Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

QUOTE(Nenius @ 2008 02 07, 20:58)
Mums taip pat Sampo pasiūlė geriausias sąlygas (dar lankiausi SEB, Hansa, Nordea ir DnB nord). Su Sampo ir pasirašėme sutartį.
Be to, Sampo bankas pasiulo dar geresnes palūkanas jei turi draugų, turinčių paskolą Sampo banke. Tuomet paskolos sąlygas pagerina ne tik tau, bet ir tavo draugams.

O kaip i tuos draugus isirasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 04 08, 13:41)
O ar niekas nebandete kreiptis i JG brokerius?  ax.gif  Jie kaip tik tarpininkauja paimant paskolas. Mum ju konsultacijos labai padejo  ax.gif

o tai JG brokerei neima visus tuos metus kol moki paskola g.gif nes kaip jų skaičiuoklėje įvedi norimą sumą tai jų paskaičiavimai didesni nei kitų bankų skaičiuoklėse
Atsakyti
Prasau padekit kas nesenai eme paskola. Esu ne Lietuvoj ir noreciau suzinoti kokios siuo metu yra palukanos. Rasiau bankam, taciau jie i mano klausima neatsako, tik suka viska kita tema. Man labai reikia. 4u.gif Aciu iskart visiem kas parasys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2008 07 08, 23:27)
Prasau padekit kas nesenai eme paskola. Esu ne Lietuvoj ir noreciau suzinoti kokios siuo metu yra palukanos. Rasiau bankam, taciau jie i mano klausima neatsako, tik suka viska kita tema. Man labai reikia.  4u.gif  Aciu iskart visiem kas parasys  4u.gif

bankas ir negali jums suteikti tokios tikslios informacijos, jus dar tik ruosiates imti paskola ka pasakys siandien ryt jau gali buti netiesa kaip kad musu atveju nuo paskolos tvarkimosi pradzios iki jos pasirasimo dienos jos pakilo apie 1,5 %.
Atsakyti
O jei nepaslaptis, kokios tavo palukanos? 8% ar dar daugiau(o gal maziau) ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2008 07 09, 23:52)
O jei nepaslaptis, kokios tavo palukanos? 8% ar dar daugiau(o gal maziau) ?  blush2.gif

Katik paėmėm paskolą eurais,kintamas ,palūkanos 5,9 (marža 0,8) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2008 07 08, 22:27)
Prasau padekit kas nesenai eme paskola. Esu ne Lietuvoj ir noreciau suzinoti kokios siuo metu yra palukanos. Rasiau bankam, taciau jie i mano klausima neatsako, tik suka viska kita tema. Man labai reikia.  4u.gif  Aciu iskart visiem kas parasys  4u.gif

Šiandien buvau SEB banke, jei paskola eurais ir palūkanos fiksuotos penkiems metams, palūkanų norma 6,14%, jei litais su tokiom pat fiksuotom palūkanom- 8.29%, marža 0.8. Toks buvo pasiūlymas. Ryt nueisiu į HANSA banką pasidomėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEVIENA: 10 liepos 2008 - 20:20
QUOTE(axa @ 2008 02 19, 11:37)
biggrin.gif
o aš imčiau litais, anuitetu, 40 metų, ir su perskaičiavimu kas 1 metai smile.gif

axa, motyvuokite savo nuomonę prašau 4u.gif
Atsakyti
blink.gif nu ir palukanos. Net nezinau ka ir bedaryti doh.gif ,
g.gif kazi kiek reiktu atidavinet i menesi jei imciau 350 000 litais. kokiem 35 metam.
Atsakyti
QUOTE(NEVIENA @ 2008 07 10, 21:19)
Šiandien buvau SEB banke, jei paskola eurais ir palūkanos fiksuotos  penkiems metams, palūkanų norma 6,14%, jei litais su tokiom pat fiksuotom palūkanom- 8.29%, marža 0.8. Toks buvo pasiūlymas. Ryt nueisiu į HANSA banką pasidomėt.

Minėtu atveju, tarkim, jei imtumėte litais tai mokėtumėte apie 2560lt. į mėnesį. O iš viso per tuos 35 metus sumokėtumėte apie 1 milijoną 75 tūkst.lt. blink.gif Nu kažkokios protu nesuvokiamos sumos verysad.gif
HANSA pasiūlymas - litais palūkanas fiksuoja maksimum 1 metams, tokiu atveju jos būtų apie 7,7 % šiai dienai, kintamos 7,1%-7.2%. O eurais kintamos-6%, fiksuotos 5 metams- 5.85%.
Na tai, mano supratimu, jei imtumėte minėta sumą minėtam laikotarpiui,litais fiksuotą metams su minėtais procentais, tarkim, tai šiai dienai mokėtumėte maždaug apie 2400 tūkst. į mėnesį. o iš viso per tuos metus gautusi apie 1 milij. 12 tūkst. suma doh.gif
Atsakyti
blink.gif eina na..... atiduodi trigubai daugiau, kur teisybe. fool.gif kazkokia nesamone. Kazkur buvo duota skaiciuokle,tai ten netokios sumos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2008 07 12, 15:07)
blink.gif eina na..... atiduodi trigubai daugiau, kur teisybe.  fool.gif kazkokia nesamone.  Kazkur buvo duota skaiciuokle,tai ten netokios sumos.  schmoll.gif

Tai va, aš ir logikos nematau. Na aš skaičiavau maždaug, kaip ir mums banke paskaičiavo. Be to, kuo ilgesniam laikotarpiui imi tuo daugiau permoki. Mum ir paskaičiavo jei imtume tarkim 220 tūkst. litais 40metų laikotarpiui su fiksuotom 5 metams palūkanom 8,29%, vien palūkanų sumokėtume apie pusę milijono. Jei su 7,71% palūkanom fiksuotom metams, per 34 metus palūkanų sumokėtume apie 400 tūkst. blink.gif
Atsakyti