Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

QUOTE(Barbutė @ 2007 07 12, 17:25)
Fiksuotas 12 mėn., nes perskaičiuojant palūkanas 1k/metus nereikia mokėti baudos už anksčiau grąžinamą kreditą

tiek su kintamomis tiek su fiksuotomis per metus bent viena karta galima inesti didesne suma, o mes pasiemem VB gyvybes draudima tai galim bet kada inesti dideles sumas smile.gif bauda yra tik uz kito banko refinansavima (1proc.)
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinot ar duos paskola 90 000 lt jei mano busima pirkini ivertino 133 000 kita dali pinigeliu pati turiu.
Prasiau kintamu palukanu, paskola imsiu eurais, marza sake bus 0,8 nes atlyginima gaunu ir darbdaviai sutarti su VB sudare
Atsakyti
Tai tu tik 68 proc. prašai. Gausi, jei pajamos leidžia.
Atsakyti
Pajamos tikrai leidzia, 1500 vidutiniskai gaunu, vaiku 0
Atsakyti
Gausi. O kokios bus palūkanos? Kokiam laikotarpiui imsi? Ir gal jau zinai kokia bus mėnesinė įmoka? Įdomu, nes patys imam Vilniaus banke 100000
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 07 20, 13:24)
Gausi. O kokios bus palūkanos? Kokiam laikotarpiui imsi? Ir gal jau zinai kokia bus mėnesinė įmoka? Įdomu, nes patys imam Vilniaus banke 100000

apie 500 Lt turėtų būti, jei 40 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 20 liepos 2007 - 13:26
Gaunasi 460 lt ar biski daugiau per menesi. Taspat kas nuoma ti jau zinai, kad cai tavo nemaliai bus
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 07 16, 08:36)
tiek su kintamomis tiek su fiksuotomis per metus bent viena karta galima inesti didesne suma, o mes pasiemem VB gyvybes draudima tai galim bet kada inesti dideles sumas smile.gif bauda yra tik uz kito banko refinansavima (1proc.)

Pas mus kintančios palūkanos ir naują mokėjimo grafiką gaunam kas 3 mėn. Tai va, jei papildomus pinigėlius įnešam paskutinį mėn, po kurio turim gauti naują mokėjimo grafiką, tai nenuskaičiuoja nė kiek, o jei įnešam kitus 2 mėn, tai nuskaičiuoja 1 proc. O galim įnešti tiek kartų kiek norim. Čia SEB'e mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors pas mus ir fiksuotos, bet galime inesti didesne suma kada norim, tiesiog 1 procenta turim sumoket nuo inesamos sumos. Na mes 100000 paemem 20 metu, nes 40 metu man ziauriai skamba. Be to daugiau permokama.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 07 21, 00:49)
Nors pas mus ir fiksuotos, bet galime inesti didesne suma kada norim, tiesiog 1 procenta turim sumoket nuo inesamos sumos. Na mes 100000 paemem 20 metu, nes 40 metu man ziauriai skamba. Be to daugiau permokama.

apie 700 Lt gaunasi.
o dėl permokėjimo, kaip pažiūrėsi.
Su 4 proc. infliacija tie 700 Lt po 20 m. atrodys kaip 400 Lt dabar, o po 40 metų - kaip 250 Lt.
Atsakyti
Meškuolė tu turbut banke dirbi. Nes tavo patarimai tikrai verti demesio. Pasakyk ar siuo metu tokios banko pritaikytos salygos mums yra normalios. Marza - 0,75, Vilibor eurais 5 metu fiksuotu palukanu 4,8793. Viso paskolos palukanos 5,6293. Menesine imoka 760 Lt (anuitetas). Sutarti jau pasirasem, manau neprasovem, nes kita diena Viliboras jau buvo truputi didesnis. Gal zinai kokia tendencija Viliboro kitimui. Aciu. Paskola is Vilniaus banko.
Atsakyti
Ne, aš ne bankininkė ax.gif
Ir apie paskolų sąlygas žinau tik todėl, kad patys neseniai ėmėm.
Buhalterė esu.
Tiesiog universitete ekonomiką mokiausi ax.gif

Prognozuoti nieko negaliu. Tik teoriškai galimus variantus.
Atsakyti