Keberioks kokia tu pranašė!!!! Man neseniai paskambino iš leidyklos ir pasiūlė sudalyvauti konkurse dailininkų, kad iliustruoti vieno senosios kartos lietuvių vaikų poeto eilėraščius!!!! Na negi man taip pasiseks ir mane atrinks  bigsmile.gif  Paskaičiau tavo postą ir nustėrau  wub.gif

Pasiseks pasiseks! mirksiukas.gif

hihihi.gif nu matai,reiks eit bureja dirbt,tik miegosiu ir sapnuosiu bigsmile.gif
Ziurek,Beta,pas Butke i koncerta dar ir tikrai nuvarysim lotuliukas.gif

o jei rimtai,neseniai viena pks senbuve sapnavau,kad su teigiamu nt buvo,pasirodo akurat,tik ji tylejo ir niekam nesigyre dar smile.gif

Galetu J uzmigt,noriu nuvaryt iki pardes geliu nupirkt,o su nemieganciu man baisu.Jau kai pradeda klykaut,tai nieks nepadeda.Per visa rajona su verkianciu varyt nesinori kazkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 05 balandžio 2012 - 15:23
Sveikutes! Nebespeju perskaityt jau, nes mano rankinukas nuo ranku nenulipa doh.gif Sirguliuoja- slogyte nemenka turim, tai namie, i lauka daktare neleidzia, tai mazai mazyle miega. Siryt buvom TA- standartiskai priaugom 700g. (5700g) +3cm (63cm). Siandien mums 3-ys menesiukai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 05, 04:59)

Eik tu sau Keberioks kokia tu pranašė!!!! Man neseniai paskambino iš leidyklos ir pasiūlė sudalyvauti konkurse dailininkų, kad iliustruoti vieno senosios kartos lietuvių vaikų poeto eilėraščius!!!! Na negi man taip pasiseks ir mane atrinks  bigsmile.gif  Paskaičiau tavo postą ir nustėrau  wub.gif

Aciu, Levandut! wub.gif

Manau, kad tikrai atrinks, juk Tavo darbai tokie ypatingi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 05, 15:59)
*Beta, o tai kad neseniai aš tavo sūūnelį sveikinau su pirmu mėnesiuku kaip yra dabar, kad vėl pirmą mėnesiuką rodo?  g.gif

Tai iseina taip, kad pirmadieni buvo lygiai 4 savaites, o siandien lygiai menuo kalendoriskai, uztat ir svenciam du kart ta pirmaja proga tongue.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 05, 16:04)
Ziurek,Beta,pas Butke i koncerta dar ir tikrai nuvarysim  lotuliukas.gif

Varysim varysim biggrin.gif Nieko tokio, kad Butkes lyrika man visai ne prie dusios, bet prie geros kompanijos galiu palinguot i takta ir paniuniuot "nemylejau taves..." hihihi.gif Nes nu kaip gi imti ir nepildyti sitokiu sapnu biggrin.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, labai jau pavėluotai, bet iš visos širdies sveikinu su žvirbliuko gimimu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 04 05, 12:39)
Mes po TA wink.gif
Gimus 53 cm buvo, dabar 52cm  doh.gif uztat sveriam 4160 gr smile.gif kita savaite eisim vel, gausim skiepa.

Mums lygiai tas pats buvo. Ligoninėje 51 cm. o po mėnesio 52 cm. ar net 51 cm. doh.gif o svoris už tai per 1-mą mėn prisidėjo 1 kg. 400 g. - saldaus mamos pienuko dėka thumbup.gif

Sella, kaip tavo dukrytė auga?
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2012 04 05, 15:00)
T.P.Keberiokst, labai jau pavėluotai, bet iš visos širdies sveikinu su žvirbliuko gimimu!  4u.gif

Sella,dekui 4u.gif

As tave daznai atsimenu smile.gif kaip augat?
Atsakyti