Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

QUOTE(skarinka @ 2007 07 21, 14:24)
Meškuolė tu turbut banke dirbi. Nes tavo patarimai tikrai verti demesio. Pasakyk ar siuo metu tokios banko pritaikytos salygos mums yra normalios. Marza - 0,75, Vilibor eurais 5 metu fiksuotu palukanu 4,8793. Viso paskolos palukanos 5,6293. Menesine imoka 760 Lt (anuitetas). Sutarti jau pasirasem, manau neprasovem, nes kita diena Viliboras jau buvo truputi didesnis. Gal zinai kokia tendencija Viliboro kitimui. Aciu. Paskola is Vilniaus banko.

as ir vel apie ta pati bet gal gali pasiziuret ar marza sutartyje yra nurodyta? g.gif ar tik bendrai parasyta kad palukanos 5,6293 unsure.gif
Atsakyti
Čia visos rašot apie maržą 0,8, o mes beveik tris metus mokam 1,85 maržą, dabar parašėm prašymą, kad sumažint, sumažino iki 1,1. Tačiau man atrodo, kad pas mus marža vistiek didelė. Paskolą turim hansabanke.... nesuprantu ar čia su vadybininke nesusikalbam? Ruošiamės dar imti paskolą, taigi bandysim apeiti ir kitus bankus pažiūrėsim ką pasiūlys.....
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 07 23, 13:23)
as ir vel apie ta pati bet gal gali pasiziuret ar marza sutartyje yra nurodyta? g.gif ar tik bendrai parasyta kad palukanos 5,6293 unsure.gif

Goniuke, pas mane tikra nurodyta - ir marža, ir bendra palūkanų norma.

QUOTE(rimazu @ 2007 07 23, 14:08)
Čia visos rašot apie maržą 0,8, o mes beveik tris metus mokam 1,85 maržą, dabar parašėm prašymą, kad sumažint, sumažino iki 1,1. Tačiau man atrodo, kad pas mus marža vistiek didelė. Paskolą turim hansabanke.... nesuprantu ar čia su vadybininke nesusikalbam? Ruošiamės dar imti paskolą, taigi bandysim apeiti ir kitus bankus pažiūrėsim ką pasiūlys.....

Šiek tiek didoka - gal nelabai spaudėte savo vadybininką dėl maržos dydžio, o be to, tai gali priklausyti ir nuo kredito sumos, laikotarpio, kt. aplinkybių.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 07 23, 15:05)
Šiek tiek didoka - gal nelabai spaudėte savo vadybininką dėl maržos dydžio, o be to, tai gali priklausyti ir nuo kredito sumos, laikotarpio, kt. aplinkybių.

Tai, kad ji ten veblena, kad ne nuo jos priklauso, kad mes galim prasyt, o jau bankas nuspres kiek mums duoti marza. Paskolos dydis siuo metu 90000 ir like 23 metai. Ruosiames imti dar 100000 ir ir po metu dar neaisku kiek (kol nama pastatysim), taigi sumos kaip ir ne mazos...
Atsakyti
GONIUKE, pas mus nurodytas VILIBORas ir bendros palukanos. Is palukanu atimant Vilibora gaunam marza. Marza - pastovi. Vilibor keiciasi. Nezinau ar gerai paaiskinau, nes pati nelabai suprantu. Vyra iskamantinejau. 0,75, tai labai gera marza, buna ir mazesniu, bet jau cia labai retai. Mums tokia suteike, kaip lojaliems klijentams. Nes jau turejom paskola bustui ir dar kitu paskolu.
RIMAZU 1,1 marza manau, kad yra labai didele. Kadangi imat didele paskola, tai turit galyminiu pereit i kita banka. Pasikonsultokit su kitu banku administratoriais, gal jums pasiulytu geresnius variantus. O gal jusu vadybininke suzinodama, kad ruosiates iseiti i kita banka sumazins pati marza.
Atsakyti
sveikutes mamytes sunglasses2.gif pamacius aktualia temele negaliu neprisijungti prie jusu diskusijos 4u.gif na musu vadybininke imant paskola tai labai jau maloni buvo viska nuodugniai isaiskino ir pan. o marza gavom be jokiu derybu 0,7 assa.gif ploja.gif tai kam pasakom su savo brangiuoju kokia marza tai niekas netiki kad atsitiktinai vadybininke tokia nuostabi pasitaike o ne kokia nors pazistama tongue.gif
Atsakyti
o man idomu,kokia valiuta imti paskola geriau, litais ar eurais.kokia ima dauguma, gal litais g.gif
Atsakyti
Espana, kaip rodo paskutiniai duomenys dauguma paskola ima litais smile.gif nes tu bet kada gali pasikeisti valiuta i eurus ir tai tau kainuos tik administracini mokesti (400 lt) taip kad prarasti nieko beveik neprarandi thumbup.gif o jei dabar pasiimtum eurais tai kiekviena menesi gautus daugiau moketi mazdaug 200 lt nei paemus litais g.gif tikiuosi paaiskinau suprantamai 4u.gif
Atsakyti
Na man atrodo kaip tik dauguma eurais ima. Mes taip pat paemem eurais,nes litais daugiau premoketumem. Imant eurais palukanos mazesnes.
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 07 20, 10:19)
Sveikos merginos, gal zinot ar duos paskola 90 000 lt jei mano busima pirkini ivertino 133 000 kita dali pinigeliu pati turiu.
Prasiau kintamu palukanu, paskola imsiu eurais, marza sake bus 0,8 nes atlyginima gaunu ir darbdaviai sutarti su VB sudare

labukas
jei draudi paskola, tai gali gauti iki 100 proc, o be draudimo duoda 80 proc nuo ivertinimo. mums is pradziu sake tik 70, o paskui kazkaip pasidare 80 smile.gif cia hansa banke
Papildyta:
QUOTE(rimazu @ 2007 07 23, 14:08)

man marza is prazdiu siule 0,9, bet paskui pakele iki 1,0. sake del padidinto rizikos faktoriaus (tipo kad esu vaiko prieziuros atostogose ir neaisku, ar grysiu nuo metu i darba)
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2007 07 24, 15:45)
Na man atrodo kaip tik dauguma eurais ima. Mes taip pat paemem eurais,nes litais daugiau premoketumem. Imant eurais palukanos mazesnes.

mes imam eurais, nes su fiksuotom palukanom litais nedave. fiksuotos 10 metu.
Atsakyti
Merginos o per kiek laiko bankas sprendima priima. Man sake, kad savaites eigoje paskmabins, praejo savaite ir jokiu ziniu verysad.gif verysad.gif verysad.gif o pardavejai vis klausia kada pinigeliai bus
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 07 23, 18:16)
GONIUKE, pas mus nurodytas VILIBORas ir bendros palukanos. Is palukanu atimant Vilibora gaunam marza. Marza  - pastovi. Vilibor keiciasi. Nezinau ar gerai paaiskinau, nes pati nelabai suprantu. Vyra iskamantinejau. 0,75, tai labai gera marza, buna ir mazesniu, bet jau cia labai retai. Mums tokia suteike, kaip lojaliems klijentams. Nes jau turejom paskola bustui ir dar kitu paskolu.
RIMAZU 1,1 marza manau, kad yra labai didele. Kadangi imat didele paskola, tai turit galyminiu pereit i kita banka. Pasikonsultokit su kitu banku administratoriais, gal jums pasiulytu geresnius variantus. O gal jusu vadybininke suzinodama, kad ruosiates iseiti i kita banka sumazins pati marza.

na atimt tos dienos vilibora as irgi galiu biggrin.gif bet kaip butu jei sumastytume keisti pvz i kintamas g.gif zodziu supratau konkreciai pas jus marzos nurodytos irgi nera unsure.gif Diax matau tau vienintelei pasiseke kad marza nurodyta g.gif idomiai... Na bet tiek to jau, nebesigilinsiu yra kaip yra smile.gif Gavom mes jau paskola - viskas baigta su popieriais pagaliau smile.gif Beje mums su paskolos draudimu 4630Lt ir visais notaro mokesciais ir tt gavos islaidu ~7000Lt grynai paskolos gavimui doh.gif eina sau...
Papildyta:
QUOTE(audruliux @ 2007 07 25, 10:29)
Merginos o per kiek laiko bankas sprendima priima. Man sake, kad savaites eigoje paskmabins, praejo savaite ir jokiu ziniu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o pardavejai vis klausia kada pinigeliai bus

mums per 2 ar 3 dienas prieme smile.gif Skambinkit - teiraukites g.gif nes gal atostogauja banko valdytojas o be jo paraso niekaip- neapseisit.
Papildyta:
QUOTE(interesante @ 2007 07 24, 12:37)
Espana, kaip rodo paskutiniai duomenys dauguma paskola ima litais  smile.gif  nes tu  bet kada gali pasikeisti valiuta i eurus ir tai tau kainuos tik administracini mokesti (400 lt) taip kad prarasti nieko beveik neprarandi  thumbup.gif  o jei dabar pasiimtum eurais tai kiekviena menesi gautus daugiau moketi mazdaug 200 lt nei paemus litais  g.gif  tikiuosi paaiskinau suprantamai  4u.gif

va cia tai netiesa schmoll.gif dabar tik eurais apsimoka imt nes valiutos keitimo mokestis tikrai nera 200Lt/men biggrin.gif jis kurkas mazesnis, o jau litais imant Viliboras zeeeenkliai didesnis negu aurais mirksiukas.gif

beje musu fiksuotos eurais 5metams palukanos su marza [0.7] is viso yra 5.272 [uzfiksuota geguzes men.] kai tuo tarpu siandien viliboras [Litais] metu kintamu palukanu BE MARZOS yra 5.44 blink.gif dar pridek marza tai jau gausis virs 6 blink.gif
Atsakyti